To pravi največja srbjanska narcisoidna baraba. Še iz policije so ga fuknl...
njegovi prjatli:
Dobra druščina.
To pravi največja srbjanska narcisoidna baraba. Še iz policije so ga fuknl...
Emmm ta, ki ne izkoristi namestitve.Pri nas se gradi arest z nadstandardom. Kdo je tu fuk=n?
ponavadi ena soba v bolnišnici......Emmm ta, ki ne izkoristi namestitve.
Pri nas se gradi arest z nadstandardom. Kdo je tu fuk=n?
Gledaj vamo: kótec -tca m (ọ̑) nar. ograjen prostor v kotu hleva, zlasti za prašiče: v kotcu je bilo več prašičev; ozek koteckdo kaj? kotci?
sem razumel "naši"mogoče si pa naši pujski gradijo areste z nadstandardom, ker se bojijo kakšne revolucije?
Ne vem, zakaj se že vnaprej tako razburjate? Ministrstvo je dalo razpis, dobili so ponudbe. Kje piše, da so te ponudbe sprejeli in da ne bodo razpisa ponovili? Jaz sem pravilno zapisal, da bi dal ponudbo za 500 milijonov, če bi dobil norca, ki bi to plačal.Bolje postaje obnavljati kot futrati nvo-je.
Niso naši tako skopi.Ne vem, zakaj se že vnaprej tako razburjate? Ministrstvo je dalo razpis, dobili so ponudbe. Kje piše, da so te ponudbe sprejeli in da ne bodo razpisa ponovili? Jaz sem pravilno zapisal, da bi dal ponudbo za 500 milijonov, če bi dobil norca, ki bi to plačal.
sem razumel "naši"
ha, prvič slišim... Kotec...Gledaj vamo: kótec -tca m (ọ̑) nar. ograjen prostor v kotu hleva, zlasti za prašiče: v kotcu je bilo več prašičev; ozek kotec
Ker v šolah ni socialno ogroženih. V vsakem primeru bodo na koncu dobili pomoči nepotrbni in se bo prodajolo na bolhi za 200€Aktung! Namesto socialno ogroženim bodo prenosniki šli... šolam
Nekaj manj kot 3000 od 13.000 prenosnikov bodo dobile šole
Ministrstvo za digitalno preobrazbo bo od 13.000 prenosnih računalnikov, ki jih je kupilo za 6,5 milijona evrov, 2961 teh naprav razdelilo šolam in zavodom, katerih ustanoviteljica je država. Upravičenih šol in zavodov je 146, doslej se jih je odzvalo 111, časa imajo še do 1. marca.primorske.svet24.si
so, samo to se da tud na drugačen način urediti (beri najti socialno ogrožene ki potrebujejo prenosnik in jim ga dati). Je pa tu še en drugi hec, poleg prenosnika se rabi tudi internet, ki pa ga socialno šibkejši, sploh kaka periferija mogoče niti nimajo, si ga ne morejo privoščiti...kaj ti bo prenosnik v takem primeru? Bo država krila stroške neta? Če so socialno ogroženi bi bilo prav, fer da država pokrije tud ta strošek (če nimajo interneta), drugače prenosnik nima neke dodane vrednosti.Ker v šolah ni socialno ogroženih. V vsakem primeru bodo na koncu dobili pomoči nepotrbni in se bo prodajolo na bolhi za 200€
Rabiš, da ga nameatiš. Razen če ga bo ministerstvo nameščalo.za open office ne rabis interneta.
jao, majkumila, ob kaj vse se spotikate....
nikoli prav.
Rabiš, da ga nameatiš. Razen če ga bo ministerstvo nameščalo.
Za openoffice seveda ne, samo kaj ti potem komp služi? Potem bi blo boljše če bi makedonski duh nabavil pisalne stroje. PS updajeti openoffica se pobirajo z neta a ne?za open office ne rabis interneta.
jao, majkumila, ob kaj vse se spotikate....
nikoli prav.