Planet Golob

delter333

Guru
21. maj 2010
1.927
1.626
113
Notranjska
Bi pa pričakoval od Turka, da ima drugo alternativo, kot Cliote, ker javni prevoz rabimo, seveda pa ne za bankomat kot po navadi. Ker če bo učinkovit bo zadevo uporabljalo precej več ljudi kot 1000.
Če v njegovem zapisu ne prepoznaš sarkazma potem pa le nisi tisto za kar se izdajaš. Izvrsti poznavalec ljudi njihovih nagnjen in razmišljanj namreč.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.655
3.934
113
Ljubljana
hmpg.net
Obseg del:
  1. nadgradnja tirov,
  2. gradnja nove peronske infrastrukture in rekonstrukcija dveh obstoječih peronov,
  3. podaljšanje podhoda, s katerim se poleg dostopa do peronske infrastrukture povežeta tudi center mesta Jesenice in Podmežakla ter se tako omogoči varen prehod pešcev med severno in južno stranjo Jesenic,
  4. obnova obstoječega podvoza,
  5. nadgradnja vozne mreže,
  6. prilagoditev signalnovarnostnih, telekomunikacijskih in elektroenergetskih naprav,
  7. gradnja nove prenosne elektronapajalne postaje (ENP),
  8. obnova avle, sanitarij in ureditev zunanjega ovoja postajnega poslopja železniške postaje Jesenice,
  9. ureditev razsvetljave inparkirišča na območju postajnega poslopja,
  10. nadgradnja železniške povezave Jesenice–Hrušica in gradnja dveh novih železniških postajališč z ureditvijo dostopnih poti,
  11. gradnja novega mostu čez potok Jesenica

Moje osebno mnenje - zakaj ni bil mednaroden razpis, pa da dajo ponudbo Kitajci in Turki.

• Všeč mi je
Reactions: bizi

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
Obseg del:
  1. nadgradnja tirov,
  2. gradnja nove peronske infrastrukture in rekonstrukcija dveh obstoječih peronov,
  3. podaljšanje podhoda, s katerim se poleg dostopa do peronske infrastrukture povežeta tudi center mesta Jesenice in Podmežakla ter se tako omogoči varen prehod pešcev med severno in južno stranjo Jesenic,
  6. prilagoditev signalnovarnostnih, telekomunikacijskih in elektroenergetskih naprav,
  8. obnova avle, sanitarij in ureditev zunanjega ovoja postajnega poslopja železniške postaje Jesenice,
  10. nadgradnja železniške povezave Jesenice–Hrušica in gradnja dveh novih železniških postajališč z ureditvijo dostopnih poti,

Moje osebno mnenje - zakaj ni bil mednaroden razpis, pa da dajo ponudbo Kitajci in Turki.
No tole pa ni glih samo ena postaja. Se zgradijo se 2 novi... Bi moral videti projekt da lažje sodim a je 170mio realno ali ne.

Kitajci? Turki? Zakaj? Da se slo gradbeništvo uniči do konca? Moti me bolj ti, da gradijo v večini inzineringi ki nimajo niti 1 lopate ali krampa prevzamejo pa take gradnje.

B81

22. jul 2007
37.601
10.896
113
Ena mimo:
pa je to v casu, ko "nimamo za jest", res nujno potrebno?
Zelezniske postaje obnavljat? Dafuk?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.662
6.423
113

Jenull je pripravil poročilo o uspehu dviganja loparčkov. Izpolnjenih je 8 od 122 obljub, zato je vlada dobila rdeč karton.

vladne zaveze 2023.png

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Ena mimo:
pa je to v casu, ko "nimamo za jest", res nujno potrebno?
Zelezniske postaje obnavljat? Dafuk?

denar za to se je nabiral vec let. za vsako tako investicijo se. ne mores zdej denarja kar vzet in ga dat drugam, ker pol bojo spet cakali xy let, da se bo nabral. pa v vrsti cakajo ze drugi projekti ze vec let. potem se cela vrsta zamika... ne gre to tko. lahko se kaksen drobiz vzame stran, sam projekt mora bit speljan. pa grem stavit da so se eu sredstva zraven, k so datumsko omejene, pa razni projekti, dovoljenja, pogodbe...

za poplave je drug fond, in naj se crpa od tam.

• Všeč mi je
Reactions: sixpower

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Obseg del:
  1. nadgradnja tirov,

ah dej dej, ce bi bla zdele druga vlada, bi pa navijal, kako drzavljansko je spodbujat lokalno gradbenistvo, pa da zakaj bi tuje firme vlacili v drzavo.

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: tomi in Kamele0N
2. okt 2007
3.860
2.374
113

Jenull je pripravil poročilo o uspehu dviganja loparčkov. Izpolnjenih je 8 od 122 obljub, zato je vlada dobila rdeč karton.

Poglej priponko 81382

sami takšni, ki v življenju niso nič pametnega delali ampak samo živijo in čakajo na proračunski denar. In zaradi takih bi meni davke višali :bonk: Lahko mi višajo, če je denar smotrno porabljen, ampak to papri nas ni v nobene projektu, kaj šele pri en tavžent nepotrebnih NVOjev.

• Haha
Reactions: Holobist