Kaj kalbo je krumpavi Vanč iz kulaka?Pa drnovsek
Ampak "vanča" kalbija spet moti, da pozar nekaj pise o niki. Pa je v bistvu samo posredoval, ampak greh je greh. Tak to je pri nas v partiji.
Kaj kalbo je krumpavi Vanč iz kulaka?Pa drnovsek
Ampak "vanča" kalbija spet moti, da pozar nekaj pise o niki. Pa je v bistvu samo posredoval, ampak greh je greh. Tak to je pri nas v partiji.
Ti si resno bolan.Vprašanje: kako pa "mi", ljubitelji komunizma, putina, tita, rdeče zvezde, srpa in kladiva, gledamo na to, da v tistih krajih ni dovoljeno govoriti proti državi, vladajočemu režimu in preCedniku države, ob tem, da "smo" se 2 leti vozili po ulicah in se drli smrt janšizmu? Kako danes gledamo na to, ko so Navalnega dokončno ohladili?
Edini še aktivni zagrizen komunist je ravno tvoj omiljeni Vanč. Tud kult svetniške osebnosti, ki ga neumorno gojiš do njega nekak spominja na to. Ampak dejmo videt je reku slep....Ja. Vanč bi nadvse rad ljudem pomagal, čeprav je komunist, ki so ga svoji potem zaprli.
Še prejšnji teden je tomašič šinfal zaradi 70MTo si kvečjemu ti. Poglej kako pri belem dnevu kradejo, mediji pa tvoj advokat pa nič
Ja tist je pa Gorica. To je drug projekt. Ampak tako kot sem napisal, osebki kot so Kalbo,Jest5, MSenjurju so volilci LDS in njenih derivatov, ok Kalbo je na zadnjih volitvah glasoval za NSi ampak srce ima še vedno tam na levi. Nočejo pa razumeti, da vsaj večina ne glasuje za JJ ampak to vvtiste levičarske piskre ne gre. Za mene ni nobene stranke v Sloveniji, vsi so izdajalci naše vere,našega naroda, naše države. Vsi so za woke,lgtb migrantsko sceno.Še prejšnji teden je tomašič šinfal zaradi 70M
Za mene ni nobene stranke v Sloveniji, vsi so izdajalci naše vere,našega naroda, naše države. Vsi so za woke,lgtb migrantsko sceno.
Nikakor. Ta stranka je stranka teorij zarot. Saj ne rečem ,odlično govori samo šef je čista peta kolona.
No, no počasi se pa le spreminja.Evo to hočejo,že nekaj časa nazaj sem to pisal, sedaj pa je vse bližje. In ja uni bodo to začeli propagirati tudi pri nas.
Ja tist je pa Gorica. To je drug projekt. Ampak tako kot sem napisal, osebki kot so Kalbo,Jest5, MSenjurju so volilci LDS in njenih derivatov, ok Kalbo je na zadnjih volitvah glasoval za NSi ampak srce ima še vedno tam na levi. Nočejo pa razumeti, da vsaj večina ne glasuje za JJ ampak to vvtiste levičarske piskre ne gre. Za mene ni nobene stranke v Sloveniji, vsi so izdajalci naše vere,našega naroda, naše države. Vsi so za woke,lgtb migrantsko sceno.
Nihče ne želi zaostajati. Kar je pohvalno.ne 8888, vsi grejo nekako v korak s časom. Eni pač hitreje, drugi počasneje, to je edina razlika.
No, ker gre tema o projektih in krajah - res je, vsi kradejo.