Kaj pa še dandanes dobiš za 170 milijonov je rekla Bratuškova in levi se učijo novi ples - urnebes.Se prav po Turkovo ukinemo železnico, in kupimo ljudem Cliote?
Kaj pa še dandanes dobiš za 170 milijonov je rekla Bratuškova in levi se učijo novi ples - urnebes.Se prav po Turkovo ukinemo železnico, in kupimo ljudem Cliote?
A ti je dolgcas?Se prav po Turkovo ukinemo železnico, in kupimo ljudem Cliote?
Jaz bi jo obnovil za 500 milijonov.Še prejšnji teden je tomašič šinfal zaradi 70M
1000 + tiBi pa pričakoval od Turka, da ima drugo alternativo, kot Cliote, ker javni prevoz rabimo, seveda pa ne za bankomat kot po navadi. Ker če bo učinkovit bo zadevo uporabljalo precej več ljudi kot 1000.
To vemo, saj se ve komu pripadaš.Jaz bi jo obnovil za 500 milijonov.
To vemo, saj se ve komu pripadaš.
Pa naj se Tomašiču strga?Jaz bi jo obnovil za 500 milijonov.
Tu se hecamo, ti pa kradejo brez sramu milijone / milijarde. Kriv bo JJ na koncu, ker bo Gnoj (pardon Kloj) in mediji tako povedal "našim" in 400k polpismenim.Pa naj se Tomašiču strga?
Tu se hecamo, ti pa kradejo brez sramu milijone / milijarde. Kriv bo JJ na koncu, ker bo Gnoj (pardon Kloj) in mediji tako povedal "našim" in 400k polpismenim.
Ja, nekdo je začel izzivat s 500 milijoni. Meni pa to ni smešno.and there we go back on old tracks.
Ta zapis je nek žalostni približek resničnega sarkazma. Dejansko bo res to, kar je zapisal.and there we go back on old tracks.
Ja, al pa drugi tir med Jesenicami in LJ, ne pa Clioti, kot piše Žigec.170mio za prenovo ene postaje ne bo toliko izboljšalo storitve vožnje z vlakom. Če se takšen denar vloži v to, da bi hitreje prišel od točke A do B, pa je nekaj čisto drugega. Prenova proge med LJ in Kočevjem je stala okoli 100mio.
Vlak po 50 letih znova pripeljal potnike v Kočevje
Po prenovljeni železniški progi Grosuplje–Kočevje je v nedeljo stekel redni potniški promet, ki se na to progo vrača po več kot 50 letih.www.rtvslo.si
Ja, nekdo je začel izzivat s 500 milijoni. Meni pa to ni smešno.
To s smehom in pol zdravja bi Holobu pripisal. Saj morska voda, sonce, smeh, pa še jabolka in Jenula pa smo na magarcu. Pa gre vse v 3 popoldan.pa se dej vseeno malo nasmej, ker smeh je pol zdravja.
ker tole jambranje tukaj tudi ne bo nič spremenilo.
Naj mu nekdo preračuna znesek v Patrije Al pa Falcona....da bo lažje razumel....Bi pa pričakoval od Turka, da ima drugo alternativo, kot Cliote, ker javni prevoz rabimo, seveda pa ne za bankomat kot po navadi. Ker če bo učinkovit bo zadevo uporabljalo precej več ljudi kot 1000.
A če ti rečeš da so kar fetiši pol drži. Kaj so pol vsi ostali gey mediji, ker nonstop pišejo o JJ? Vidim da obvladaš pa malo razjasni zadeve.In kaj naj bi moj advokat? Kaj ma to s Požarjevimi fetiši?