A ni Golob reku, da ne bo vladal z odloki? Pa tok bi bil rad drugačen.....
Neustavne elemente stavke se vedno lahko prepove. Pri nas stavkajočih vsaj ne razganjamo z vodnimi topovi, kot to počnejo v presvitlih starih demokracijah.Predstavljajmo si da bi JJ sprejel odlok za oviranje stavke neke poklicne skupine...verjetno bi v bruslju razlagali o diktaturi.
Golobu in njegovim se sedaj dogaja pristanek na trdna tla...
Neustavni elementi stavke so neustavni in kot taki že prepovedani, ne morš jih ko ti paše še nekaj dodat z odlokom.....Neustavne elemente stavke se vedno lahko prepove. Pri nas stavkajočih vsaj ne razganjamo z vodnimi topovi, kot to počnejo v presvitlih starih demokracijah.
Ustava je sama po sebi samo kos papirja, če ni podkrepljena za zakonom ali odlokom.Neustavni elementi stavke so neustavni in kot taki že prepovedani, ne morš jih ko ti paše še nekaj dodat z odlokom.....
A na psihiatriji nič ne delajo?
Kar si napisal je oksimoron.Ustava je sama po sebi samo kos papirja, če ni podkrepljena za zakonom ali odlokom.
Ja samo in je pac gorec privrzenec neke politicne opcije. Vsaka opcija jih ima in to se kaze tudi na forumu.Apollo8 ,tako kot zdaj počne bizi....
O neustavnosti odloča... ta-da... ustavno sodišče. A je?Neustavne elemente stavke se vedno lahko prepove.
To jaz cel čas govorim, na loncu pa sem od nekaterih članov foruma označen za ksonofoba, rasista, nacista in še kaj.»Zdaj bomo albanske, bosanske, srbske in druge otroke spodbujali, da utrdijo znanje svojega jezika. Narobe svet!«
V NSi v primeru sprejetja predloga zakona o uresničevanju kulturnih pravic pripadnikov narodnih skupnosti nekdanje SFRJ napovedujejo posvetovalni referendum.www.slovenskenovice.si
Če tole drži, je res čas za predčasne volitve. Počasi bo slovenščina v manjšini, kar je žalost o in sramota.
Pridejo v Švico, Nemčijo, Italijo... se naučijo jezika države. V Sloveniji pa se tega ni potrebno, kot da bi se Slovenci sramovali slovenščine.
Mogoče samo narobe razumem, .....
Vsaj slovenskega jezika se naj naučijo....
Bo šel pa v prvi barček, nažical za eno kavico in cel dan užival v internetu.
To te samo ć jeki napadajo, ker imaj poreklo. Agrumi. Boš videl sedaj napad. Šiptarji pa bi se hitro prilagodili, če bi jim dali vedet da se morajo!To jaz cel čas govorim, na loncu pa sem od nekaterih članov foruma označen za ksonofoba, rasista, nacista in še kaj.
Ja samo in je pac gorec privrzenec neke politicne opcije. Vsaka opcija jih ima in to se kaze tudi na forumu.
mediji pa naj ne bi bili privrzenci politicnih opcij….pa ni nobenih odmevov z ustavnimi pravniki na temo odlokov itd
Rasist nisi označen zato ker ne podpiraš zgornje bedarije, sam ti pač težko zastopiš ene stvari. Pol pa igračke s sabo in gas.To jaz cel čas govorim, na loncu pa sem od nekaterih članov foruma označen za ksonofoba, rasista, nacista in še kaj.