Planet Golob

2. okt 2007
3.860
2.374
113

Če tole drži, je res čas za predčasne volitve. Počasi bo slovenščina v manjšini, kar je žalost o in sramota.
Pridejo v Švico, Nemčijo, Italijo... se naučijo jezika države. V Sloveniji pa se tega ni potrebno, kot da bi se Slovenci sramovali slovenščine.
Mogoče samo narobe razumem, .....
Vsaj slovenskega jezika se naj naučijo....

takoj referendum, pa kaj se ta Lavica ki je najmanjša stranka gre. Obnašajo se, kot da oni vodijo vlado. Sicer to ni težko, če gledmao kaj se dogaja v Svobodi in SD, lahko potem oni lepo take neumnosti vlagajo.Poslanci pa itak samo klikajo na gumb po navodilih, sploh ne glasujejo po svoji vesti

• Všeč mi je
Reactions: sixpower
2. sep 2007
1.535
832
113
Dolenjska
Če se omeni preblisk - Marathon Man, je pa ogenj v strehi in benanje :(

Poglej priponko 81489
Time-Machine-5.jpg

• Haha
Reactions: brane_new

erikson

Guru
25. avg 2007
22.662
6.423
113

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.420
7.017
113

• Všeč mi je
Reactions: erikson in Matey

erikson

Guru
25. avg 2007
22.662
6.423
113
Kordiš meni, da je Levica premalo leva in da večina aktivnega članstva podpira levo krilo Levice.

Kordiš pa pravi, da levega krila ne more razpustiti, saj da ga niso postavili kot “organizacijo v organizaciji”, temveč so se kot levo krilo organizirali zgolj na lanskem kongresu stranke. “Nič ni, kar bi lahko razpustili, lahko zgolj svetniki, ki smo bili izvoljeni pod geslom levega krila, nehamo komunicirati med sabo,” je za N1 dejal Kordiš.

Ob tem je ocenil, da v krog, ki ga poimenujejo kot levo krilo, sodi večina aktivnega članstva Levice. “Ta stranka ima program, ki ga cela garnitura funkcionarjev veselo ignorira. Kar je za njih razdiralno dejanje, je, da nekateri na to ignoriranje opozarjamo in se temu zoperstavljamo s stališčem, da je treba spoštovati predvolilne obljube,” je dodal Kordiš.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.076
16.221
113
:valjamse::aplauz:

How it started:
VladanjeZOdloki.jpg

How it's going:

Svobodnjak - morda kak komentar na to temo?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Kordiš meni, da je Levica premalo leva in da večina aktivnega članstva podpira levo krilo Levice.

Kordiš pa pravi, da levega krila ne more razpustiti, saj da ga niso postavili kot “organizacijo v organizaciji”, temveč so se kot levo krilo organizirali zgolj na lanskem kongresu stranke. “Nič ni, kar bi lahko razpustili, lahko zgolj svetniki, ki smo bili izvoljeni pod geslom levega krila, nehamo komunicirati med sabo,” je za N1 dejal Kordiš.

Ob tem je ocenil, da v krog, ki ga poimenujejo kot levo krilo, sodi večina aktivnega članstva Levice. “Ta stranka ima program, ki ga cela garnitura funkcionarjev veselo ignorira. Kar je za njih razdiralno dejanje, je, da nekateri na to ignoriranje opozarjamo in se temu zoperstavljamo s stališčem, da je treba spoštovati predvolilne obljube,” je dodal Kordiš.
Kar pravim že cel čas.... mihy mora narediti bayonet stranko...