Planet Golob

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
Vse te dvozivke bi bilo potrebno odpustit. Ker so v javnem zdravstvu samo zato da se jim plačujejo plače za nedelo in lenarjenje ter prispevke da lahko imajo popoldanski sp.
Naj jim tisti popoldanci začnejo vse prispevke plačevati pa naj imajo popoldanski sp za delo v javnem sektorju. Me zanima kako dolgo bi to delovalo.

In kdor pravi da niso vsi poleg. Vsi dobro vedo kdo so barabe med njimi in jih kljub temu branijo - torej so soudelezenci in enako krivi za dogodke.
ti pa nisi pri tabrihtnih ne?

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.245
3.690
113
Vse te dvozivke bi bilo potrebno odpustit. Ker so v javnem zdravstvu samo zato da se jim plačujejo plače za nedelo in lenarjenje ter prispevke da lahko imajo popoldanski sp.
Naj jim tisti popoldanci začnejo vse prispevke plačevati pa naj imajo popoldanski sp za delo v javnem sektorju. Me zanima kako dolgo bi to delovalo.

In kdor pravi da niso vsi poleg. Vsi dobro vedo kdo so barabe med njimi in jih kljub temu branijo - torej so soudelezenci in enako krivi za dogodke.
Tako je:zmaga:.
Enako takoj pometati na cesto vse zaposlene v JS, od snažilke do fikusov na "direktoratih direktoratov", ki v popoldanskem/prostem času: vozijo taxi, razvažajo Wolt, programirajo, se ukvarjajo z AirBnB, frizirajo, sekajo drva, fafajo qurce itd...
BARABE POGOLTNE, a jim ena plača iz davkoplačevalske malhe ni dovolj?
.
In po našem svetlem DDR vzoru, takoj postaviti električno ograjo z dodatnim minskim poljem okrog Slovenije.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.987
9.531
113
Zanima me česa MrDaco ne zastopi?
Sej tega tud ti ne zastopiš. Pa sem ti v živo na 4 oči razložil, pa pač nisi dojel, al pa nisi hotu dojet. Če tebe moti, da nek osebek dela štalo zarad njegovih dejanj je eno, če te pa osebek moti samo zaradi barve kože, veroizpovedi, al pa spolne usmerjenosti je pa drugo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Tako je:zmaga:.
Enako takoj pometati na cesto vse zaposlene v JS, od snažilke do fikusov na "direktoratih direktoratov", ki v popoldanskem/prostem času: vozijo taxi, razvažajo Wolt, programirajo, se ukvarjajo z AirBnB, frizirajo, sekajo drva, fafajo qurce itd...
BARABE POGOLTNE, a jim ena plača iz davkoplačevalske malhe ni dovolj?
.
In po našem svetlem DDR vzoru, takoj postaviti električno ograjo z dodatnim minskim poljem okrog Slovenije.

to kar si našteval ni konkurenčno njihovi osnovni dejavnosti.

Vsaka pogodba o zaposlitvi ima konkurenčno klavzulo že odkar pomnim. Kar je nekako logično, ker prej ali slej pride do navzkrižja interesov. In dohtrska pogodba jo očitno nima. In če bi dohtrji popoldne razvažali wolt, mislim, da nobenga ne bi motilo.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
to kar si našteval ni konkurenčno njihovi osnovni dejavnosti.

Vsaka pogodba o zaposlitvi ima konkurenčno klavzulo že odkar pomnim. Kar je nekako logično, ker prej ali slej pride do navzkrižja interesov. In dohtrska pogodba jo očitno nima. In če bi dohtrji popoldne razvažali wolt, mislim, da nobenga ne bi motilo.
konkurenčna klavzula opredeljuje dejavnosti PO prenehanju delovnega razmerja.

konkurenčna prepoved je to kar ti želiš interpretirat, pa tud to ne počneš pravilno.

• Všeč mi je
Reactions: delter333

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.361
5.648
113
Aha, masaža prostate se zdej reče tvojemu banu zaradi izjave "Tonin je gej". Al kaj si mislu zdej povedat s tem?
Vidiš....tebe tisti rdeč ban knoFF moti samo zaradi barve.....ne razumeš pa dejanj tistega (tudi sebe) ki ga je dobil...

Vidiš kako hitro si se ujel nazaj v svojo zanko!

• Objave ne odobravam
Reactions: jest5 in Borg

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.987
9.531
113
Vidiš....tebe tisti rdeč ban knoFF moti samo zaradi barve.....ne razumeš pa dejanj tistega (tudi sebe) ki ga je dobil...

Vidiš kako hitro si se ujel nazaj v svojo zanko!
Ban je dobil, ker je rekel, da je Tonin gej, če bi rekel, da je Golob gej ga ne bi dobil. Problem tvojega ban gumba tudi na splošno, pa ni bil v njegovi barvi, ampak tvoji subjektivnosti.

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: jest5 in Kamele0N

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.361
5.648
113
Ban je dobil, ker je rekel, da je Tonin gej, če bi rekel, da je Golob gej ga ne bi dobil. Problem tvojega ban gumba tudi na splošno, pa ni bil v njegovi barvi, ampak tvoji subjektivnosti.
S5 nisi razumel situacije...ampak pedalčkal si pa vseeno....tipično za volilca novih obrazov...

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.987
9.531
113
Ja ne vem no, nekak ni več tistga gumba v tvoji domeni. Tko da neki pa le nisi delal prav, al kako se ti zdi? Pa so podprli odstranitev posebnih pooblastil tudi volilci starih obrazov in nikakor nisem bil sam v pedalčkanju v smer odvzema tebi ljubega gumba.

• Haha
Reactions: Kamele0N

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska

Spet neko vsegliharstvo in primerjanje jabolk in hrušk. Nekaj je odlok, ki se opira na zakon, drugo pa odloki, ki niso imeli podlage v zakonu ali pa z zakonom niso imeli nobene povezave.
Za odvetnike je to povsem nov izziv. Nekako smo navajeni, da je pravni okvir predpisov tisti, znotraj katerega smo dolžni svojim strankam zagotoviti najboljšo storitev. Zdaj pa smo postavljeni v položaj, v katerem moramo v korist svojih strank najprej podvomiti o samih predpisih. Pri odlokih, ki se navezujejo na Zakon o nalezljivih boleznih (ZNB), je bilo na začetku vladanja z odloki tako treba preverjati, ali je bil odlok sploh objavljen na ustrezen način, po odločitvi Ustavnega sodišča, ali se opira na del ZNB, ki je že bil spoznan za neustavnega, ali ureja materijo (poseg v človekove pravice), ki bi jo smel urejati samo zakon. Pa vsi dvomi o ZNB (in z njim povezanih odlokih) še zdaleč niso rešeni. Do zdaj se na primer nismo lotili vprašanja, ali 39. člen ZNB, kakršen pač je, sploh omogoča omejevanje ponujanja storitev, saj četrti odstavek govori o omejevanju prometa posameznih vrst blaga in izdelkov – nič pa o storitvah.

Nepremišljenost pri sprejemanju odlokov in, bojim se, zavestno ignoriranje ustavne skladnosti ter hierarhije predpisov prav silita v razmislek: zakaj? Gre za nesposobnost, oblastniško aroganco ali premišljen načrt?

netko

Guru
25. jul 2007
6.978
2.263
113
Sej tega tud ti ne zastopiš. Pa sem ti v živo na 4 oči razložil, pa pač nisi dojel, al pa nisi hotu dojet. Če tebe moti, da nek osebek dela štalo zarad njegovih dejanj je eno, če te pa osebek moti samo zaradi barve kože, veroizpovedi, al pa spolne usmerjenosti je pa drugo.
pa pojdimo po vrsti
barva kože... črnci sem prepričan nikogar ne motijo (pustimo ektremiste kuklux ipd to ni relevantno) dokler se ne začnejo nemnosti kot črna sneguljčica ipd takrat se tisti normalni ljudje začnemo spraševati o zdravi kmečki pameti in kam gre ta svet...
veroizpoved posameznika... ni problematična dokler se ima za vse ista merila tako pa smo priča kako se ene vernike konstantno ponižuje, muslimani najbolj militantna religija današnjega časa pa je propagirana kot the one and only
splona usmerjenost... porivajte kogar hočete ne ravno kjer hočete ampak mene in moje otroke pustite pri miru, ker tudi mi se ne maškaramo razen, ko je tisti dan v letu, ko se gre v maškare, sami sebi naredijo največ škode in to povejo vsi istospolni, ki niso del procesij akterih se grejo in tukaj zraven pride še tistih nekaj 10 spolov v katere nas normalne prisebne ljudi ne boste prepričali še najmanj pa si žeilm da o tem govorite otrokom v vrtcu...

torej če sodim po sebi nikogar ne sodim po tem v kaj verjame kaj poriva in kaj misli, da je, dokler mi ne začnete vsiljevati in to se dejansko dogaja

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.987
9.531
113
A to si se najdu not, da si napisal ta čustven izziv, al kako je s tem? Verjetno velja, da te more vsak pustit v miru, če nočeš seksa z njim/njo, pa verjetno otrok tud ne pustiš, da ti jih nadlegujejo?