Kdo že vozi te naše zdravnike na zastojnske izlete smučanja ipd ?Očitno niso....tiho...
Si ziher da ti si ?ti pa nisi pri tabrihtnih ne?
Taki ki mislijo, da so so najhujši. Sam bejž od njih. Politika jih je polna, drugega od pametovanja in nakladanja pa ne znajo, aja znajo, nategovat in krast.Si ziher da ti si ?
Pa se ti zmedena duša zavedaš, da govoriš o veliki manjšini in njihov svinjak posplošiš na večino? Pol te pa prdec mal zaboli, pa visiš pri zdravniku.... Mal spoštovanja prosim, ker zdravniki ki jih jaz poznam so žrtvovali dobršen del mladosti, da so sploh postali zdravniki in to opravljajo vestno in ne ravno za velik denar, če pomisliš da delajo dosti več od povprečnega delavca.Kdo že vozi te naše zdravnike na zastojnske izlete smučanja ipd ?
Se strinjam, samo kaj ko je ta velika večina tiho in pusti da par pohlepnih dela zgago tudi v njihovem imenu, in upa da kakšna drobtinica pade tudi za njih navzdol.Pa se ti zmedena duša zavedaš, da govoriš o veliki manjšini in njihov svinjak posplošiš na večino? Pol te pa prdec mal zaboli, pa visiš pri zdravniku.... Mal spoštovanja prosim, ker zdravniki ki jih jaz poznam so žrtvovali dobršen del mladosti, da so sploh postali zdravniki in to opravljajo vestno in ne ravno za velik denar, če pomisliš da delajo dosti več od povprečnega delavca.
Kaj pa premier ki popoldan sam sebi se malo racune izstavlja?ne govorimo o itjevcih
Zakaj se sprenevedaš? Ti si bil glavni kalimero ko sem te poklopil ravno na dopustu z jedino....in nikakor nisem bil sam v pedalčkanju v smer odvzema tebi ljubega gumba.
žal imaš pravDenar pred družinskim življenjem. To je vodilo današnjega dne.
Zakon o delovnih razmerjih v 39. členu piše:
(konkurenčna prepoved – .....
Aaaa, kakšna odškodninska odgovornost?Nikjer ne piše, da delodajalec ne sme kadarkoli pisno soglasje ukiniti. In v trenutku ko ga ukine, če delavec še naprej opravlja ista dela, nastopi odškodninska odgovornost.
Čim zdravnik v javnem zdravstvu reče pacientu, da je čakalna doba na poseg npr. leto, in da če pride pa njemu v privat ambulanto bo pa takoj na vrsti, bi morali zvoniti vsi alarmi. Ampak ne, to je postala kar običajna praksa.Aaaa, kakšna odškodninska odgovornost?
A je bolnica kaj oškodovana?
A je čakalna vrsta prazna in je zmanjkalo pacientov?
Po vseh bolnicah so vsi programi izpolnjeni povečini 100%, ponekod še čez. Ko bo "popoldanc" odžiral paciente bolnici in bo zmanjkalo pacientov in bodo programi samo 70% izvedeni, potem pa lahko rečemo, da dela konkurenco bolnici.
Točno tole.Aaaa, kakšna odškodninska odgovornost?
A je bolnica kaj oškodovana?
A je čakalna vrsta prazna in je zmanjkalo pacientov?
Po vseh bolnicah so vsi programi izpolnjeni povečini 100%, ponekod še čez. Ko bo "popoldanc" odžiral paciente bolnici in bo zmanjkalo pacientov in bodo programi samo 70% izvedeni, potem pa lahko rečemo, da dela konkurenco bolnici.
Ja, priznam. Bil si vedno objektiven in načelen. Jest sm bil pa užaljen in sem po enem samem banu tolk časa pedalčku, da je hefe le reku, nč če pa ti kalbo tko praviš, pol pa res mormo kameli igračko vzet....če verjameš v smrkce in čokoladnega svizca seveda.Zakaj se sprenevedaš? Ti si bil glavni kalimero ko sem te poklopil ravno na dopustu z jedino....
....namesto da bi užival na dopustu si kuhal zamero...
Si že dojel kje je bila fora z Turbobitchom? Al priznaš da nimaš pojma zakaj si pedalčkal?
Čim zdravnik v javnem zdravstvu reče pacientu, da je čakalna doba na poseg npr. leto, in da če pride pa njemu v privat ambulanto bo pa takoj na vrsti, bi morali zvoniti vsi alarmi. Ampak ne, to je postala kar običajna praksa.
Če bi to bila takšna mašina bi jih tvoji "dobri" že zdavnaj odstranili - le zakaj jih ne ?Pa se ti zmedena duša zavedaš, da govoriš o veliki manjšini in njihov svinjak posplošiš na večino? Pol te pa prdec mal zaboli, pa visiš pri zdravniku.... Mal spoštovanja prosim, ker zdravniki ki jih jaz poznam so žrtvovali dobršen del mladosti, da so sploh postali zdravniki in to opravljajo vestno in ne ravno za velik denar, če pomisliš da delajo dosti več od povprečnega delavca.
Ja saj zvonijo vsi alarmi. Samo ni problem v dohtarju ki dela popoldne ampak v tem da mu dopoldne nihce ne placa posega zate. Pac zzzs placa 10 posegov na mesec. Ja, to je to opevano javno zdravstvo.Čim zdravnik v javnem zdravstvu reče pacientu, da je čakalna doba na poseg npr. leto, in da če pride pa njemu v privat ambulanto bo pa takoj na vrsti, bi morali zvoniti vsi alarmi. Ampak ne, to je postala kar običajna praksa.
Neokusno se je zgražati in obsojati vladanje z odloki potem pa početi enako in se delati, da je to vse v redu.To mi je vse jasno, ampak po tem, kar je njegova vlada delala z odloki, je njegovo oglašanje v zvezi s tem najmanj neokusno.
To mi je vse jasno, ampak po tem, kar je njegova vlada delala z odloki, je njegovo oglašanje v zvezi s tem najmanj neokusno.