Planet Golob

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.965
6.220
113
blizu močvirne prestolnice
Zakaj bi bil tiho. Saj je samo izpostavil dvojne standarde.
Tako je. Oni so rekli,da ne bodo tako delali, pa delajo še huje. Na vrhu imamo sedaj bumbarje, nesposobnega bivšega direktorja,ki je bil po videnem očitno samo lutka v podjetju, enako kot danes, koruptivno voditeljico ter eno za v Polje.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Ja saj zvonijo vsi alarmi. Samo ni problem v dohtarju ki dela popoldne ampak v tem da mu dopoldne nihce ne placa posega zate. Pac zzzs placa 10 posegov na mesec. Ja, to je to opevano javno zdravstvo.
in ko zvonijo vsi alarmi in je vsem, ki jim logicno sklepanje ni tuje, jasno da gre za krajo skozi javno zavarovalnico, se zagovorniki utopicnega in nedelujocega sistema spravljate na delavce - zdravnike.

vcasih pomislim da v bistvu si glup narod zasluzi tak sistem ker ga itak sam zagovarja.

sej nihce ne trdi, da je problem SAMO IN LE popoldanski fus. Ali pa da je problem, SAMO IN LE v zzzs. To so le eni izmed vecjih problemov, ki so povezani med sabo. cel sistem je totalno zajzglazal, od zzzs do dohterjev, in je ocitno treba vse na novo zastavit. kako in kdaj je pa vprasanje za one mio $.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.982
6.156
113
Za plače gre le 9% vsega denarja ki ga vplačamo v zdravstvo. Tudi mene je presenetilo. Sem pričakoval več. Od 5 milijard letno gre za plače 440 mio.

• Objave ne odobravam
Reactions: Borg

B81

22. jul 2007
37.602
10.898
113
a ni tomasic sam ena sama tragi-komedija?
Za mene ne, sam nimam rad osladnih besed, kot jih uporabljajo novi prehlajeni noski na vladi, ampak da se pove tako, kot je. Direkt, ker stvari si zaj=ebane, ne mavrične.

In ja, ko se vlada zamenja, če se seveda bo in bo leva stran imela podobno oddajo, kamor bodo ljudje lahko poklicali, bom tudi to spremljal brez problema. Ne pa da neke osebne zamere kuhaš do človeka, ker vrti posnetke dogajanja in komentira...tudi čupavca sem prej pogledal tu in tam. Pa je tudi bolj ali manj tragi-komedija, oz. samo bolj tragedija. ker je brez humorja.

• Všeč mi je
Reactions: tomi

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pa zakaj rabis enga, da ti mora povedat, da so stvari za.jebane? a sam ne vidis tega? cetudi ti na rtv to obarvajo v mavricno.

problem tomasica je, ker mocno pretirava in res, ne izbira besed, kot bi se spodobilo za nekega novinarja, glavnega urednika, pri 60 letih na tv. tam laja po tv kot da je ves nasekan za enim sankom v lokalni bazi. podoben kaliber k "vedezevalec blaz". kmet. brez kancka manir. in spotika se ob vsako malenkost, ki sploh ni pomembna. ce roze na govorniskem pultu visijo v levo, je ze narobe.

pac nek nivo je pa vseen treba drzat, cetudi le na nori24.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.765
2.596
113
Problem je čakalna doba VS plača!
Po eni strani zdravniki zahtevajo 40h+8h, po drugi strani zahtevajo delo drugje.
ZZZS pa plača samo 10 posegov - by Apollo, ki se jih nared zdravnik v 3 h.
In mimao razliko od 400 mil do 5000mil.

• Všeč mi je
Reactions: msenjur

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.568
3.928
113
Čim zdravnik reče pacientu, da je čakalna doba na poseg npr. leto, in da če pride v privat ambulanto bo pa takoj na vrsti, bi morali zvoniti vsi alarmi.
Glavno, da je lahko običajna praksa, da so trgovine zaprte, med tem ko narod kupuje fasungo pri Petrolu.

(zdravnik naj dela 80 ur petke in svetke, ostali naj imajo pa vikende frej, ustavno potrjeno)

• Všeč mi je
Reactions: B81

B81

22. jul 2007
37.602
10.898
113
pa zakaj rabis enga, da ti mora povedat, da so stvari za.jebane? a sam ne vidis tega? cetudi ti na rtv to obarvajo v mavricno.

problem tomasica je, ker mocno pretirava in res, ne izbira besed, kot bi se spodobilo za nekega novinarja, glavnega urednika, pri 60 letih na tv. tam laja po tv kot da je ves nasekan za enim sankom v lokalni bazi. podoben kaliber k "vedezevalec blaz". kmet. brez kancka manir. in spotika se ob vsako malenkost, ki sploh ni pomembna. ce roze na govorniskem pultu visijo v levo, je ze narobe.

pac nek nivo je pa vseen treba drzat, cetudi le na nori24.
Nope, ravno malenkosti so spregledane pri MSM, ki pa imajo kasneje veljavo.
Ne, ne izbira besed, in to je nekaterim vsec.

Lahko pa si buci buci, tosl bos imel prazn pocasi, ampak bos pa spostovani pikec pokec, ce ti je tak nacin komunikacije ljubsi :wtf:

Eni pac nismo za igrat violino, ko se ladja potaplja - in se, hitreje kot pod diktatorjem janso.
Kaj pa zdaj...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Nope, ravno malenkosti so spregledane pri MSM, ki pa imajo kasneje veljavo.
Ne, ne izbira besed, in to je nekaterim vsec.

Lahko pa si buci buci, tosl bos imel prazn pocasi, ampak bos pa spostovani pikec pokec, ce ti je tak nacin komunikacije ljubsi :wtf:

Eni pac nismo za igrat violino, ko se ladja potaplja - in se, hitreje kot pod diktatorjem janso.
Kaj pa zdaj...

ja tko pac ti vidis zadevo, jest jo drugace. in nic ne govorim o buci buci komunikaciji, ne rabis bit otrocji. govorim o pretiravanju.

tomasic je pac nekultiviran kmet.

kaj zdaj, pravis? ja, zamenjat ladjo al kaj? ker ocitno je na tej ladji izbira le med trenutno posadko ali pa jansevo. pri obeh pa se ladja potopi, le pri enih kasneje. odlicna resitev!

21.3., ste ze vzeli frej?

• Objave ne odobravam
Reactions: tomi