Kako je potez lijevog gradonačelnika iz Makarske označio kraj jednog svijeta
Lokalna vlast gasi zanavijek izgradnju zato da bi spasila koncept zajednice, da bi grad izbavila od predmodernog rentnog zgrtanja

Kako cemu? Za zabijanje casa in za nekatere za sproscanje frustracij. Forum ima vlogo ali pasjanse ali boksarske vreče. To je pa to...
a res, a dej? ja cemu pa potem vseh 600 strani le v tej temi. jest sem pa mislu, da tole bere vlada in je alter "stric iz ozadja"!![]()
Kaj si pa ti toliko driskav danes![]()
Marcel, marcelino za levuhe opojno vino.pa zakaj rabis enga, da ti mora povedat, da so stvari za.jebane? a sam ne vidis tega? cetudi ti na rtv to obarvajo v mavricno.
problem tomasica je, ker mocno pretirava in res, ne izbira besed, kot bi se spodobilo za nekega novinarja, glavnega urednika, pri 60 letih na tv. tam laja po tv kot da je ves nasekan za enim sankom v lokalni bazi. podoben kaliber k "vedezevalec blaz". kmet. brez kancka manir. in spotika se ob vsako malenkost, ki sploh ni pomembna. ce roze na govorniskem pultu visijo v levo, je ze narobe.
pac nek nivo je pa vseen treba drzat, cetudi le na nori24.
Živ in popolnoma tiho glede izjemnih failov svojega šefa, ki jim še kar ni videti konca. Pa tako glasen je bil pred časom...Alex je živ!
Ti nam povej. Kaj rabis? Povej. Osebno ti zrihtam.pa zakaj rabis enga, da ti mora povedat, da so stvari za.jebane? a sam ne vidis tega? cetudi ti na rtv to obarvajo v mavricno.
Južno voće, kdo te hoče.Evo, Slađan se spet vžiga s svojimi retard forami.
Evo, Slađan se spet vžiga s svojimi retard forami.
Saj ima prav za troll račun.
Za noro24 se zgraža. Studio shitty in Omladina pa so višek kritičnega novinarstva.
men se zdi, da bolj vi kaj rabite. ce rabite noro24 in borisa, da vam pove da so stvari zasle, potem so plasnice se vecje kot sem mislil.Ti nam povej. Kaj rabis? Povej. Osebno ti zrihtam.
mislim pa si pomislil, da človek zvečer prižge tv, ker čez dan nima časa in so pri njem zbrana vsa dobra dela vlade tistega dne?to si ti reku, da so visek kriticnega novinarstva.
men se zdi, da bolj vi kaj rabite. ce rabite noro24 in borisa, da vam pove da so stvari zasle, potem so plasnice se vecje kot sem mislil.
mislim pa si pomislil, da človek zvečer prižge tv, ker čez dan nima časa in so pri njem zbrana vsa dobra dela vlade tistega dne?
ali kako ti izveš za vse?