Planet Golob

B81

22. jul 2007
37.603
10.901
113
stari, cele dneve smo/si na alterju, aktivno sodelujemo v tej temi, pa bos reku, da ne ves kaj se dogaja? za vsak drek pridejo linki od zvestih spremljevalcev tweeterja... fb je poln aktualnih objav. velikokrat tukaj prej izvem za zadeve, preden so objavljene na spletnih medijih...

dobr, sej vsakemu svoje. men je pac butl in ga ne morem poslusat. un z ocali je se kar ok, se trudi bit mal kultiviran.
Jaz itak vem, kdo pa bi vedel... za druge govorim, ki tega niti ne spremljajo dosti, potem pa na volitvah obkrožijo goloba&Co. in potem imamo, kar imamo.

V prejšnji vladi smo bili ves čas minirani s kiksi vlade od MSM, zdaj pa pride ven samo tisto, kar se res ne da skrit. In zdaj bo en bogi tomašič s pol % gledanosti večji butl od drnovška ali štefančiča.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kaj ima % gledanosti veze s karakterjem?

kdor gleda noro24, in jih resno vzema, itak ne bo obkrozil goloba, sd, levice, ipd, a ne?

da so bili kiksi v prejsnji vladi?! aleluja.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77 in bizi

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.361
5.652
113
stari, cele dneve smo/si na alterju, aktivno sodelujemo v tej temi, pa bos reku, da ne ves kaj se dogaja? za vsak drek pridejo linki od zvestih spremljevalcev tweeterja... fb je poln aktualnih objav. velikokrat tukaj prej izvem za zadeve, preden so objavljene na spletnih medijih...

dobr, sej vsakemu svoje. men je pac butl in ga ne morem poslusat. un z ocali je se kar ok, se trudi bit mal kultiviran.
Ampak alter je ja lev.....zdej ko nima več desnega moderatorja....zdej so same Svobodne teme in informacije...

Pa še Alexa mamo ki bere....

Od kje teb taka kritična miseLJ....?

B81

22. jul 2007
37.603
10.901
113
msenjur

Ja ga pac ne gledas, zakaj te zdaj en tomasic moti.. mene osebno bolj "moti" rant z nekim cudnim naglasevanjem, tomasic pa ne zna vprasat v enem celem stavku kot npr. bergant... jbg.

Ampak....s cim te le drzijo? Vedno manj imas, vedno slabse ti gre, pa borbas dalje, kot da se gre novi zmagi naproti, jao jao..

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
msenjur

Ja ga pac ne gledas, zakaj te zdaj en tomasic moti.. mene osebno bolj "moti" rant z nekim cudnim naglasevanjem, tomasic pa ne zna vprasat v enem celem stavku kot npr. bergant... jbg.

Ampak....s cim te le drzijo? Vedno manj imas, vedno slabse ti gre, pa borbas dalje, kot da se gre novi zmagi naproti, jao jao..

vidis, kok narobe me razumete.

borbam se proti opevanosti desnice, da je ultrasuperiorna nad vsemi. borbam se proti tistim, ki niso zmozni priznat, da tudi pri desnih ni vse popolno, da so tudi desni enako pokvarjeni, ko pridejo do drzavnega denarja.

nic se jest ne borbam za leve, da so cistuni in zmagovalci. sem ze veckrat napisal, vsi so pokvarjeni, in slovenija bo rabila konkreten reset na levi in desni, ce se zelimo kam premaknit.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.361
5.652
113
ne rabis predalckov, pogledas st. like-ov in dislike-ov, ali preletis objave, pa je vse jasno.
Screenshot_2024-03-03-09-53-24-739_com.opera.browser.jpg

• Všeč mi je
Reactions: brane_new