Onemogociti novo24? To je nemogoče,ker idiotov ki to gledajo ne more zmanjkat.Zakaj so levi tako prestrašeni in se trudijo na vse načine onemogočati Novo24, če je pa po njihovem mnenju nihče ne gleda?
Onemogociti novo24? To je nemogoče,ker idiotov ki to gledajo ne more zmanjkat.Zakaj so levi tako prestrašeni in se trudijo na vse načine onemogočati Novo24, če je pa po njihovem mnenju nihče ne gleda?
ker ta nov odlok ima povsem drugo, "boljšo", podlago kot prejšnji?Kako fino je zavajati ljudi. Ustavno sodišče je povedalo, da se ne da vladati z odloki, ki nimajo podlage v zakonu.
Jaz bi tudi malo te resnice pa so mi jo ukinili. Kaj naj sedaj?Prava resnica ni za vsakega, prava resnica je samo za izbrane, priviligirane, tiste, ki vidijo dlje in globje, tiste, ki vidijo v svet v katerem sta požar in tomašič novinarja, nora24 ni strankarsko trobilo, rupar inteligenten in izobražen domoljub, jj pa državnik. Noriško kraljestvo. Svet, v katerem je nujna dnevna porcija drugačne resnice, samo za izbrane, dnevna porcija kazanja s prstom na druge, dnevna porcija kdo vam laže, dnevna porcija pranja z brefom.
Samo za izbrane, posebne, za priviligirano manjšino, ločeno od večine, ki še ni spregledala.
Znaki, popolnoma enaki kot pri ravnozemaljcih. In eurosuckcess prodajalcih.
TP.s. Če ima kdo tampone naj prosim priskoči, lajbštantfarte ima spet čiščo.
Neustavnost ugotavlja US. Tam ima trenutno vecino "konzervativna" struja. Edina tezava bi lahko bila, ce je US ze kdaj dalo mnenje o tem.ker ta nov odlok ima povsem drugo, "boljšo", podlago kot prejšnji?
SUZICA JE NAŠ!!! SUZI KRALJUJ, SUZI ZMAGUJ!!!!!!!pravi se oglaša, ki zasmeti vsako temo s totalnimi nesmisli... vse kar mu veliki vodja naroči...
Onemogociti novo24? To je nemogoče,ker idiotov ki to gledajo ne more zmanjkat.
iste znake ima južni štromar na Kolodvorski, samo da v tistem primeru si pač tiho. No palamudil si dokler je bil šef strojevodja zdaj je južno voće sa 4 letnika srednjoj škole zdaj si pač tiho. So pač taki gor k jih tvoji vatli skoz spustijoPrava resnica ni za vsakega, prava resnica je samo za izbrane, priviligirane, tiste, ki vidijo dlje in globje, tiste, ki vidijo v svet v katerem sta požar in tomašič novinarja, nora24 ni strankarsko trobilo, rupar inteligenten in izobražen domoljub, jj pa državnik. Noriško kraljestvo. Svet, v katerem je nujna dnevna porcija drugačne resnice, samo za izbrane, dnevna porcija kazanja s prstom na druge, dnevna porcija kdo vam laže, dnevna porcija pranja z brefom.
Samo za izbrane, posebne, za priviligirano manjšino, ločeno od večine, ki še ni spregledala.
Znaki, popolnoma enaki kot pri ravnozemaljcih. In eurosuckcess prodajalcih.
P.s. Če ima kdo tampone naj prosim priskoči, lajbštantfarte ima spet čiščo.
Zakaj so levi tako prestrašeni in se trudijo na vse načine onemogočati Novo24, če je pa po njihovem mnenju nihče ne gleda?
dost je če tvoje poste beremo, kjer novo nazivaš z noro..pa še kako o Tomašiču bi lahko rekli. tko za začetekkje ti vidis kaksen trud levih, da bi onemogocili noro24?
dost je če tvoje poste beremo, kjer novo nazivaš z noro..pa še kako o Tomašiču bi lahko rekli. tko za začetek
Zakaj se delaš neumnega? Ja pritiski so veliki, če drugače ne pa prek oglaševanja.
Meh.....ti si samo reinkrnacija unga Smrkca ki mu nikoli ni nič prav...Ojoj, še tri poste nazaj ste mene zmerjali da se grem whataboutizem.
Zaenkrat še sam odločam po kom bom kozlal. Za razliko od tebe, ki ti mora trobilo vsak dan servirat dozo in pokazat sovražnika.
Oća...odletel sem ker si ti ošpice dobival vsakič ko sem te čez rit ko si si zaslužil...In ti otroće še zmer misliš, da si zarad politike odletel....
Oća...odletel sem ker si ti ošpice dobival vsakič ko sem te čez rit ko si si zaslužil...
....v mladosti si odraščal pa na napačni strani Celovške da bi ti postavil merila....
msenjurZakaj se delaš neumnega? Ja pritiski so veliki, če drugače ne pa prek oglaševanja.
msenjur
Spet se delaš butca iz sebe?
Rrecimo z glave, da se je že šarec repenčil, da državna podjetja naj ne bi oglaševala na kakojetoimenoval televizijah, od prestavitve programa nekam dol med pink tv itd... potem do ukinitve signala za domače antene....
ja, kar dobro jih tolčejo po glavi, ampak ti tega ne veš, ker si nerazgledan glede stanja doma.
In še enkrat: vedno slabše ti gre, vedno manj imaš, tu se pa režiš.. ja dobro no, kaj ti pa drugega preostane..