Planet Golob

delter333

Guru
21. maj 2010
1.927
1.626
113
Notranjska
a humorno poimenovanje nekega tv kanala je poziv k onemogocanju???

tomasic - ja clovek mi je butl. meni. pac moje mnenje. a je tudi to poziv k onemogocanju?

a so ti custva cisto zameglila razum?

haha, ja navidezni pritiski. ampak skupaj se uspesno borite za obstoj! pravi borci, k vas vsi napadjo in onemogocajo in stalno pritiskajo na vas... dej no. bodi resen.

a lahko postavimo ogledalo za tele pritiske preko oglasevanja, al bo to spet whataboutizem? ker na lagerju je kar nekaj jumbo plakatov...
Tomašič je isti butelj kot Golob le da ima en marginalno vlogo v medijih drugi nam pa kroji kako živimo in z novim letom se pozna kar na nekaterih področjih. Na slabše. Tomašič? Če si zaželim 5minut razvedrila mal pogledam za 2minuti, me pa ne moti da obstaja.

2. okt 2007
3.860
2.374
113
državna podjetja da, privat ne

ko je leva vlada na oblasti, državna podjetja in še kako privat bolj reklamirajo v levih medijih. Ko pa je desna na obasti pa podobno se bolj reklamira na desnih medijih.
Po drugi strani pa Novo24 omenjat kot resen medij, pa je smešno. Itak je preveč v desno, toiliko niti RTVSLO ni nagnjena v levo, pa čeprav so tam samo levosučni kadri. Ali pa SiOL tudi kaliteta zadnje časa padla, ker postaj arumeno trobilo....

Dejansko pravega medija v SLO ni, ki bi vsaj delno bil nepistranski. Nekaj se je trudi N1info, ampak tam tudi bolj na lebo vlečejo.

Vsi vedo (levi in desni), ko imaš medije imaš oblast. Zato pa se je prejšnja vlada tako na hitro lotila RTVSLO, ker so vedeli, da imajo malo časa, da jo preobrnejo na desno.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Ksz
Recimo tole zganjanje histerije nad posnetkom iz leclerca je tipicen prikaz kako nekaterim poklicnim politikom ni jasno stratesko delovanje. Bolj ko kricijo o neki mulariji, manj se govori o pravih aferah ki jih producira trenutna oblast.

se par mesecev nazaj smo poslusali kako tudi pod razno ne narasca stevilo ilegalnih prehodov in da je nujno ograjo zrusit, sedaj bi pa nove centre odpirali. Za koga? Aja ker je izjemno naraslo stevilo ilegalnih prehodov. Soncni kralj pa ne ve a bi louis vuiton al gucci trenirko oblekel

Lastnik ima tole TV samo za molzenje denarja iz državnih podjetij in pranje denarja. Če bi kodiral signal, še teh par idiotov, ki sedaj gledajo izgubi. Razen če ne bi spet vodja naročil, da morajo vsi njegovi plačevat naročnino ali pa kar prostovoljne prispevke.
ja glej jo pač ma molzenje denarja. pač kupil jo je, neki prometa naredi, posledično tudi nekaj dobička. Očitno pod črto dovolj, ker drugače bi jo že prodal, daj v najem itd.... Če bi jo kodiral bi zgubil tiste ki jo sem in tja pogledajo, tisti ki jo resno spremljajo (če je kdo tak), bi pač odprli denarnico in plačali naročnino. Konec koncev ta postaja je zgolj orodje za ustvarjanje nekega prometa, dobička in tu se več ali manj konča.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.240
113
Lahko se pa tudi tako gleda na zadevo ja, to ti pa dam prav. Včasih sem deloval na tak način ampak to je recept za probleme in konflikte na dnevni ravni.