Planet Golob

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.081
16.228
113
200w.gif

delter333

Guru
21. maj 2010
1.927
1.626
113
Notranjska
Cakaj, ti bo tasvobodni razlozil kako in kaj...

A zaposleni in upokojenci ze vedo, da jim bodo vzeli od place ali zpiz od penzije? Mislim so ze dojeli? Ker nam ne gre ravno hitro v glavo.
Penzije so že manjše in to ne tiste višje, ampak ene najnižjih. Mat pravi da vsak mesec dobi drugače in ta zadnja je bila -34€ prejšnje, dodaj inflacijo pa si tam.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.927
1.626
113
Notranjska
Mat je pozabila, da je prejšnji mesec dobila poračun za dva meseca. :jok:
Lej to je tako kot na moji bivši firmi, dve leti obljubljali višjo plačo jo končno dobil pol naslednja je bila pa manjša kot pred povišico. Ko sem to povedal direktorju me je pogledal kot riba, z odprtimi usti. Jaz sem lahko firmo menjal mat jo ne more, ima pa Rupar z dneva v dan več materiala. Poračuni, obračuni za nazaj za naprej so pa samo mutenje vode, da se ne vidi bistva. Mogoče veš kaj pomeni ČN?

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.969
3.627
113
A te nove reklame, ko se pojavljajo je kaj povezano s politiko?

Danes videl eno, piše samo "Serbus Marjan"

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
No vidiš, že ti, ki imaš pet minut časa, da komentiraš po forumu vse veš, kaj šele tisti, ki se s tem poklicno ukvarjajo.
Ampak na tak način ne bomo nikamor prišli.
A kdo sem jaz? očitno nekdo, ki je dosti blizu , da mu pristojna ministrica na štiri oči pove, kako stvar poteka in v kateri fazi je. In toliko fer, da to delim z neznanci na nekem forumu.

k vidim, da ste bolj pri koritu.

dej vprasajte ministrico, zakaj je ustavila dokoncanje prikljucka na AC na relaciji Verd-Vrhnika. Krajani okoliskih vasi res krvavo potrebujejo ta obvoz, saj je voznja skozi vas postalo celo popotovanje. ob konicah so kolone, da se ti zmesa. Zdej obnavljajo se zeleznico v Borovnici, in se je tovorni promet povecal x3! na cesti, ki ze tako ni primerna za tovorni promet.

in ta obvozna cesta je ze cisto na koncu, potrebuje le se zakljucni sloj in asfalt. receno je bilo, da bo konec maja, oz spomladi koncano. ta teden pa izvemo, da je projekt ustavljen do nadaljnega. pa ne mi z uradno verzijo, da material ni dovolj poseden, ker to smo celo jesen in zimo cakali. tudi odmaknili so ze ves obtezilni material, ki ga seveda ne bi, ce posedki ne bi bili ok.

dej no, mal jo za rokav pocukajte, ker drugace jo bojo krajani na kaksnem protestu.

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
483
-3.293
28
Ja no, korito je širok pojem, odvisno, za kaj je namenjeno. Imaš korita, kjer se drenjajo vsi tisti, ki bi radi v okviru politike kaj profitirali zase, prijatelje in sorodstvo in tisto, ki mu skoraj ne moremo reči korito, ampak delovišče, ki je namenjeno za delo v skupno dobro. In na to delovišče sodim jaz in še veliko drugih, ki smo bili izvoljeni in tudi imenovani , da postorimo kaj dobrega v okviru svojih zmožnosti za tiste, ki so nam namenili svoj glas, seveda pa tudi za vse ostale državljane, ki pač vidijo svoje favorite v nekih drugih ljudeh, zase in seveda tudi, da upravičimo zaupanje tistih, ki so nas v okviru svojih danih kompetenc imenovali na določene položaje.

Kar se tiče cukanja za rokav in vašega uvoza- upam, da ti je jasno, da pristojna ministrica ni ustavila del zaradi nekih osebnih preferenc, ampak je v ozadju nek zelo dober razlog, ki so ga zaznali uslužbenci na drugih nivojih in zato ustavili delo. Ona kot ministrica pa verjemi, da nima nič kaj dosti zraven. Zato ti svetujem, da se obrnete na poslanca, ki je zelo dobro seznanjen s to problematiko, je vpet v to dogajanje in je tam tudi domačin. To je Bojan Čebela, ki je bil tudi prisoten zadnjič na dogodku, skupaj z ministrico, ampak je tekla beseda samo o obnovi proge v Borovnici.

• Haha
Reactions: Matey in mosseero

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
vem da ne zaradi osebnih preferenc, ampak ona je pac odlocila, da se ustavi.

me zanima pravi razlog.

bomo pa tudi cebelo povprasali.

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
483
-3.293
28
To ti pa verjamem. Ona je "samo" ministrica.
Fantički, očitno še niste skapirali, da se vlada in ministrstva sedaj vodijo in delujejo po malo drugačnem vzorcu kot v času vašega božanstva, v katerem so vse odredbe, odloki in vsi ukazi, tudi najmanjši prihajali od njega. Samo spomnimo se vodenja "boja" proti epidemiji, vmes se je našel čas za menjavanje vsemogočih kadrov, da ne omenjam osebnega boja preko vseh mogočih kanalov proti državljanom in medijem, ki nismo delili njegovega pogleda na situacijo.

Hvala bogu, po volitvah mu je ostalo samo še to pritlehno delovanje, za vse ostalo smo ga pa velika večina državljanov razrešili.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Tale njegova je res dobra: ministrica s svojim resorjem nima nič, lahko pa vprašaš lokalnega poslanca. To je to novo vladanje.
Se zmerom živi na predvolilnih flancanjih. Po enem letu še vedno ne ve, da je treba kaj pokazati. Ne le nevednosti in sajenje rožic. Ko Loredana. Samo še besedo časovnica uporabi in smo rešeni.
Bolje bi bilo, da bi izkoristil možnost biti tiho.