Dober tek Matej, čeprav bi ti na nedeljo privoščil kaj boljšega.
No saj to sem mislil, nov obraz.Tu se pa motiš. Levi bojo prodali Goloba kot star obraz (PS, SAB), kar bo krivo, da je zanič. In gladko pripeljali najnovejši ksiht.
Penzije so že manjše in to ne tiste višje, ampak ene najnižjih. Mat pravi da vsak mesec dobi drugače in ta zadnja je bila -34€ prejšnje, dodaj inflacijo pa si tam.Cakaj, ti bo tasvobodni razlozil kako in kaj...
A zaposleni in upokojenci ze vedo, da jim bodo vzeli od place ali zpiz od penzije? Mislim so ze dojeli? Ker nam ne gre ravno hitro v glavo.
Mat je pozabila, da je prejšnji mesec dobila poračun za dva meseca.Penzije so že manjše in to ne tiste višje, ampak ene najnižjih. Mat pravi da vsak mesec dobi drugače in ta zadnja je bila -34€ prejšnje, dodaj inflacijo pa si tam.
Lej to je tako kot na moji bivši firmi, dve leti obljubljali višjo plačo jo končno dobil pol naslednja je bila pa manjša kot pred povišico. Ko sem to povedal direktorju me je pogledal kot riba, z odprtimi usti. Jaz sem lahko firmo menjal mat jo ne more, ima pa Rupar z dneva v dan več materiala. Poračuni, obračuni za nazaj za naprej so pa samo mutenje vode, da se ne vidi bistva. Mogoče veš kaj pomeni ČN?Mat je pozabila, da je prejšnji mesec dobila poračun za dva meseca.
Glede na barvni kombinaciji bi rekel da SDS pozdravlja nove člane. V Ljubljani se pojavljajo plakati zdravo Marija hoj Katja...A te nove reklame, ko se pojavljajo je kaj povezano s politiko?
Danes videl eno, piše samo "Serbus Marjan"
No vidiš, že ti, ki imaš pet minut časa, da komentiraš po forumu vse veš, kaj šele tisti, ki se s tem poklicno ukvarjajo.
Ampak na tak način ne bomo nikamor prišli.
A kdo sem jaz? očitno nekdo, ki je dosti blizu , da mu pristojna ministrica na štiri oči pove, kako stvar poteka in v kateri fazi je. In toliko fer, da to delim z neznanci na nekem forumu.
To ti pa verjamem. Ona je "samo" ministrica.Ona kot ministrica pa verjemi, da nima nič kaj dosti zraven.
Fantički, očitno še niste skapirali, da se vlada in ministrstva sedaj vodijo in delujejo po malo drugačnem vzorcu kot v času vašega božanstva, v katerem so vse odredbe, odloki in vsi ukazi, tudi najmanjši prihajali od njega. Samo spomnimo se vodenja "boja" proti epidemiji, vmes se je našel čas za menjavanje vsemogočih kadrov, da ne omenjam osebnega boja preko vseh mogočih kanalov proti državljanom in medijem, ki nismo delili njegovega pogleda na situacijo.To ti pa verjamem. Ona je "samo" ministrica.
Se zmerom živi na predvolilnih flancanjih. Po enem letu še vedno ne ve, da je treba kaj pokazati. Ne le nevednosti in sajenje rožic. Ko Loredana. Samo še besedo časovnica uporabi in smo rešeni.Tale njegova je res dobra: ministrica s svojim resorjem nima nič, lahko pa vprašaš lokalnega poslanca. To je to novo vladanje.