Planet Golob

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
483
-3.293
28
Tale njegova je res dobra: ministrica s svojim resorjem nima nič, lahko pa vprašaš lokalnega poslanca. To je to novo vladanje.
Ok, če odmislimo drugi del prvega stavka, ki si ga napisal v ne samo strumni, ampak tudi v brumni maniri oboževalca propadle prejšnje vlade, kaj zaboga je pa narobe, če se o določenih stvareh povpraša poslanca, ki so ga izvolili ljudje tistega okoliša, ki je povrhu še vpet v zadevne aktivnosti? a ni to smisel in osnova demokracije?

Poraja se mi misel, da te imajo svojci nekje zaprtega, omogočen ti je samo internet in hrana, realno dogajanje ti je pa tuje...

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
483
-3.293
28
Svobodnjak obvlada delovanje svobode. Na dolgo in široko pisarit, nič povedat.
Hm, poraja se mi vprašanje, kaj naj torej odgovorim na tvojo ugotovitev, ki se meni osebno sicer zdi nepoštena, prežeta z določeno mero antipatije do gibanja, ki je bilo večinsko izbrano na lahko rečemo plebiscitarnih volitvah v DZ in sedaj udejanja željo in voljo prebivalcev naše domovine, ki sta bila pod prejšnjo oblastjo grobo zatirana, tako v miselnem in lahko rečemo tudi fizičnem spektru.

Če prav razumem tvoj odziv, bi raje videl, da se ne bi več izražal v povzeto po tebi "svobodnem izražanju", ampak v bolj tebi razumljivem, torej domoljuPskem, nekateri rečejo tudi domoGlupskem načinu, ki uporablja po moje okoren nabor besed in izrazov za današnje stanje politike. To so, navajam- pernata vlada, golobnjak, lesar, puška v koruzi, glup ko k.urac, in podoben izrazni izbor intelektualcev, ki se imajo za pripadnike "žlahtnega desnega pola".
Obratni ekvivalent zgornjega izrazoslovja je pa potemtakem tisti, ki naj bi veljal za člane prejšnje vlade, torej navajam: čelavi, puklasti, sinko tuninko, hlod, porivalšek, hujskač hujs pujs biserna sv.inja in podobno..

Si želiš to?

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Hm, poraja se mi vprašanje, kaj naj torej odgovorim na tvojo ugotovitev, ki se meni osebno sicer zdi nepoštena, prežeta z določeno mero antipatije do gibanja, ki je bilo večinsko izbrano na lahko rečemo plebiscitarnih volitvah v DZ in sedaj udejanja željo in voljo prebivalcev naše domovine, ki sta bila pod prejšnjo oblastjo grobo zatirana, tako v miselnem in lahko rečemo tudi fizičnem spektru.

Če prav razumem tvoj odziv, bi raje videl, da se ne bi več izražal v povzeto po tebi "svobodnem izražanju", ampak v bolj tebi razumljivem, torej domoljuPskem, nekateri rečejo tudi domoGlupskem načinu, ki uporablja po moje okoren nabor besed in izrazov za današnje stanje politike. To so, navajam- pernata vlada, golobnjak, lesar, puška v koruzi, glup ko k.urac, in podoben izrazni izbor intelektualcev, ki se imajo za pripadnike "žlahtnega desnega pola".
Obratni ekvivalent zgornjega izrazoslovja je pa potemtakem tisti, ki naj bi veljal za člane prejšnje vlade, torej navajam: čelavi, puklasti, sinko tuninko, hlod, porivalšek, hujskač hujs pujs biserna sv.inja in podobno..

Si želiš to?
Mene ja samo že počasi sram ljudem reči da sem iz NG.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.662
6.423
113
Fantički, očitno še niste skapirali, da se vlada in ministrstva sedaj vodijo in delujejo po malo drugačnem vzorcu kot v času vašega božanstva, v katerem so vse odredbe, odloki in vsi ukazi, tudi najmanjši prihajali od njega. Samo spomnimo se vodenja "boja" proti epidemiji, vmes se je našel čas za menjavanje vsemogočih kadrov, da ne omenjam osebnega boja preko vseh mogočih kanalov proti državljanom in medijem, ki nismo delili njegovega pogleda na situacijo.
Pa si ti že gledal kakšno novinarsko konferenco, kjer so bili poleg Goloba tudi ministri? Kako jih Golob dirigira? Kako grobo napade novinarja RTVSLO? Kako se pači, če ga vprašajo kaj izven "dovoljenih" tem?

Vse, kar očitaš prejšnji vladi, počne trenutna. Le da namesto odlokov uporablja uredbe.

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.422
7.018
113
In namesto spreminjanja covid ukrepov čez noč, spreminja ideje kaj bo po novem obdavčeno :evil:

Pa na živalice je tudi že pozabil:

B81

22. jul 2007
37.602
10.899
113
Vidim, da se besedni zaklad svobodnjaka priblizuje mahnicevemu, me zanima, ce se svobodnjakarskega eticnega kodeksa drzijo le v predvolilnem casu ali tudi po tem? Kdo o tem sploh odloca?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.115
10.968
113
kod Džej-Zija
To je tista nova politika in nova retorika, ki so jo tako zelo obljubljali pred volitvami. Potem pa poslušamo v glavnem izjave tipa ”saj ste vi tudi taki”. Oh, ja, res iz dežja pod kap.

• Všeč mi je
Reactions: BuDi