Planet Golob

netko

Guru
25. jul 2007
6.978
2.265
113
Torej, da skrajšamo to igro ping-ponga.. torej si mnenja, da bi bilo najbolje za državo, narod, domoljubje, vrednote osamosvojitve, mladino, upokojence, tudi živali, vero, (katoliško seveda) ipd ipd, da bi bila na poziciji še naprej vlada v prejšnji sestavi, torej vlada pod vodstvom Ivana Janeza Janše in njegovih izbranih strumnih ministrov? da ali ne?
Da

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Včeraj razgrnitev načrta za progo (drugi tir), ki naj bi šla po vasi Orehek...
Glavna akterja Rakovec SD in Kobila..

Lagala, da so jih nenehno demantirali. Na vprašanja kje so pa ostale trase, ki naj bi bile in se o njih govori. Zopte laž to so še študije.
Zadnja res neverjetna laž od Rakovca epic fail...

Rakovec citiram:
da je hotu prejsni predsednik ks imet zeleznisko postajo na Orehku

Nato ostane en tip in reče:
"jz sem bivsi predsednik ks, o tem me ni noben nic vprasov, niti se ni govorilo o progi"

Neverjetno kako izprijena je ta vlada! Kako to lažejo, da sprot ne požira.

aja še to gradil naj bi se 8- 10 let...

plešite, le plešite....
Če misliš, da je ta trasa nastala v zadnjem letu in da je za to kriva Golobova vlada, se malo motiš. Sicer pa, če se bo trasa skozi to vas izkazala kot optimalna, bodo pač podrli par bajt. Big deal! Kot da bi se to zgodilo prič in zadnjič. Zaradi akumulacijskih jezer hidroelektrarn so potopili cele vasi, pa je bilo vse v redu. Koliko vasi se je pogreznilo v okolici Velenja, zaradi posedanja zemlje, ki jo je povzročil rudnik. Sedaj pa tak jok zaradi nekaj bajt.
Moj znanec je v Ljubljani lastnoročno zgradil dve hiši, pa so obe podrli zaradi širitev ulic. Dobil je novo parcelo in odškodnino, pa je postavil še tretjo hišo.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
msenjur, zresni se, no. Pri vseh reformah celotnega državnega aparata imajo gospoda čas, da se igračkajo s ketnami psov. Vse, da podložni golobček zadovolji svojo gospodarico. Ženska resno obvlada S&M, ker tako hitre preobrazbe v copato še nisem doživel. Pa že nekaj časa tlačim ubogo Zemljico.
Če bi imel kaj pojma, bi vedel, da ta zakon nastaja že nekaj let. Predlagatelj pa ni Golob, temveč Moira Hot iz SD. Saj to verjetno veš, ne moreš si pa, da ne bi spet pokozlal Goloba. :bruh:

• Ljubezen
Reactions: mosseero

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.081
16.225
113
- 45 odstotkov vprašanih je delo vlade ocenilo kot negativno ali zelo negativno
- Več državljanov bi danes volilo SDS kot Gibanje Svoboda
- Tretjina anketiranih podjetij bo, v kolikor se bo to stanje nadaljevalo, prisiljena odpuščati in zmanjševati obsege proizvodnje (GZSlo)
- Vlada je doslej izpolnila osem od skupno 122 zavez, delno pa jih izpolnila 12

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.465
6.969
113
Big deal! Kot da bi se to zgodilo prič in zadnjič. Zaradi akumulacijskih jezer hidroelektrarn so potopili cele vasi, pa je bilo vse v redu. Koliko vasi se je pogreznilo v okolici Velenja, zaradi posedanja zemlje, ki jo je povzročil rudnik. Sedaj pa tak jok zaradi nekaj bajt.
Moj znanec je v Ljubljani lastnoročno zgradil dve hiši, pa so obe podrli zaradi širitev ulic. Dobil je novo parcelo in odškodnino, pa je postavil še tretjo hišo.

Zate ne... Treba kaj imeti pa kaj narediti najprej, da ti v naslednji fazi to potem pred očmi zrušijo, ker si baje irrelevanten in potem sele lahko reces: ah, big deal. Zvedu bos pa na FB ali preko twiterja ali kako se zdaj te bombe na ljudi meče. Prej se ti niti sanjalo ne bo o tem. Do takrat pa bodi tok, da vsaj gofljo drzis.

Razumem jaz visje pa druzbeno dobro, ampak ne takole. Enkrat sva se s kalbotom nekaj pregovarjala, o tem, kako se pri nas nic ne da, pa administrativne ovire pa tak. Zaradi takilih primerov to imamo, pa moramo imet.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero in nacek

B81

22. jul 2007
37.602
10.898
113
- 45 odstotkov vprašanih je delo vlade ocenilo kot negativno ali zelo negativno
- Več državljanov bi danes volilo SDS kot Gibanje Svoboda
- Tretjina anketiranih podjetij bo, v kolikor se bo to stanje nadaljevalo, prisiljena odpuščati in zmanjševati obsege proizvodnje (GZSlo)
- Vlada je doslej izpolnila osem od skupno 122 zavez, delno pa jih izpolnila 12

Cakaj, ti bo tasvobodni razlozil kako in kaj...

A zaposleni in upokojenci ze vedo, da jim bodo vzeli od place ali zpiz od penzije? Mislim so ze dojeli? Ker nam ne gre ravno hitro v glavo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.081
16.225
113
Cakaj, ti bo tasvobodni razlozil kako in kaj...
Ne rabi, utopične črtice me ne zanimajo.

A zaposleni in upokojenci ze vedo, da jim bodo vzeli od place ali zpiz od penzije? Mislim so ze dojeli? Ker nam ne gre ravno hitro v glavo.
Dvomim, sploh za svobodnjake (ki jih je sicer - kot kažejo ankete - iz dneva v dan manj). Tudi za pretekle zadeve so bolj kot ne dojeli kaj je na stvari šele, ko so se številke dejansko začele obračat ampak kdo bi jim zameril, ples te pač lahko konkretno zamoti.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Če misliš, da je ta trasa nastala v zadnjem letu in da je za to kriva Golobova vlada, se malo motiš. Sicer pa, če se bo trasa skozi to vas izkazala kot optimalna, bodo pač podrli par bajt. Big deal! Kot da bi se to zgodilo prič in zadnjič. Zaradi akumulacijskih jezer hidroelektrarn so potopili cele vasi, pa je bilo vse v redu. Koliko vasi se je pogreznilo v okolici Velenja, zaradi posedanja zemlje, ki jo je povzročil rudnik. Sedaj pa tak jok zaradi nekaj bajt.
Par bajt ...
lažeš
Samo novo gradnj je cca 5-6, da tvoje nabijanje takoj demantiram, občina Kranj je za te novogradnje dala gradbeno dovoljenje, gre pa tik ob železniški progri, tam kjer je Zarica spodaj.

Zdej pa ne vem ali so oni zabiti, ali pa ti spet ležeš.
Enostavno vi levuharji lažete da sprot ne požira... Občina je veselo talala gradbena dovoljenja. Župan pa lagal, tako da so obadva praktično z papirji demantirali.

Pika na i pa je bila izjava, da si je bivši predsednik želel postajo v Orehku... Ta vstane in reče da je laž, da niti ni vedel da bo šu en tir čez vas oz zraven....

Skratka laž, laž, laž in laž..
Občina pa veselo kasira in tala gradbeno dovoljenja in še več železnica je dala soglasje, ker v radiju 200m rabiš soglasje železnice.

Nabijej ti to nekomu ki pele..

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.465
6.969
113
Tocno to... Nove bajte v zadnjih letih so pustil tam delat, brez opozorila, kaj sledi. Nihce ni vedel, tole je dejansko prislo kot strela z jasnega.

Pa ce rece predsednik KS postajo (je ali pa ni), ja pol pa res ni druge. To ima pa res tako tezo, da je treba kar vse rusit. Ce si je pa zaželel... Pa si niti ni. Nobeden sploh ni razmisljal o zeleznici tam. Kaj sele postajah. Pa glupostih, da mora vlak tam cez peljat 160km/h.

Nacin, kako so se tega lotili, je navaden kriminal.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Tocno to... Nove bajte v zadnjih letih so pustil tam delat, brez opozorila, kaj sledi. Nihce ni vedel, tole je dejansko prislo kot strela z jasnega.

Pa ce rece predsednik KS postajo (je ali pa ni), ja pol pa res ni druge. To ima pa res tako tezo, da je treba kar vse rusit. Ce si je pa zaželel... Pa si niti ni. Nobeden sploh ni razmisljal o zeleznici tam. Kaj sele postajah. Pa glupostih, da mora vlak tam cez peljat 160km/h.

Nacin, kako so se tega lotili, je navaden kriminal.
kmeri kot kmeri... bila je burleska, skoraj vsako izjavo so jih demantirali z papirji.. Še to plac so si pa tak izbral da jih je 200 zuni ostal, čeprav jim je šola Orehek ponudila dvorano!

Komunajzerji so si takoj zazihrali, da ne bo preveč folka...

pa ne samo to železnica je sama dala soglasje za gradbeno dovoljenje, torej niti oni niso vedeli. Seveda Bizi laže ko pes teče, to je treba vedet!

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco in 8888

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.245
3.691
113
simič.JPG

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.245
3.691
113
Čeprav, po drugi strani se pa jaz niti ne spomnim, da bi se zavarovalnice, ki nudijo DZZ, kadarkoli kaj pritoževale, da svojim zavarovancem ne bodo plačevale računov za zdravljenje v državnem zdravstvu na katerih bo je material prikazan po 10x-nih cenah, kot so le-te na trgu, npr. v tujini?
.
Recipročno kot, da bi pri avtomobilskem zavarovanju npr. ZT za zamenjavo blatnika na Cliotu plačala servisu 15.000 €.
Pri plačilih stroškov zdravljenja državnemu zdravstvu gredo takšne "anomalije" očitno b.p. skozi.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
A veš to da hočejo kmetovalci zemljo nazaj kjer stoji Magna.... pro srb miroslav cerarić jih je kr razlastnilil....