Planet Golob

erikson

Guru
25. avg 2007
22.662
6.423
113
sorry priznam zdaj sem jaz zajebal...
Kot kaže je ravnokar nastopila službo, dvomim, da bi kdo to lagal. Za tisto se pa opravičujem. Ne da sem mi niti brskat.
14 dni je na praksi.

Na fakulteti so Krstovi ponudili možnost, da prakso prekine, a se je odločila, da jo nadaljuje. "Vsi učenci so me dobro sprejeli in bili so predvsem radovedni. Povabili so me tudi v sosednji razred, kjer sem imela predavanje o trasspolnosti in tranziciji. Imeli so veliko vprašanj, na koncu pa so štiri dekleta prišla do mene in se zjokala, ker so bila tudi sama v stiski. Če se bom umaknila, kaj bom jaz, odrasla oseba, predagoški delavec, vsem tem otrokom dala vedeti? Kakšen vzgled bom otrokom, če se zaradi stiske umaknem?" pravi Krstova.

Tranzicijo je začela v prvem letniku študija. "Ljudje so premalo osveščeni, da se ta proces ne zgodi čez noč, začne se z dolgotrajnimi psihološkimi in psihiatričnimi pregledi, ki so pogoj, da se sploh začne hormonska terapija," razlaga. "O vsem tem sem se odločila spregovoriti, da bi pomagala vsem otrokom, ki se znajdejo v stiski."

• Haha
Reactions: jonny77

B81

22. jul 2007
37.601
10.896
113
14 dni je na praksi.

Na fakulteti so Krstovi ponudili možnost, da prakso prekine, a se je odločila, da jo nadaljuje. "Vsi učenci so me dobro sprejeli in bili so predvsem radovedni. Povabili so me tudi v sosednji razred, kjer sem imela predavanje o trasspolnosti in tranziciji. Imeli so veliko vprašanj, na koncu pa so štiri dekleta prišla do mene in se zjokala, ker so bila tudi sama v stiski. Če se bom umaknila, kaj bom jaz, odrasla oseba, predagoški delavec, vsem tem otrokom dala vedeti? Kakšen vzgled bom otrokom, če se zaradi stiske umaknem?" pravi Krstova.

Tranzicijo je začela v prvem letniku študija. "Ljudje so premalo osveščeni, da se ta proces ne zgodi čez noč, začne se z dolgotrajnimi psihološkimi in psihiatričnimi pregledi, ki so pogoj, da se sploh začne hormonska terapija," razlaga. "O vsem tem sem se odločila spregovoriti, da bi pomagala vsem otrokom, ki se znajdejo v stiski."
Torej clovek v psiholoski stiski bi rad bil med otroki. Ker?

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.420
7.017
113
Da jim pove, da je izhod iz stiske tranzicija.

Data indicate that 82% of transgender individuals have considered killing themselves and 40% have attempted suicide, with suicidality highest among transgender youth.

Ja, to je rešitev.

1681549582560.png

• Všeč mi je
Reactions: Matey in mosseero

delter333

Guru
21. maj 2010
1.927
1.626
113
Notranjska
Splačalo se jim je rušiti Janšo: Golob izjemno radodaren z davkoplačevalskimi milijoni za "nevladne" aktiviste - Domovina

davkoplačevalskimi milijoni za “nevladne” aktiviste​

DenarZaGlasLjudstva.jpg

Fotomontaža: Peter Merše

Nevladne organizacije, ki so si pred dobrima dvema letoma za cilj postavile zrušenje vlade Janeza Janše ter zagotovitev, da neleva politična opcija ne pride več na oblast, si znova lahko manejo roke. Po tem, ko so iz javnih sredstev v enem letu prejeli približno 40 milijonov evrov, so zdaj odprti še vsaj trije razpisi, ki so jim, kot naročeno, pisani na kožo, eden za 150.000, drugi za 800.000, tretji pa za dobrih 10 milijonov evrov.
Glede na vsebino razpisov v komentarju uredništva ugotavljamo, da gre v tem primeru v glavnem za vračanje »dolgov« za pomoč pri vzponu na oblast, popolno popačenje definicije državljanskih pravic in demokracije ter izgradnja infrastrukture za prihodnje volitve.
Levi obvladajo proksi volilno kampanijo, prikrito financiranje in še bi lahko naštevali. Vedno sem bil mnenja da je JJ amater z BiH posojili. Ampak na žalost se udejanja tudi teza da je bil edini cilj sedanje garniture priti na oblast, kako vladati je pa španska vas. In tudi ni daleč od resnice, da pri nas nimamo pravih liderjev, naš šolski sistem teh ne zna proizvesti, ni dovolj da si doktor prava, elektronike ali zaradi mene obramboslovec, moraš imeti nekaj več.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.927
1.626
113
Notranjska
Glej, če so tvoja duševna hrana, kar se tiče politike razni trači, "gospodarji" in druga maloumna natolcevanja, potem verjamem, da premikov, ki bi vodili v boljšo kvaliteto življenja nisi sposoben videti in ti ostane samo "šank politika", s katero očitno zadovoljuješ svoje potrebe.
Torej povzetek, če ne vidiš mesije se cvri v peklu. Nekako miror zgodba ultra desnice. Fino, take imamo.

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
483
-3.293
28
Tu se pa motiš. Levi bojo prodali Goloba kot star obraz (PS, SAB), kar bo krivo, da je zanič. In gladko pripeljali najnovejši ksiht.
Torej, da skrajšamo to igro ping-ponga.. torej si mnenja, da bi bilo najbolje za državo, narod, domoljubje, vrednote osamosvojitve, mladino, upokojence, tudi živali, vero, (katoliško seveda) ipd ipd, da bi bila na poziciji še naprej vlada v prejšnji sestavi, torej vlada pod vodstvom Ivana Janeza Janše in njegovih izbranih strumnih ministrov? da ali ne?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.662
6.423
113
Provladni novinarji o težavah trenutne vlade, diktatorju Golobu in strahu pred opozicijo.