14 dni je na praksi.sorry priznam zdaj sem jaz zajebal...
Kot kaže je ravnokar nastopila službo, dvomim, da bi kdo to lagal. Za tisto se pa opravičujem. Ne da sem mi niti brskat.Svet roditeljev Slovenije | Facebook
V Sloveniji se po šolah in vrtcih izvaja veliko državno vodenih projektov, ki jim posamezni starši oziroma svet staršev na določeni šoli težko nasprotuje in so škodljivi za otroke, oziroma ne sodijo...www.facebook.com
Gonja nad mariborsko transspolno učiteljico: "Ne bom se umaknila!"
Napadi na študentko na praksi, ki je transspolna ženska.
www.zurnal24.si
Na fakulteti so Krstovi ponudili možnost, da prakso prekine, a se je odločila, da jo nadaljuje. "Vsi učenci so me dobro sprejeli in bili so predvsem radovedni. Povabili so me tudi v sosednji razred, kjer sem imela predavanje o trasspolnosti in tranziciji. Imeli so veliko vprašanj, na koncu pa so štiri dekleta prišla do mene in se zjokala, ker so bila tudi sama v stiski. Če se bom umaknila, kaj bom jaz, odrasla oseba, predagoški delavec, vsem tem otrokom dala vedeti? Kakšen vzgled bom otrokom, če se zaradi stiske umaknem?" pravi Krstova.
Tranzicijo je začela v prvem letniku študija. "Ljudje so premalo osveščeni, da se ta proces ne zgodi čez noč, začne se z dolgotrajnimi psihološkimi in psihiatričnimi pregledi, ki so pogoj, da se sploh začne hormonska terapija," razlaga. "O vsem tem sem se odločila spregovoriti, da bi pomagala vsem otrokom, ki se znajdejo v stiski."