Planet Golob

B81

22. jul 2007
37.601
10.896
113
Saj pravim, levi fris. Ker pač narod ne dojame, da jih levičarji ugonabljajo.

kako pa bi tista "trojka" zgledala v relnosti?

• Haha
Reactions: jonny77

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
483
-3.293
28
Seveda je upravičena, vse več stvari je na obveznem na negativni listi. Veliko zdravil se skokovito draži in storitve.

Zakaj bo državo prišlo več, zato ker spreminjajo prvič iz prostovoljnega v obveznega, drugič ker nimajo aparata, ki bo hendlal ta segment, ni jasno bo to delal sedaj ZZZS ali kdo.

Drugič pri PZZ če prej nisi bil zavarovan si moral 3 mesece plačevat da je zavarovnje začelo veljati. Zavarovalnice imajo tudi preko premij neko akumulacijo, ki hendla stroške.....

kup stvari

vlada gre na glavo, ostanejo nerešeni tisti ki ne plačujejo PZZ vse to je nerešeno. Tudi se ne ve kako bodo pobirali socialcem in drugim rizičnim skupinam. Potem se bodo soočali še z neplačili premij, zavarovalnica te je po domače odfukala, država te nebo mogla..

skratka nimajo izdelanega finančnega načrta, na vsako vprašanje bomo sproti...
Kaj pričakujem, enostavno dvig davkov, progresivna premija, se pravi tisti ki delajo in imajo okoli povprečne plače bodo plačevali 100 eur, seveda zdravstvo bo pa v istem stanju kot je...

Verjetno bo pa še odškodniske tožbe zavarovalnic, saj so ti odredbe neustavne in delajo škodo zavarovalnicam. Tudi tukaj bodo padli na gobec.

Skratka primte se za tošle...
Mesečnik ima pa celo ideje, da socialci nebi plačevali nič..... Seveda bodo spet jemali srednjemu sloju, kmalu bodo ven dobili manj kot socialci, če odbijemo manjše trasferje, kredite itd.....

Ker gre pod obvezno se bo vsakemu zmanjšala kreditna sposobnost, če bo šlo za administrativno prepoved ne vem kako bodo to shendlali, saj zakonsko ne smejo trgat pod zajamčen dohodek.

Kaj bo s'tisim, ki so zapufani in v izvršbah..., osebnih stečajih.....
.....................

katastrof

Ali si upate napovedati zmagovalca naslednjih volitev? Kje bo golob? Kaj bo s SDS, svobodo... mandatar?
Definitivno sedanja koalicija. Kje bo Robert Golob, tega tudi jasnovidci tipa JJ ne vedo, ampak to ni problem, ker lahko že jutri vodenje vlade prevzame nekdo iz sedanje koalicije, kjer kompetentnih ljudi ne manjka.
Lep pokazatelj je tudi precejšnje vnovično zanimanje ljudi za članstvo v GS v zadnjih dneh (po krajši stagnaciji), ker so ljudje, ki so bili prej neodločeni začutili, da se je začelo v državi nekaj premikati. Ta premik na večih področjih se bi sicer lahko začel že mnogo prej, a se je iz znanih razlogov (neodgovornost opozicije, sabotaže nastavljencev SDS) lahko dogodil šele sedaj.

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
483
-3.293
28
Za desničarje bi bilo dobro da trenutna garnitura zdrži cel mandat..
Sicer bo cena astronomska, ampak folk bo dojel...
Zakaj imam občutek, da imaš kar naenkrat veliko časa, vsaj glede na tvoje nabijanje po portalu? je šla "tvoja"(v narekovajih, ker ni bila samo tvoja) micro firma zugrunt, ni več keša iz določene opcije oz. smeri? Zdaj si pa na socialki in jokaš.

• Všeč mi je
Reactions: bizi

B81

22. jul 2007
37.601
10.896
113
Lep pokazatelj je tudi precejšnje vnovično zanimanje ljudi za članstvo v GS v zadnjih dneh (po krajši stagnaciji), ker so ljudje, ki so bili prej neodločeni začutili, da se je začelo v državi nekaj premikati. Ta premik na večih področjih se bi sicer lahko začel že mnogo prej, a se je iz znanih razlogov (neodgovornost opozicije, sabotaže nastavljencev SDS) lahko dogodil šele sedaj.
Ok
icon_mrgreen.gif

• Všeč mi je
Reactions: 8888

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.114
10.966
113
kod Džej-Zija
Definitivno sedanja koalicija. Kje bo Robert Golob, tega tudi jasnovidci tipa JJ ne vedo, ampak to ni problem, ker lahko že jutri vodenje vlade prevzame nekdo iz sedanje koalicije, kjer kompetentnih ljudi ne manjka.
Kateri premik? A tisti o verigah kužkov? Ker pri zdravstveni “reformi” ste se osmešili na polno. Ostalih pa itak ne bo, je tvoj gospodar ugotovil, da so bile slabo skomunicirane in da jih ljudje nočejo. Moram še tebi kolumno Zag Golob nalepit, da boš dojel, kaj si o tvojih kreaturah mislijo ultralevičarji?

• Všeč mi je
Reactions: sixpower in 8888

B81

22. jul 2007
37.601
10.896
113
jaz sem razbral le, da se dejansko pripravlja zamenjava na vrhu, sicer bi se to odločno demantiralo.

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
483
-3.293
28
Če naslednjič ne bo kakšne ekipe gospodarstvenikov (vemo kdo so), ekonomistov tipa lahovnik in šušteršič in še nekaj pametnih in razgledanih ljudi tipa logar in gregorčič... bom volil novi levi fris, da se čimprej spet vse zajebe, ker narod je čuden in ne spregleda ko da je prizadet. Enkrat bo skapiral, bemomast da bo.
A ne, kako je težko, če so vsi čudni, ti pa "pameten"?
Kot tista, vsi vozijo po AC v nasprotno smer, samo ti v pravo.

Zanimivo, vlada je začela vladati z uredbami, se pravi ni sploh izrednih razmer in daje uredbe. Ljudji prisili, da je nebovezno obvezno, podjetjem pa omejuje in diktira ceno...

Živel komunizem.......
pa tolk so čez JJ o nezakonitosti meli za povedat... Zavarovalnice že napovedujejo protiustavnost in tožbe...

Še en vprašanje za vas volilno bazo štrenastega, kdo bo ob izgubi tožbe vse to plačal....

Jeclač, pa takoj povedal da bodo delali še dodatni 150 miljonski minus v blagajni, spet vprašanje, kdo bo to plačal?
po vsemogočnem jožetu...sve če da plati narod

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
483
-3.293
28
Kateri premik? A tisti o verigah kužkov? Ker pri zdravstveni “reformi” ste se osmešili na polno. Ostalih pa itak ne bo, je tvoj gospodar ugotovil, da so bile slabo skomunicirane in da jih ljudje nočejo. Moram še tebi kolumno Zag Golob nalepit, da boš dojel, kaj si o tvojih kreaturah mislijo ultralevičarji?

Glej, če so tvoja duševna hrana, kar se tiče politike razni trači, "gospodarji" in druga maloumna natolcevanja, potem verjamem, da premikov, ki bi vodili v boljšo kvaliteto življenja nisi sposoben videti in ti ostane samo "šank politika", s katero očitno zadovoljuješ svoje potrebe.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: bizi in Matey

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.753
-838
83
Glej, če so tvoja duševna hrana, kar se tiče politike razni trači, "gospodarji" in druga maloumna natolcevanja, potem verjamem, da premikov, ki bi vodili v boljšo kvaliteto življenja nisi sposoben videti in ti ostane samo "šank politika", s katero očitno zadovoljuješ svoje potrebe.
Zdaj mi pa prosim naštej stvari, ki jih je sproducirala trenutna vlada, katera vodijo v boljše življenje?
Hvala

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.526
2.283
113
:valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse:
A si ti videl povprečnega volivca, ki je izvolil to ''sposobnost'' in svobodo? Jaz sem izgubil upanje.
Jaz sem izgubil upanje že med covid krizo. Takrat se je razgalilo med kakšnimi bebci živim.
Ko se je izvolilo gibanje svoboda in premier, ki je obljubil ljudem da jih bo olupil in navijal davke.
Nima več smisla...

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.526
2.283
113
A si ti v redu?