Sem vedno mislil, da nas vodijo vsaj malo nadpovprečni v pozitivnem seveda.Predvidevas, da povprecen državljan bolje gospodari. Kar niti ne, edina razlika je v osebni in čustveni komponenti.
Japajade. Za kaj takega nam na vsakih 10 manjka 8 glupih.Če se jih bo prehitro odstavljalo bo treba poseči nižje v piramidi.
Zna se zgoditi, da funkcija doleti celo nas.
SvobodoKaj bi spet radi?
Klamfaš. Že pri prvi si padel. Vreča je sicer enako velika. Bonitetne točke nanesejo več plačevanja prispevka za zbornico in kup drugih zadev. Na spletu najdeš par slik te spremembe bonitetnih točk kjer je zemljišče polno kamenja po novem opredeljeno kot najboljša kmetijska zemljišča, ker je pač nekdo kar pavšalno usekal spremembe na določene predele države.1-4,7,10,15,16,18,20 - naj da država več denarja.
pri sodnikih si pa začuda tiho pa terjajo konkretne poviške, s tem da smo od kmetij odvisni, od sodstva pa ne ravno....Ne razumem - ali vrečo da država ali pride iz neba?
Popolnoma vseeno mi je, kdo kaj dobi - to je oćitno iziv, vsi bi več, vreča pa je premajhna za vse.
Očitno tudi slovenski kmetje ne vidijo, da majhne kmetije ne morejo preživeti, sploh, če se dovoli uvoz hrani iz Španije na priemr, ki je v EU.
Vidijo pa problem, kako se deli denar, vendar to je (tudi) moj denar.
isto kt zdravniki, sodstvo, NVOji in podobniKaj bi spet radi?
daj reci da se hecaš.....1. Sodniki imajo za svojimi zahtevami ustavno odločbo
2. Sodniki se (upam) ne prodajajo na trgu
3. Da smo od kmetov odvisno od sodnikov pa ne, boš trdil do prve zapuščinske razprave, potem ti bo jasno, da so sodniki precej pomeben del družbe.
PS. sem pa proti stavki sodnikov, ker mislim, da boi z boljšo organiziranostjo rabili manj celotne sodne veje, sem proti zdravstveni stavki, ker menim, da zdravniki že zaslužijo dovolj, morda pa bi lahko kdaj kdo drug kot zdravnik postavil organizacijo.
Kar se pa kmetov tiče, razumem frustracije, vendar klicati državo takrat ko ti paše, pa jo ukinjati ko ti ne, je pa malo hesno, se ti ne zdi.
Pa da malo potegnem s Javierom Gerardo Mileiom, vse subvencije je treba ukiniti . Eni tu so ga v zvezde kovali, v tem primeru pa nihče ne ponavlja njegovih premis.
Vedno se komunisti pogrizejo med sabo in tudi tokrat ne bo nič drugače.Kaj pa če
iz24 kur
Najbolj je pa čudno, ko Golob meni da gre za hude obtožbe in se dela meniha. Sam ima pa prste v marmeladi, upam, da SD razkrije nečednosti Goloba in potepta Svobodo, kot ta zdaj tepta SD.
Stari novi so GS.Kdo so pa novi SKOJevci?