ti kar... ocitno imas cel moj arhiv. ja tvojih zakljucov, da se vlecem ven. a sem pisal, da mora minister za zdravstvo v zapor zaradi ventilatorjev?
ocitno ne dojames ob kaj sem se spotaknil.
ocitno ne dojames ob kaj sem se spotaknil.
Imaš iskanje na forumu. Ni potrebe po osebnem arhivu.
Se enkrat, lahko bi bil tiho, pa se vedno se greš kateri je jaći
Zanimivo, da ti veš koga sem jaz volil?pa sej dejansko me tvoje paranoje ne zanimajo. kako si pa lahko ti tako naiven, da nasedas na postenost in svetohlinstvo pri svojemu izvoljenemu kandidatu?
ne sekiraj se za tiste latope. bodi vesel, da si ti lahko svojega kupis. zakaj v zapor z babo? zakon je prisel, razpis je bil, prijavili so se prodajalci in prodali laptope. ce sumis, da je slo za prirejen razpis, lahko prijavis organom. drzava je hotela xy laptopov, za kar je pooblastila to ministrstvo. postopek so izpeljali in zadostili zakonu. zakon so pisali pa tisti na vladi, torej ta ministrica osebno ni nic kriva.
Kdo si ti, da boš mene popravljal?lahko bi bil tudi ti tiho ali pa on. lahko bi bilo vsi tiho. pa samo kimali, ane?
ker holobistu ni nic jasno, pa stalno nabija kar neki napocez cez vse, ga pa lahko ustavim in popravim, ce se moti, ane?
ne gre se zato, kdo je jaći. gre se zato, da ne (nocete) dojamete, da so vsi isti.
Levico bomo volili tolikokrat, da bo enkrat le sled marmelade na prstkih.
Zanimivo, da ti veš koga sem jaz volil?
latope, ne vem kaj si s tem mislil
jaz ne kupujem latopov, saj ne vem kaj to je
V razpisu so striktno napisali rabljene prenosnike brez OS?
Prepričan sem, da ta posel smrdi.
Glede na dogajanje na naših ministrstvih jih lahko vodi tudi opica od UKZ, pač bo namesto podpisa odtis šape. Slika pa se opica rada, pa papa tudi.
Kdo si ti, da boš mene popravljal?
Sedaj so vsi isti, 2 leti nazaj pa so bili samo eni isti, eni pa najman nadangeli, tako si jih poveličeval.
Seveda, nujno in obvezno ga je ustavljati in popravljati, vsaj dokler ne ugotoviš, da si z njim ne moreš izmenjati drugega kot drek. Koliko časa še rabiš za to pa presodi sam. Samo ne se razburjat, ker za izmenjavo sta potrebna dva.ker holobistu ni nic jasno, pa stalno nabija kar neki napocez cez vse, ga pa lahko ustavim in popravim, ce se moti, ane?
sej kej se pa tud brez sds lahko zgodi v tej slo.
namest da bi bli veseli, da jih tokrat mogoce ni bilo zraven, jih vseeno na vsak nacin hocete nekako spravit zraven v debato.
sicer je sefe sumljivo tiho ze celo afero. ponavadi je med prvimi tweeterji s svojimi bistrimi izjavami.
po moje šefe v ozadju grizlja kokice
Seveda, nujno in obvezno ga je ustavljati in popravljati, vsaj dokler ne ugotoviš, da si z njim ne moreš izmenjati drugega kot drek. Koliko časa še rabiš za to pa presodi sam. Samo ne se razburjat, ker za izmenjavo sta potrebna dva.
Še ni obrodila sadja za marmelado.kordiš in njegova subvencionirana njiva?
In pride do preverjenega kadra gratis.ce je pameten, najmanj to. kaj lepsega zanjga, da se sd sesuje.
??? Si ti od vceraj... vse se vidiKako vsi vedo kašna obrestna mera je, kako se odplačuje, koliko let, od česa... pa še čigava mama je kje tri kolene stran.
Meni bi bilo malo bedno, da npr. sodelavec pride pa reče... ej, sem videl na zemljiški knjigi, da si dobil res nizko obrestno mero pa na 20 let... ja fajn, pa nikol nisi povedal da imaš še nekaj nepremičnin. Pa da od Mitje mamo poznaš....
Sarkazma očitno ne poznaš?Za tisti čas ko je vzel kredit je to nizka obrestna mera. Takrat je bila obrestna že proti 3 procentom.
Sarkazma očitno ne poznaš?
Sorry ampak, če nisi opazil, Levica de facto vlada.Ker z levico ne mores vladat
Ni nujno.Se človek resno vpraša, čemu imamo na ministrstvih razne sekretarje, pravnike, službe za ...., če potem take zadeve pridejo do ministra v podpis. Zdaj, če prav razumem bi moral biti minister nepremičniski agent, cenilec, pravnik itd.