Lahko....ampak Janša je pa vseeno mal preweč tiho...!
Ponavadi je že do 4:45 vsaj 1x tweetnil....
ne vem, bos ti povedal, ti ga spremljas.
kaj pa, ce je kaj narobe z njim? dej mal preveri tam v štabu.
Lahko....ampak Janša je pa vseeno mal preweč tiho...!
Po mojem je to treba jemati kot znamenje, da je po premijejevem navodilu zdaj zares v penziji.Lahko....ampak Janša je pa vseeno mal preweč tiho...!
Sumljivo, sumljivo....ti rečem!
Po mojem je to treba jemati kot znamenje, da je po premijejevem navodilu zdaj zares v penziji.
Nadomestili so ga politični amaterji....jansa v penziji!
korupcija v politiki se sesuva!
Se je upanje za naso Slovenijo!
Si videl! Samo prave je treba pripeljati na oblast.jansa v penziji!
korupcija v politiki se sesuva!
Se je upanje za naso Slovenijo!
Si videl! Samo prave je treba pripeljati na oblast.
V bistvu sem samo na tvojega štamprla repliciral.hahahaha... PARANOJA!!!
ok, smo obdelali politicne starcke in izbljuvali vse tegobe? kljukica je? se zdej lahko vrnemo na temo?
V bistvu sem samo na tvojega štamprla repliciral.
Kak pa kaj Star Robert Solar, to je njegova tema. Identiteto je že našel? Romunska policija ne ve nič o tem. Jih je sploh obvestil? Ali pa je obvestil nekoga, ki je ukradel identiteto policajem. Pa ta usta odpre in se zlaže v c duru.
Čisto po levičarsko, človek ki govori resnico naj si poišče pomoč, lažnivci pa veselo vladate in kradete.hahhaha... pa dej clovek, poisci si pomoc!
Žališ? Ne, kje pa.Zate samo se psihiatricna bolnisnica.
Žališ? Ne, kje pa.
še, psihiatrična, bolnišnica (če že mene tako rad popravljaš)
Kučan mu je baje porok.Milijonski sanjski kredit za stanovanje. Kakšna je vloga državne sekretarke?
Dober milijon evrov je oče glavnega tajnika stranke SD Klemna Žiberta plačal za luksuzno stanovanje v centru Ljubljane. Denar je dobil od hranilnice Lon, ki je velikodušno človeku pred upokojitvijo dala kredit, ki ga najverjetneje stane okoli vsaj šest tisoč evrov na mesec. Za kredit je Lonu...siol.net
Sanjski kredit?
Koliko je za stanovanje v luksuzni novogradnji Schellenburg odštel oče glavnega tajnika Socialnih Demokratov Klemna Žiberta, še ni uradno znano. Vendar je, kot razkriva zemljiška knjiga, vzel hipotekarni kredit v višini 1,32 milijona evrov. Denar je dobil od Hranilnice Lon, ki je človeku v sedmem desetletju življenja odobrila kredit za 20 let s fiksno obrestno mero 1,63 odstotka.
Kako vsi vedo kašna obrestna mera je, kako se odplačuje, koliko let, od česa... pa še čigava mama je kje tri kolene stran.
Ja včasih si lahko prav presenečen, kaj vse vidiš.Vpogled v eZK
A kdo posodi 100.000 EUR za tri leta po tej obrestni meri? Ponudbe na ZS. 500 EUR nagrade tistemu, ki zrihta.Denar je dobil od Hranilnice Lon, ki je človeku v sedmem desetletju življenja odobrila kredit za 20 let s fiksno obrestno mero 1,63 odstotka.