Planet Golob

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.138
-369
63
hahahaha... PARANOJA!!!

ok, smo obdelali politicne starcke in izbljuvali vse tegobe? kljukica je? se zdej lahko vrnemo na temo?
V bistvu sem samo na tvojega štamprla repliciral.

Kak pa kaj Star Robert Solar, to je njegova tema. Identiteto je že našel? Romunska policija ne ve nič o tem. Jih je sploh obvestil? Ali pa je obvestil nekoga, ki je ukradel identiteto policajem. Pa ta usta odpre in se zlaže v c duru.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
V bistvu sem samo na tvojega štamprla repliciral.

Kak pa kaj Star Robert Solar, to je njegova tema. Identiteto je že našel? Romunska policija ne ve nič o tem. Jih je sploh obvestil? Ali pa je obvestil nekoga, ki je ukradel identiteto policajem. Pa ta usta odpre in se zlaže v c duru.

hahhaha... pa dej clovek, poisci si pomoc!

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

guardy

Guru
3. avg 2007
8.517
1.109
113
Obišči stran

Sanjski kredit?​

Koliko je za stanovanje v luksuzni novogradnji Schellenburg odštel oče glavnega tajnika Socialnih Demokratov Klemna Žiberta, še ni uradno znano. Vendar je, kot razkriva zemljiška knjiga, vzel hipotekarni kredit v višini 1,32 milijona evrov. Denar je dobil od Hranilnice Lon, ki je človeku v sedmem desetletju življenja odobrila kredit za 20 let s fiksno obrestno mero 1,63 odstotka.

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.138
-369
63

Sanjski kredit?​

Koliko je za stanovanje v luksuzni novogradnji Schellenburg odštel oče glavnega tajnika Socialnih Demokratov Klemna Žiberta, še ni uradno znano. Vendar je, kot razkriva zemljiška knjiga, vzel hipotekarni kredit v višini 1,32 milijona evrov. Denar je dobil od Hranilnice Lon, ki je človeku v sedmem desetletju življenja odobrila kredit za 20 let s fiksno obrestno mero 1,63 odstotka.
Kučan mu je baje porok.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.594
3.950
113
Kako vsi vedo kašna obrestna mera je, kako se odplačuje, koliko let, od česa... pa še čigava mama je kje tri kolene stran.

Meni bi bilo malo bedno, da npr. sodelavec pride pa reče... ej, sem videl na zemljiški knjigi, da si dobil res nizko obrestno mero pa na 20 let... ja fajn, pa nikol nisi povedal da imaš še nekaj nepremičnin. Pa da od Mitje mamo poznaš....