OMG, pri nas pa res nikoli ni dolgcasa... to je zdaj to, ko zmerjanje s fasisti ni vec kaznivo??
Vesna je prasica – MIKSTONE
mikstone.si
pa glih te dni si jo našo ko ma jebo na gorenju ...Predlagam Vesno Vuković. Mlada, lepa in nekontaminirana.
a tole si mislil ?pa glih te dni si jo našo ko ma jebo na gorenju ...
a tole si mislil ?
Novinarka razkrila: "Poklicali so z vrha Gibanja Svoboda in vprašali, kaj se grem!" (video)
V Gibanju Svoboda so pred volitvami poudarjali pomen neodvisnega novinarstva, leto dni pod njihovo vlado pa na dan prihajajo informacije o vse večjih pritiskih na novinarje in medije. Enega od teh je razkrila novinarka Dela med intervjujem s predsednico DZ Urško Klakočar Zupančič. Novinarka je...moja-dolenjska.si
Kako za vraga si lahko ljudje, ki so skozi celotno obdobje predhodne vlade nasprotovali fašizmu in diktaturi (kar je povsem pravilno), zagovarjali svobodo ter imajo to besedo celo v imenu stranke, dovolijo kaj takšnega? Svobodnjak - bi lahko tole prosim malo pokomentiral, da ne bomo spet kaj slučajno "narobe razumeli"? Hvala.Novinarka je namreč podpredsednico Gibanja Sboboda Klakočar Zupančičevo povprašala, kako si v Gibanju Svoboda predstavljajo svobodo medijev, ob tem pa razkrila eno od svojih izkušenj: “Moja osebna izkušnja je ta, da sem poslala vprašanja v Gorenje, spraševala, kdo je sploh izbral to podjetje, ker ni imelo nobenih referenc, in dobili smo v redakcijo klic z vrha Gibanja Svoboda, kaj jaz sprašujem in naj dam mir.”
kje pa.a tole si mislil ?
Novinarka razkrila: "Poklicali so z vrha Gibanja Svoboda in vprašali, kaj se grem!" (video)
V Gibanju Svoboda so pred volitvami poudarjali pomen neodvisnega novinarstva, leto dni pod njihovo vlado pa na dan prihajajo informacije o vse večjih pritiskih na novinarje in medije. Enega od teh je razkrila novinarka Dela med intervjujem s predsednico DZ Urško Klakočar Zupančič. Novinarka je...moja-dolenjska.si
Ostale pa za to očitno b.k. Lahko pa čakajo, da vlada potrdi tudi dan spomina na žrtve domobranskega nasilja, pa dan spomina na žrtve fašističnega nasilja in dan spomina na žrtve nacističnega nasilja. Lahko bi bili kar en za drugim in to dela prosti dnevi.Zanimiva anketa
712 vprašanih
Da je Slovenija ustrezno obravnavala povojne poboje, meni 27,8 odstotka vprašanih. Takšno mnenje deli 52 odstotkov volivcev največje vladne stranke Gibanje Svoboda in 48 odstotkov koalicijskega SD-ja zakaj tako malo?
Medtem slabih 40 odstotkov vprašanih meni, da Slovenija ni ustrezno obravnavala povojnih pobojev. Takšna ocena je prevladujoča tudi pri volivcih SDS-a, NSi-ja in SLS-a.
Vladno odločitev o ukinitvi nacionalnega dneva spomina na žrtve komunističnega nasilja kot pravilno ocenjuje dobra tretjina oziroma 34,5 odstotka vprašanih. Tako meni 64 odstotkov volivcev Gibanja Svoboda, 58 odstotkov volivcev SD-ja in 54 odstotkov najmanjše koalicijske partnerice Levice. - tu bi v strankah pričakoval vsaj 80%.
sem googlal z velikimi upi...pa glih te dni si jo našo ko ma jebo na gorenju ...
dobro, če ti bo zdaj malo lažje...Ostale pa za to očitno b.k. Lahko pa čakajo, da vlada potrdi tudi dan spomina na žrtve domobranskega nasilja, pa dan spomina na žrtve fašističnega nasilja in dan spomina na žrtve nacističnega nasilja. Lahko bi bili kar en za drugim in to dela prosti dnevi.
tisti ta okej so v manjšini....podivjana srbjanka
Mal si še brke i zulufe pusti pa bi bla ko Magnifico....