Res si pravi psihič, najprej bi zmerjal, nato grozil, v naslednji fazi pa najbrž ubijal. Javi se v Ukrajini, take rabijo.Mi boš na 4 oči povedal, bom poklepal.. velja...
Res si pravi psihič, najprej bi zmerjal, nato grozil, v naslednji fazi pa najbrž ubijal. Javi se v Ukrajini, take rabijo.Mi boš na 4 oči povedal, bom poklepal.. velja...
Kdo grozi, sej si heroj....Res si pravi psihič, najprej bi zmerjal, nato grozil, v naslednji fazi pa najbrž ubijal. Javi se v Ukrajini, take rabijo.
Kaj pametuješ po nepotrebnem. Jaz še nikoli nisem imel Slovenske osebne izkaznice. Ves čas imam samo potni list. Zakaj bi zdaj moral imeti še osebno samo zato, da ne bi rabil nove zdravstvene, ki ima rok veljavnosti?Novo osebno moraš plačati, če se ne motim. V desetih letih jo bo pa velika večina tako morala zamenjati, tako da zdravstvena izkaznica ne bo več potrebna. Torej je edino pravilno, da so njeno veljavnost omejili.
Pa kaj pizdakaš. Novo zdravstveno dobiš brezplačno, čez deset let je pa ne boš več dobil, ker bodo vsi podatki na osebni, zelo verjetno tudi vozniško dovoljenje. In prav ozirali se bodo nate, če iz principa ne maraš osebne izkaznice.Kaj pametuješ po nepotrebnem. Jaz še nikoli nisem imel Slovenske osebne izkaznice. Ves čas imam samo potni list. Zakaj bi zdaj moral imeti še osebno samo zato, da ne bi rabil nove zdravstvene, ki ima rok veljavnosti?
Pizdakaš ti in se delaš neki pametnega. Jaz pravim, da vsi enostavno nimamo osebne, ker za njo ni potrebe saj je potni list bolj uporaben. Zdaj so naredili osebno na kateri je še zdravstvena kar je v redu, če imaš osebno. Ti trdiš, da jo itak že vsi imamo. No, nimamo jo vsi.Pa kaj pizdakaš. Novo zdravstveno dobiš brezplačno, čez deset let je pa ne boš več dobil, ker bodo vsi podatki na osebni, zelo verjetno tudi vozniško dovoljenje. In prav ozirali se bodo nate, če iz principa ne maraš osebne izkaznice.
Vprašaj tistega, ki jo je naredil zastonj!In koliko je plačala za to novo izkaznico, da bo za golobjo pičo?
A misliš da tele ki jih je Golob zmetal iz položajev ne bodo tožili? Samo tega ne boš bral na POPTV.Evo SDS-ovci vaše grehe bomo zdaj mi plačevali? Me prav zanima koliko tega sranja še bomo plačevali z vašim nastavljanjem kadrov?
HSE mora Nikoliću zaradi nezakonite odpovedi plačati 120.000 evrov
Vrhovno sodišče je presodilo, da je bila prekinitev delovnega razmerja nekdanjemu generalnemu direktorju Holdinga Slovenske elektrarne (HSE) Stojanu Nikoliću nezakonita. HSE mu mora plačati 120.000 evrov odškodnine.www.rtvslo.si
Pa ti veš, da ta g. Kokot sploh ni izpolnjeval pogojev za zaposlitev. Si verjetno to informacijo prespal.A misliš da tele ki jih je Golob zmetal iz položajev ne bodo tožili? Samo tega ne boš bral na POPTV.
Recimo Kokot, bivši direktor Pošte Slovenije tudi toži za 120 jurčkov. Če je dobil Nikolič bo dobil tudi Kokot.
Ti veš da nisem vedel. Kaki so bili ti pogoji?Pa ti veš, da ta g. Kokot sploh ni izpolnjeval pogojev za zaposlitev. Si verjetno to informacijo prespal.
A slovensko komunistično vrhovno sodišče je to presodilo praviš? A to je tisto vrhovno sodišče, ki mu je predsedoval nek "sodnik" Branko Masleša, ki sploh ni imel ne diplome ne pravosodnega izpita in ki je brez potrebnih kvalifikacij pošiljal ljudi v zapor in celo v smrtne kazni?Evo SDS-ovci vaše grehe bomo zdaj mi plačevali? Me prav zanima koliko tega sranja še bomo plačevali z vašim nastavljanjem kadrov?
HSE mora Nikoliću zaradi nezakonite odpovedi plačati 120.000 evrov
Vrhovno sodišče je presodilo, da je bila prekinitev delovnega razmerja nekdanjemu generalnemu direktorju Holdinga Slovenske elektrarne (HSE) Stojanu Nikoliću nezakonita. HSE mu mora plačati 120.000 evrov odškodnine.www.rtvslo.si
Ni še vodil velikega podjetja. Ok.Potem, pa se malo pozanimaj. Ti bom pomagal:
Razkrivamo: dokument, s katerim je kader SDS prilezel na vrh Pošte Slovenije
Neizpolnjevanje pogojev: Pridobili smo 64-stranski zaupni dokument, ki ga je izbrana kadrovska agencija pripravila za politično imenovanje Tomaža Kokota.www.delo.si
A da ni izpolnjeval pogojev praviš? Kaj, a ni bil rdečuhar? Ja, pol pa res ni izpolnjeval pogojev.Pa ti veš, da ta g. Kokot sploh ni izpolnjeval pogojev za zaposlitev.