Planet Golob

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.311
2.940
113
Lublana
Obišči stran
Novo osebno moraš plačati, če se ne motim. V desetih letih jo bo pa velika večina tako morala zamenjati, tako da zdravstvena izkaznica ne bo več potrebna. Torej je edino pravilno, da so njeno veljavnost omejili.
Kaj pametuješ po nepotrebnem. Jaz še nikoli nisem imel Slovenske osebne izkaznice. Ves čas imam samo potni list. Zakaj bi zdaj moral imeti še osebno samo zato, da ne bi rabil nove zdravstvene, ki ima rok veljavnosti?

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Matey in mosseero

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Kaj pametuješ po nepotrebnem. Jaz še nikoli nisem imel Slovenske osebne izkaznice. Ves čas imam samo potni list. Zakaj bi zdaj moral imeti še osebno samo zato, da ne bi rabil nove zdravstvene, ki ima rok veljavnosti?
Pa kaj pizdakaš. Novo zdravstveno dobiš brezplačno, čez deset let je pa ne boš več dobil, ker bodo vsi podatki na osebni, zelo verjetno tudi vozniško dovoljenje. In prav ozirali se bodo nate, če iz principa ne maraš osebne izkaznice.

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: Matey in jonny77

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.067
16.210
113
Hjaaa, o tem bi se dalo debatirat. Tvoja navedba drži ampak jaz to bolj kot da sem jo že plačal in jo sedaj pa še dobim (ko je lahko res tudi ne bi) vidim kot to, da sem državi dal denar (oz. ji ga pustil vzeti) v dobri veri, da bo z njim dobro gospodarila in ga porabila tam kjer je to res potrebno (naivno, vem) in ne razmetavala z njim za raznorazne (meni pa še marsikomu) nepotrebne projekte, sploh ob upoštevanju vse neracionalne porabe državnega denarja zaradi česar potem za piko na i poslušamo še o dvigu davkov zaradi tega manjka.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.311
2.940
113
Lublana
Obišči stran
Pa kaj pizdakaš. Novo zdravstveno dobiš brezplačno, čez deset let je pa ne boš več dobil, ker bodo vsi podatki na osebni, zelo verjetno tudi vozniško dovoljenje. In prav ozirali se bodo nate, če iz principa ne maraš osebne izkaznice.
Pizdakaš ti in se delaš neki pametnega. Jaz pravim, da vsi enostavno nimamo osebne, ker za njo ni potrebe saj je potni list bolj uporaben. Zdaj so naredili osebno na kateri je še zdravstvena kar je v redu, če imaš osebno. Ti trdiš, da jo itak že vsi imamo. No, nimamo jo vsi.

• Všeč mi je
Reactions: Sonny_Chiba

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113

Golob išče reaktivca le zase in nekaj pripravlja​

30. 5. 2023, 21:44
0

Facebook Twitter
20230313-01218459-scaled.jpg

Foto: STA
Premier Robert Golob (Svoboda) išče zase poslovno letalo s posadko, je razkril časopis Finance. Letalo premier išče, ker je Falcon pogosto pokvarjen, rednih linij iz Ljubljane je malo, povrhu pa, kot poroča portal N1, imata predsednica republike Nataša Pirc Musar in predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič (Svoboda) pri uporabi Falcona prednost pred Golobom.
Pri dodatnem letalu, ki ga išče kabinet šefa vlade, te prednosti drugih vej ne bo, ker letalo iščejo le za Goloba. Na razpis sta se, poročajo Finance, prijavili dve podjetji: Janez let iz Ljubljane in Flycom iz Žirovnice. Kabinet namerava dodatno letalo najemati, ko ga bodo potrebovali. Okvirni sporazum bodo sklenili za dve leti, za lete pa bi lahko v tem obdobju porabili do 120 tisoč evrov.
Oglejte si še: Jančič: Za Asto Vrečko Spletni časopis ni “v javnem interesu”
Premier pa je na svojem FB računu danes še sporočil, da se nekaj pripravlja in napovedal, da bo kmalu sporočil več. Ker je premier dejal, da ne bo nič več obljubljal, je skrivnostna napoved še posebej nenavadna.

golob-fb-1024x613.png

V času prejšnje vlade Janeza Janše (SDS), ko je DZ vodil Igor Zorčič, predsednik pa je bil Borut Pahor, tako velikih potreb po poslovnih reaktivcih ni bilo, pa čeprav je v tistem času država predsedovala EU. Pravico do poslovnih poletov novi politični vrh razume bolj svobodno, kot so jo prejšnji.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.806
829
113
toti Maribor
Evo SDS-ovci vaše grehe bomo zdaj mi plačevali?:mad: Me prav zanima koliko tega sranja še bomo plačevali z vašim nastavljanjem kadrov?

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: jest5 in B81

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.976
6.148
113
Evo SDS-ovci vaše grehe bomo zdaj mi plačevali? Me prav zanima koliko tega sranja še bomo plačevali z vašim nastavljanjem kadrov?

A misliš da tele ki jih je Golob zmetal iz položajev ne bodo tožili? Samo tega ne boš bral na POPTV.

Recimo Kokot, bivši direktor Pošte Slovenije tudi toži za 120 jurčkov. Če je dobil Nikolič bo dobil tudi Kokot.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.806
829
113
toti Maribor
A misliš da tele ki jih je Golob zmetal iz položajev ne bodo tožili? Samo tega ne boš bral na POPTV.

Recimo Kokot, bivši direktor Pošte Slovenije tudi toži za 120 jurčkov. Če je dobil Nikolič bo dobil tudi Kokot.
Pa ti veš, da ta g. Kokot sploh ni izpolnjeval pogojev za zaposlitev. Si verjetno to informacijo prespal.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Evo SDS-ovci vaše grehe bomo zdaj mi plačevali?:mad: Me prav zanima koliko tega sranja še bomo plačevali z vašim nastavljanjem kadrov?

A slovensko komunistično vrhovno sodišče je to presodilo praviš? A to je tisto vrhovno sodišče, ki mu je predsedoval nek "sodnik" Branko Masleša, ki sploh ni imel ne diplome ne pravosodnega izpita in ki je brez potrebnih kvalifikacij pošiljal ljudi v zapor in celo v smrtne kazni?
Samo dejstvo, da je o nečem presodilo katerokoli Slovensko komunistično sodišče, dokazuje, da je zadeva sprocesirana, montirana in prilagojena komunističnim interesom.
Če so pa to za povrh še na RTV objavili, pa se ve, da je to ena sama laž.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.976
6.148
113
Potem, pa se malo pozanimaj. Ti bom pomagal:
Ni še vodil velikega podjetja. Ok.

Samo da veš, da ni bil odstavljen zaradi tega. Tudi on je imel, kot vsi tvoji individualno pogodbo, ki je bila podpisana in veljavna. Bil je politično nastavljen, tako kot vsi ostali. Tako da lahko iščeš izgovore koliko hočeš. Kdo je kriv za to? Tisti ki je sestavil in podpisal tako pogodbo.

Pa da te malo podžgem. Ko bi ti vedel kako vodstvo se je postavilo od Golobovih.... čudim se da podjetje še stoji. Po mojem pa ne bo dolgo. Vsaj ne v podobi kot smo ga bili vajeni do sedaj.