Mi jih je kdo pajsnil?Bi rekel, da ti tudi ne.
Mi jih je kdo pajsnil?Bi rekel, da ti tudi ne.
Jih imate ja. Predvsem v obliki lenobe, privilegijev in borčevskih penzijMi za razliko od njih svoje tekovine imamo.
Za te privilegije smo more krvi prolili.Jih imate ja. Predvsem v obliki lenobe in privilegijev
Ste prelili krvi veliko ja. Predvsem v Hudi Jami in ostalih 700+ moriščih.Za te privilegije smo more krvi prolili.
Pa so jim povedali, da so že oktobra 2008 odločili (beri link : https://hudoc.echr.coe.int/eng#{%22itemid%22:[%22001-87404%22]}) da ne bo šlo.Srp in kladivo (☭) je znak, ki predstavlja komunizem in komunistične politične stranke.
Srp in kladivo sta se nahajala na zastavah Sovjetske zveze in na zastavah nekaterih komunističnih partij.
Več evropskih poslancev je leta 2009 vložilo pobudo za izenačitev komunističnega simbola z nacističnimi.[
In koliko je plačala za to novo izkaznico, da bo za golobjo pičo?no pa pejmo mal nazaj v moderne čase:
tašča je dobila po pošti (iz neznanega razloga, kr tko) novo zdravstveno izkaznico
velja 10 let
kolikor vem, do sedaj veljavnost ni bila omejena
200k kartic na leto sicer celo premoženje ni, za mal golobje piče pa zgleda bo...
Novo osebno moraš plačati, če se ne motim. V desetih letih jo bo pa velika večina tako morala zamenjati, tako da zdravstvena izkaznica ne bo več potrebna. Torej je edino pravilno, da so njeno veljavnost omejili.Super. Zdaj, ko lahko kot zdravstveno kartico uporabljaš tudi tanovo osebno s čipom, bojo še malo za stare zdravstvene razmetavali. Ima se, može se.
Novo osebno moraš plačati, če se ne motim. V desetih letih jo bo pa velika večina tako morala zamenjati, tako da zdravstvena izkaznica ne bo več potrebna. Torej je edino pravilno, da so njeno veljavnost omejili.
Državljan s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji mora imeti po dopolnjenem 18. letu starosti vsaj enega od uradnih identifikacijskih dokumentov
Uradni identifikacijski dokumenti
- osebna izkaznica,
- potni list,
- obmejna prepustnica,
- vozniško dovoljenje,
- orožni list in
- potrdilo o usposobljenosti za voditelja čolna.
ja buzi tega ne ve čuj....Imeti osebno izkaznico ni obvezno. Obvezen je uradni osebno dokument s sliko.
Torej če se kdo odloči, da ne želi osebne je po novem "edino pravilno, da so veljavnost zdravstveni izkaznici omejili", da ljudi "prepričajo" da je osebna izkaznica res ok.
Pa vsi imajo potne lioste in vopzniška dovoljenja. Kar pojdi v banko na podpis pogodbe z vozniškim, pa poročaj kako ti bo uspelo.ja buzi tega ne ve čuj....
S takim, ki ima naslov komot.Pa vsi imajo potne lioste in vopzniška dovoljenja. Kar pojdi v banko na podpis pogodbe z vozniškim, pa poročaj kako ti bo uspelo.
SKB brez problema..........Pa vsi imajo potne lioste in vopzniška dovoljenja. Kar pojdi v banko na podpis pogodbe z vozniškim, pa poročaj kako ti bo uspelo.
normalno kdo te nebi...Si poskusil? jaz sem, pa so me gladko zavrnili, češ da velja samo OI ali potni list.
Idiot je bil tisti, ki te je naklepal.SKB brez problema..........
seveda imam novo vozniško...
idiot
Mi boš na 4 oči povedal, bom poklepal.. velja...Idiot je bil tisti, ki te je naklepal.