Planet Golob

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Rdeča zastava s srpom in kladivom prestavlja delavsko gibanje, borbo delavcev za svoje pravice in uporabljajo je delavci po vsem svetu. In kaj potem, če je bilo geslo prvič uporabljeno v komunističnem manifestu?
Gotovo pa ti spadaš med tiste, za katere so sindikati hudičev t.j. komunističen izum.

If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck.

spadam pa med tiste, ki od sindikata nikol nismo imeli neke koristi, torej sem se izčlanil tisti trenutek, ko je bilo to možno
ker pač s svinjskimi polovicami nisem imel kaj počet

mogoče je blo kje drugje kaj drugače, ampak jest pač živim od nekdaj tu, med svinjskimi polovicami in med njimi bom tudi umrl

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Uporabljeno prvič med rusko revolucijo. Pozneje v grbih komunističnih partij. Tu imaš prav, simbol je res univerzalen.

Nam boš tudi geslo prodajal kot univerzalno? Ne boš verjel, lahko obstaja tudi nekomunističen sindikat.
Brez skrbi, da vem, da so prvi sindikati nastali v ZDA. Pobudniki so pa bili ljudje z zelo komunističnimi prepričanji in to konec 19. stoletja.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck.

spadam pa med tiste, ki od sindikata nikol nismo imeli neke koristi, torej sem se izčlanil tisti trenutek, ko je bilo to možno
ker pač s svinjskimi polovicami nisem imel kaj počet

mogoče je blo kje drugje kaj drugače, ampak jest pač živim od nekdaj tu, med svinjskimi polovicami in med njimi bom tudi umrl
Potem se po tvoje vlada pogaja s svinjskimi polovicami, kajne? :jok: Škoda, da ni pri nas tako kot v nekaterih državah, ko pravice, ki jih izpogaja sindikat, veljajo samo za člane sindikata. Tako se pa z zaničevanjem lepo šlepaš na rezultatih, ki ti jih je izboril sindikat.

• Všeč mi je
Reactions: Jabe

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Potem se po tvoje vlada pogaja s svinjskimi polovicami, kajne? :jok: Škoda, da ni pri nas tako kot v nekaterih državah, ko pravice, ki jih izpogaja sindikat, veljajo samo za člane sindikata. Tako se pa z zaničevanjem lepo šlepaš na rezultatih, ki ti jih je izboril sindikat.

sm mislu, da sva že razčistila, da se jest nikoli na nič ne šlepam
sploh pa ne na svinjskih polovicah... jem samo kremenatlce pa ribco z ostalim nimam kej počet

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.442
6.957
113
čeprav je res, da je simbol srpa in kladiva v osnovi zelo OK, moram priznati, da mi gredo alarmi pokonci vsakič, ko vidim kake čudne extremiste s sprevžernim alternativnimi razlagami tega simbola, maširati. povsem enaki občutki me prevzamejo npr tudi ob čudakih s svastiko. ali pa črnim panterjem, če hočete.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.690
9.904
113
40
MB
čeprav je res, da je simbol srpa in kladiva v osnovi zelo OK, moram priznati, da mi gredo alarmi pokonci vsakič, ko vidim kake čudne extremiste s sprevžernim alternativnimi razlagami tega simbola, maširati. povsem enaki občutki me prevzamejo npr tudi ob čudakih s svastiko. ali pa črnim panterjem, če hočete.
no tak je v razvitem svetu, pri nas je pač drugače. :D

pri nas če te pri obeh isti občutki prevzamejo, si pač fašist.

Rdeča zastava s srpom in kladivom prestavlja delavsko gibanje, borbo delavcev za svoje pravice in uporabljajo je delavci po vsem svetu. In kaj potem, če je bilo geslo prvič uporabljeno v komunističnem manifestu?
Gotovo pa ti spadaš med tiste, za katere so sindikati hudičev t.j. komunističen izum.
da bizi, predvsem zahodni svet jo uporablja....

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.412
7.008
113
Ne vem pa kaj dela Loredan na 3. mestu. Naredil ni nič, prazne obljube, pa bomo, pa ne bomo, strokovna raziskovalna skupina...

Potem pa beremo o nedopustno dolgih čakalnih vrstah.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ne vem pa kaj dela Loredan na 3. mestu. Naredil ni nič, prazne obljube, pa bomo, pa ne bomo, strokovna raziskovalna skupina...

Potem pa beremo o nedopustno dolgih čakalnih vrstah.
Dokler bo Loredan klečal pred Zokijem in se mu opravičeval, bo na rdečuharskih raziskavah zmeraj kotiral visoko.
Zdravstvo pred razpadom, on pa uživa visoko podporo.
Komunizem se reče temu.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.765
2.593
113
In kaj je potem problem, če naj bi IJJ izhajal iz komunizma? By Komunisti

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Srp in kladivo (☭) je znak, ki predstavlja komunizem in komunistične politične stranke.

Srp in kladivo sta se nahajala na zastavah Sovjetske zveze in na zastavah nekaterih komunističnih partij.

Več evropskih poslancev je leta 2009 vložilo pobudo za izenačitev komunističnega simbola z nacističnimi.[

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe