A 24ur in Siol sta javna servisa? Nisem vedel, se opravičujem. Do sedaj sem mislil, da imata ta 2 medija svoje lastnike. Kaj vse ne slišiš tu gori. Aja to še. Kaj že ima vlada ali vse vlade do sedaj pri teh 2. medijih?Na 24ur nisem zasledil, niti ne na Siolu. Ko je Zlatan sral pred parlamentom, je bil vsak dan po medijih.
Tisti pa ne potrebujejo razlagePa razloži za tiste, ki so predolgi.
Pol pa razloži za ravno prav dolge!Tisti pa ne potrebujejo razlage
Hočeš povedat, da tebi potegne fobija pred Janšo?Tebi stardec se trudimo razložit že nekaj časa. Ampak ti nekako ne potegne. Razen fobija pred komunisti
Glede na to da se programski svet na RTV Slo menja v najkrajšem možnem času, potem sem, vsaj jaz, globoko zaskrbljen v kaki državi živim. Na Siolu so že Golobovi noter, POPTV je tako ali tako murgeljska podaljšana roka. Živ dokaz da smo tik pred režimom Kim Una.A 24ur in Siol sta javna servisa? Nisem vedel, se opravičujem. Do sedaj sem mislil, da imata ta 2 medija svoje lastnike. Kaj vse ne slišiš tu gori. Aja to še. Kaj že ima vlada ali vse vlade do sedaj pri teh 2. medijih?
Treba bi bilo komunajzerski obvezni prispevek dat na referendum, pa da vidimo če je res paranoja......Paranoja desnicarjev res ne pozna meja.
U bistvu je res tako.Torej po vaše kdor ni za Janšo je komunist?
Siolu gre slabo zdaj, ko je spet padel v roke komunistom oziroma Golobu, ki je na čelo siola postavil komunista iz ultra rdečuharskega portala Necenzurirano Cirmana. Prej je šlo siolu dobro.Kolikor vem imaš vso možnost kupiti Siolove delnice (baje mu gre slabo), pa lahko začneš nov projekt imenovan uravnoteženi medij. Ti nobeden ne brani.
Pa kdor je zanj je belček. Kam naj se uvrsti kake druge sorte -ist?Torej po vaše kdor ni za Janšo je komunist? Bravo dečki. Stalno bolj ste bogi (mentalno).
Žeže. ampak Janša je VEDNO vabil k sodelovanju in k pogovoru VSE. Tudi levičarje komuniste. Torej je demokrat.Pa kdor je zanj je belček. Kam naj se uvrsti kake druge sorte -ist?
Brez levih strank ne bi mogel sestavit vlade.Kaj se pa vi kljukci rdeči tako debilno režite? Janša je svoje vlade zmeraj sestavil tudi z levimi strankami. Pomeni da je demokrat. Pol ste pa rdečkarji levičarjem očitali, da so pa izdajalci, ker so šli z Janšo v vlado. Komuniste zmeraj nekdo izda.