Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Meni odgovarjaš? Kam? Ni bilo novih primerov, zaradi hitrega ukrepanja in ne vaših umotvorov.
No, si si prebral kontraindikacije, ki se jih prilepil na strani 5? Si kje videl kontraindikacijo kot preteklost vročinskih krčov?
Z verniki se mi več ne da razpravljat!
Hitrega ukrepanja? Bila je pomota in panika za brezveze.
Sploh ni bilo dokazanega virusa, ampak le protitelesa pri punčki. Uraden odgovor NIJZ. Tega seveda v javnosti ne bo.
Aha, dobiš konkretna vprašanja, se ti pa ne da več razpravljat in označiš vse za nevedne. Si dokazal poanto in tip ljudi, ki sere proti cepljenju.
Dej se mal posluši kaj govoriš... agresiven si, ne znaš povezovat stvari, ne razumeš pol 3,14zde, neumen si in žaljiv. Forumi so zato, da se razvije debata, ti bi se pa na vsak način kregu. *a bi ukinu cepljenej al ne?* Ej... pa lepite mi linke iz slvoenskih novic!!!!! Tisti ko to berejo pa gledajo kmetijo, pa luzarje, se jim nebi smel glas na volitvah štet. Tudi jaz se umikam iz tega tko ko YuGec.
Napisal vam bom pa še eno dejstvo, čeprav ne verjamem, da bo to dejansko razumel. Ampak upanje umre zadnje.
Tisti, ki jim pravite necepilci se niso taki rodili, to niso ljudje, ki se ne brijejo pod pazduho in hodijo okol bosi, gledajo kemtrejel in živijo od podpore itd...
To so v veliki večini popolnoma normalni ljudje, ki imajo od cepljenja pohabljenega prvega otroka! JA.. Najpej so bli ful za cepljenje, potem pa jim je pa na primer po cepljenju na zadnjih zicih otrok zamenjal barvo in nehal dihat. Ali pa je majhen otrok ki je že kobacal in govoril prve besede, po cepljenju nehal premikat. Pa takšni ki so po cepljenju začeli dobivat neke napade ali pa so začeli škilit. Ko so te straši prišli zdravniku so vsi dobili isti odgovor. DR: NE to ni od cepljenja. Ja od česa pa pol? Slučajno se je pojavlo glih zdej...
Takih ljudi je ogromno. Ne 5-6 tudi ne 2 na 10 000. Ampak ogromno. Verjetno pa je ogromno tudi takšnih, ki so verjeli gospodu v beli halji in si rekli 'ok pol pa ne, najbrž mamo nesrečo' pa so ga cepli še ene parkrat.
In ko boste na naslednjem shodu gledali te NECEPILCE in njihov bese ter angažiranost. Razumite, da ne delajo zato ker so žleht in hočejo slabo vašemu otroku ampak se izpostavljajo samo zato, da se nebi še komu drugemu zgodilo kaj podobnega.
Če tega ne razumete, pol je pa tale forum res fejst pod mojim nivojem.