Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Stvar je, ali verjameš v sistem ali ne.
V nobenem primeru te pa ne odvezuje od zakonsko določenega cepljenja!
Citat:
Meni odgovarjaš? Kam? Ni bilo novih primerov, zaradi hitrega ukrepanja in ne vaših umotvorov.
No, si si prebral kontraindikacije, ki se jih prilepil na strani 5? Si kje videl kontraindikacijo kot preteklost vročinskih krčov?
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Meni odgovarjaš? Kam? Ni bilo novih primerov, zaradi hitrega ukrepanja in ne vaših umotvorov.
No, si si prebral kontraindikacije, ki se jih prilepil na strani 5? Si kje videl kontraindikacijo kot preteklost vročinskih krčov?
Z verniki se mi več ne da razpravljat!
Hitrega ukrepanja? Bila je pomota in panika za brezveze.
Sploh ni bilo dokazanega virusa, ampak le protitelesa pri punčki. Uraden odgovor NIJZ. Tega seveda v javnosti ne bo.
ja v razvitih državah že kaj pa v nerazvitih?Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Zakaj bi bila cepiva pred 30 leti slabša? Če so preprečila epidemije.
Ena ženska na HRT je rekla, da statistike, ki kažejo, da je po cepljenju manj zbolelih, niso zanesljive, ker obolevnost ni odvisna samo od števila cepljenih. Npr. vpliva tudi izboljšanje bivalnih razmer, ljudje ne živijo preveč na kupu v prostorih, ljudje si umivajo roke, ko kašljajo - saj veš, že po bontonu, kaj je storiti.
mediji so dobili kakšno drugo kost za glodat sitem pa je deloval in zaradi precepljenosti se ni razširilo. torej še ena točka za cepljenje.Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Kam je sedaj izginila vsa panika, ki so jo zagnali mediji?
Čudo je vse potihnilo, mar ne?
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Z verniki se mi več ne da razpravljat!
Hitrega ukrepanja? Bila je pomota in panika za brezveze.
Sploh ni bilo dokazanega virusa, ampak le protitelesa pri punčki. Uraden odgovor NIJZ. Tega seveda v javnosti ne bo.
Aha, dobiš konkretna vprašanja, se ti pa ne da več razpravljat in označiš vse za nevedne. Si dokazal poanto in tip ljudi, ki sere proti cepljenju.
Citat:
Uporabnik skala pravi:
mediji so dobili kakšno drugo kost za glodat sitem pa je deloval in zaradi precepljenosti se ni razširilo. torej še ena točka za cepljenje.Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
potem sploh ni bilo virusa, ker so bili cepljeni. vidiš kako učinkovito jeCitat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Uporabnik YuGec pravi:
SevedaNIJZ je napisal, da ne morejo dokazati virusa.
PS: kaj pa oslovski, ki se je širil med cepljenimi?
Citat:
Uporabnik skala pravi:
ja v razvitih državah že kaj pa v nerazvitih?Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Zakaj bi bila cepiva pred 30 leti slabša? Če so preprečila epidemije.
Ena ženska na HRT je rekla, da statistike, ki kažejo, da je po cepljenju manj zbolelih, niso zanesljive, ker obolevnost ni odvisna samo od števila cepljenih. Npr. vpliva tudi izboljšanje bivalnih razmer, ljudje ne živijo preveč na kupu v prostorih, ljudje si umivajo roke, ko kašljajo - saj veš, že po bontonu, kaj je storiti.
+ zakaj se pojavijo epidemije takoj ko preceplenost pade? smo videli že večrat v tujini. če virusi preživijo v zraku ti umvanje rok nič ne pomaga.