NKBM je prav težila nekaj let nazaj; sem imel limit na TRR (ne na kartici, da ne bo nesporazuma, zgoraj sem se zatipkal) 0 (nula), pa naenkrat vidim da je 400€ in jih kontaktiram, da limita ne želim, so mi razložili, da je odobritev brezplačna, da so to dali vsem in da si močno želijo da ga koristim - no to zadnje niso rekli, so si pa ziher mislili.Meni še nobena slo banka ni težila, da bi moral imeti limit na TRR. Še veseli so, če rečeš naj bo 0, ker ni treba papirjev izpolnjevati.
NKBM je prav težila nekaj let nazaj; sem imel limit na TRR (ne na kartici, da ne bo nesporazuma, zgoraj sem se zatipkal) 0 (nula), pa naenkrat vidim da je 400€ in jih kontaktiram, da limita ne želim, so mi razložili, da je odobritev brezplačna, da so to dali vsem in da si močno želijo da ga koristim - no to zadnje niso rekli, so si pa ziher mislili.
Zdaj je pač tam ostal, pazim pa da je 17. gor toliko kot ga 18. rabim za poplačilo kreditne kartice.
Zato pa avto poslikaš/posnameš ko ga prevzameš.Jaz handlam za full zavarovanje, da se pol ne jebem z njihovimi praskami, ki ti jih pol radi uturijo
A N26 omogoča skeniranje naših položnic, imam v spominu da včasih to ni delalo?
Dolgo je za slovenijo delalo samo na iOS, sedaj pa že nekaj let deluje tudi na Androidu.A N26 omogoča skeniranje naših položnic, imam v spominu da včasih to ni delalo?
tega niti najstarejši ne pomnijo več..... imam v spominu da včasih to ni delalo?