Loto milijonarji v Sloveniji

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.990
10.521
113
Ne, samo jaz ocitno vem kako drazbe in izvrbe na nepremicnine delujejo ti pa ne. In posledicno neumnosti pises (pa ce je namen se tako dober)

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.384
4.895
113
Mogoče nisem jasno napisal: ne bi sodeloval na dražbah, saj nisem nor, vse se da rešit pred dražbo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.990
10.521
113
Torej odkupoval bi terjatve. Lepo. Sam s tem nikogar ne bi “zajebaval”.

ker ti si izhajal iz tega da upniki pridobijo s tem ko gredo v izvrsbo nepremicnin. Pa temu ni tako. To je zadnje s cemer se upnik zeli ukvarjat.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.384
4.895
113
Sem rekel, da ti koncept ni jasen in ti s tvojo miselnostjo ne more bit.

Naj napišem samo še zadnjo na to: recimo temu tarčna dobrodelnost s kakšnim pogojem in to izključno za tiste, ki jim to priporoča ena od znanih dobrodelnih organizacij in jih terjajo za osnovne življenske dobrine.

Eni bi pa pač dali milijon direktno v dobrodelnost.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.990
10.521
113
Lej znan sem po tem da znam zapet na detajle ko nekdo napise neumnost pol se pa ven vlece z izjavami “imas zamegljen pogled”, “ni ti jasen koncept” in podoben bullshit. Vsak od nas se moti in ko se zmotis vsaj bod tok dedca pa napis da si se zmotil. Ne pa pol se dodatno zalit intelekta sogovornika z izjavami kaj on razume in kaj ne po tem ko ti je pokazal da pojma nimas o cem pisaris.

Napisal si tole:
Jaz pa imam poleg osnovne zadovoljitve lastnih (in družinskih) potreb idejo, da bi na sodnih dražbah nepremičnin "podjebaval" upnike za 1.000€, ki terjajo reveže in jim bajte plenijo - seveda ob podpori RK, Karitas, ZPS,... Bi jim lepo speljal nepremičnine, potem pa preko podpore naštetih saniral njihovo življenje.

To si napisal. In ce bi zelel na drazbah “podjebavat” bi moral sodelovat na njih.

Pred drazbo se da resit tako da ali terjatev poplacas ali jo odkupis. Za odkup se mora upnik strinjat, za poplacilo more pa upnik celo pripoznat kot poplacilo ce placilo ne pride direktno s strani dolznika.

glede konceptov in podobnega - ti o konceptih sanjas (ko bos loto milijonar), eni jih pa zivimo. Ce pa hoces pa se dobiva, predebatirava koncepte in mi odkupis terjatve do ljudi ki bi jim ti pomagal. Noben nima nepremicnine tko da nikomur ne bos nic uplenil. Dam ti 50% skonto.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.384
4.895
113
Oprostite g. Brodnjak, ne bom se več dotikal vaših sfer.

Cela tema je sanjanje, ker predvidevam, da tudi tebi niso padli milijoni z neba, kar je LOTO.

PS: samo še to - iz veliko tvojih zapisov se čuti finančna superiornost in mnenje kako drugi pač nimajo, oz. nimajo pojma - v resnici pa ga ti nimaš o tem kaj imamo drugi.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.990
10.521
113
Torej jaz sem kriv za to kar ti cutis? A beres za seboj? Iz mojih zapisov kvecjemu lahko zacutis da sodelujem v temah kjer poznam tematiko in da zivim to kar govorim. In k temu sem tebe pozval.

A je tok tezko svoj ego pozret? Model ocitno je da si se zmotil, pol si pa se lagat zacel. Lahk mas milijardo na racunu pa si omejen s pravili ko pride do izvrsbe na nepremicnino.

In zelo lepo bi bilo ko bi prenehal s pisanjem neresnic. Nikoli nisem pisal da sem komurkoli superioren niti se nisem dotikal premozenjskega stanja kogarkoli na forumu. Ne vem kje si zaznal da je moje mnenje da drugi nimajo oz da bi me zanimalo koliko drugi imate. Zato da poznam izvrsilno pravo ne rabim niti 1 eur na racunu - sam
naucit se je treba. Ker pa si se poimenoval “ata tereza” sem te povabil da zacnes to zivet ne sam blebetat pa drugim govorit da jim koncepti niso jasni. Walk your talk mr. Rothschild.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
8.069
1.667
113
Lej znan sem po tem da znam zapet na detajle ko nekdo napise neumnost pol se pa ven vlece z izjavami “imas zamegljen pogled”, “ni ti jasen koncept” in podoben bullshit. Vsak od nas se moti in ko se zmotis vsaj bod tok dedca pa napis da si se zmotil. Ne pa pol se dodatno zalit intelekta sogovornika z izjavami kaj on razume in kaj ne po tem ko ti je pokazal da pojma nimas o cem pisaris.
Bom samo delno citiral del.
Ce bi bilo to res bi se midva dosti boljse razumela.

Mogoce ne opazite. Jaz redno preverjam ce sem se kje zmotil in se mi ni problema opravicit. Zal pri vas tega dela ne vidim.
Za razliko pa tudi preverjam kje imam dolocene probleme in kako jih najboljse resit.

P.S.
Kaj to je kaka norma da se policaji tako radi ukvarjate z transporti ?

• Haha
Reactions: Najbolji

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
35.600
6.884
113
blizu močvirne prestolnice
Bom samo delno citiral del.
Ce bi bilo to res bi se midva dosti boljse razumela.

Mogoce ne opazite. Jaz redno preverjam ce sem se kje zmotil in se mi ni problema opravicit. Zal pri vas tega dela ne vidim.
Za razliko pa tudi preverjam kje imam dolocene probleme in kako jih najboljse resit.

P.S.
Kaj to je kaka norma da se policaji tako radi ukvarjate z transporti ?
Mene zanima od kje tebi podatki, da veš kaj dela? Je kje pisal ali od kje tebi tile podatki? Sicer se v večini primerov ne strinjam z gospodom policajem ampak mi dol visi kaj dela kot zasebnik in tudi kot policaj

AndrejD

Guru
20. jul 2007
8.069
1.667
113
Mene zanima od kje tebi podatki, da veš kaj dela? Je kje pisal ali od kje tebi tile podatki? Sicer se v večini primerov ne strinjam z gospodom policajem ampak mi dol visi kaj dela kot zasebnik in tudi kot policaj

Veckrat je povedal kaj dela poleg sluzbe. In ker ni edini policaj, ki to dela me je zanimalo kaj je vzrok...

Ima dosti zadev prav ampak to kjer ma prav on sili na vsa podrocja in na enem taksnem podrocju
sem mu pa dal en tak preprost test iq in logike. Na katerem je padel koliko je dolg, sirok pa se postrani...

Pametni ljudje se ucijo na napakah ampak on to napako vedno znova ponavlja.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.990
10.521
113
Nisem nikoli iskal imena firme ali cesarkoli drugega. Tako da sem bil preprican da se poleg sluzbe ukvarjate samo z prevozi.
Ampak hvala za info.
In ti o logiki? :valjamse:

Ce res dobro spremljas moje prispevke na forumu bi razbral da se primarno ukvarjam z oddajanjem, prenovo in gradnjo objektov. Ker je to panoga kjer se vecina srecuje s problemom cashflowa sem dosti zraven tudi pri raznih financiranjih tako preko bank kot preko sivega trga.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
8.069
1.667
113
In ti o logiki? :valjamse:

Ce res dobro spremljas moje prispevke na forumu bi razbral da se primarno ukvarjam z oddajanjem, prenovo in gradnjo objektov. Ker je to panoga kjer se vecina srecuje s problemom cashflowa sem dosti zraven tudi pri raznih financiranjih tako preko bank kot preko sivega trga.
Ne spremljam nobenega na forumu.

To da se ukvarjate z prenovo in gradnjo mi je novo. Stanovanja ste nekje omenili - logicen sklep - dobicek od prevoza nalaga v stanovanja.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
8.069
1.667
113
Ko smo ze pri stanovanjih in nalozbah.

Kolega kopuje stanovanja in jih oddaja v najem pride tudi kaksna obnova poleg.

En drug kopuje parcele na hrvaski obali jih razdeli in zida hise gor ter prodaja.

Zgoraj omenjeni avstrijec pa si gradi hotele ob obali. Tak ne ve kam z denarjem.
Ampak se ni nikamor dvignil je na tleh. Pomaga v proizvodnji pa se kaksno gajbo pira najde po delu.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.836
1.292
113
Ne spremljam nobenega na forumu.

To da se ukvarjate z prenovo in gradnjo mi je novo. Stanovanja ste nekje omenili - logicen sklep - dobicek od prevoza nalaga v stanovanja.

Dej mazac, razloz mi ze kaj sem podpisal z Genijem, k pravs da bol ves k jst? Kasen butec si, đizs krajst... Pejt pa loto kup, dobr biznis plan, ni kej.