Hej vsem.. V poletnih mesecih bi nam dostikrat koristil WC v kleti, vendar ni neke možnosti, da bi potegnili odvodno cev do greznice s padcem.. Bi pa lahko priklopil ta WC v kleit na obstoječo čistilno, da bi pumpa potisnila odpadno vodo par metrov vodoravno in kak 1,5m visoko.
In AI mi je odpisal, da se lahko vgradi WC z vgrajenim maceratorjem (pumpo, ki potisne odvodno vodo v cevi) ali pač navadni WC in macerator škatla ločeno.
In sedaj me zanima, če ima kdo kaj takega doma? Je bolje vzet WC z vgrajeno pumpo ali navadni wc in pumpa ločeno?
Skoraj raje bi kupil WC školjko z vgrajeno pumpo, vendar pri nas nekak ne najdem ničesar pametnega.. AI mi najbolj priporoča od SFA: Sanicompact 43 - na amazon.de. Ali pa kaj takega..
Najraje bi tudi kupil kaj takega, za kar bo tudi podpora (servis) v Sloveniji..
Nevem, če Geberit ponuja kaj podobnega? Ne najdem nič kaj pametnega
Torej ima kdo kaj podobnega doma?
In AI mi je odpisal, da se lahko vgradi WC z vgrajenim maceratorjem (pumpo, ki potisne odvodno vodo v cevi) ali pač navadni WC in macerator škatla ločeno.
In sedaj me zanima, če ima kdo kaj takega doma? Je bolje vzet WC z vgrajeno pumpo ali navadni wc in pumpa ločeno?
Skoraj raje bi kupil WC školjko z vgrajeno pumpo, vendar pri nas nekak ne najdem ničesar pametnega.. AI mi najbolj priporoča od SFA: Sanicompact 43 - na amazon.de. Ali pa kaj takega..
Najraje bi tudi kupil kaj takega, za kar bo tudi podpora (servis) v Sloveniji..
Torej ima kdo kaj podobnega doma?