Novo pri Tušmobilu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
L.P. Imam vprašanje.Ali se splača imeti pri tušmobilu paket tušmobilhibrid10
Vključene minute pogovorov , Vključena SMS sporočila , Vključena MMS sporočila,
100 , 50 , 10
Cena paketa je 10 euro .Obdobje je 30 dni

Nazadnje urejeno:

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
L.P. Imam vprašanje.Ali se splača imeti pri tušmobilu paket tušmobilhibrid10
Vključene minute pogovorov , Vključena SMS sporočila , Vključena MMS sporočila,
100 , 50 , 10
Cena paketa je 10 euro .Obdobje je 30 dni

Vsekakor se ti splača imeti, če ne drugega imaš razpoložljivo dodatno še sms-e ter mms pod ceno. Veljavnost 30 dni, porabo preverjaš preko ukaznega niza *120#

Lp.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Polnim npr 15 euro z ukazom *120*10# in tipka za klic tušmobilhibid10 + 5 euro če grem npr čez te minute ali sms-je.Vsak mesec polnim10 euro in potem ukaz.Kater paket pa moram prej imeti da dobim ta paket.ali je že aktiviran paket tušmobilhibrid10 na sim predplačniški

Nazadnje urejeno:

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Polnim npr 15 euro z ukazom *120*10# in tipka za klic tušmobilhibid10 + 5 euro če grem npr čez te minute ali sms-je.Vsak mesec polnim10 euro in potem ukaz.Kater paket pa moram prej imeti da dobim ta paket.ali je že aktiviran paket tušmobilhibrid10 na sim predplačniški

Normalno imaš gor denarni znesek in za tem si recimo aktiviraš Hibrid za 10 €, ta znesek se ti odšteje, preostalo pa ostane, za kakšne klice v tujino, prenos podatkov, itn. Preostali znesek oz. stanje pa ti je vidno z ukaznim nizom *123# medtem ko pa Hibrid sva rekla preko *120# . Lahko si tudi aktiviraš še vmes KLIK , čeprav je minutni interval, lahko bistveno cenejše kličeš tudi od običajne tarife mini, ki ima pol minutni interval.

Lp.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Hvala za info .Sedaj imam simobil 5zame ampak bi še to probal .Pa še en gsm z 3g umts900 pa bo dober .V LJ. je pa dober pokrito ane.

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
kokr jst vem je to že od samega začetka, pred časom pa je bila odstanjena blokada ne-nacionalnega romaninga, tko da izven države dela roaming, na @m omrežju pa ne...

kako srečo imam pa potem jaz, da vedno naletim na take, ki mi pravijo da to ne gre??

- da se prepričam, če prav zastopim: ko si v m@ omrežju lahko Tušcenter naredi, da ne moreš prenašati podatkov? samo vlogo jim moraš dati in 10€ jim odcolati?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
neeeeeeeeee, to kar sem zapisal velja samo za paket Mobilni internet in ne navadne naročniške pakete. Pri Mobilnem internetu je blokada @m omrežja že aktivira od samega začetka, medtem ko na navadnih naročniških paketih ne moreš vlkjučiti te blokade @m roaminga...

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Posodobljen zemljevid baznih postaj (nove relejne postaje od Tolmina do Bovca):
http://www.dreamdesign.si/googleearth/tusmobil-bazne-all.kmz

Plus nova pokritost:
10. oktober 2010:
tusmobil-gsm-10-10-10.png

31. oktober 2010:
tusmobil-gsm-10-10-31.png

Trenutno nimam časa za bolj aktivno debato in nove posodobitve člankov. Samo da bo ta digitalizacija DVB-T mim pa bom spet malo bolj aktiven
smile-1.gif

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
KSZ

Sem vzel kartico (pre-paid) in testiram pa vidim, da je tole več ali manj ena velika žalost. Signal nonstop skače med popolnoma brez signala do slabe polovice signala, vmes preklaplja na Mobitel omrežje itd. Oddajnik od TM vidim neposredno brez najmanjše terenske ovire vizualno od njega cca 4.km zračne linije. Mogoče je uporabno v mestnih središčih, malo ven pa (še)ne.

Mogoče za osebe, ki ste blizu TM ... Če jaz nastavim ročno izbiro omrežja na Mobitel ... bo zadeva enako delovala, čeprav je mogoče dosegljiv tudi TM signal in kakšna bo cena klicev pri ročno nastavljenem Mobitel omrežju?

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
590
10
18
Hja, Podčetrtek je res precej slabo pokrit.. čeprav na zemljevidu pokritosti ne zgleda tako.
Kje si še testiral?

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Jaz sem v vasi doma. Gorenjska. In deluje. Pred letom mi je še bolj slabo kazalo, zdaj je ok.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
To vi vsi nabijate, Tušmobil ima najboljše omrežje. Tudi gostovanje pri m@ drugače že z lahkoto odklopijo sam ga pač ne. Ampak imajo najbolj tehnološko razvito in izpopolnjeno omrežje daleč v Sloveniji, tko da nehite nabijat vas 5 komadov tle gor.
grin1.gif

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Meni na Kočevskem deluje super, tako v Ribnici kot v Kočevju. Je opazna razlika iz pred leta nazaj. Tudi hitrost prenosa je super, kot sam signal. Vse deluje normalno. Sam sicer ne uporabljam toliko interneta, tako da mi je za ta preklop na Mobitel vseeno. Kadar pa sem na Tušmobilovem omrežju pa nimam težav.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
To vi vsi nabijate, Tušmobil ima najboljše omrežje. Tudi gostovanje pri m@ drugače že z lahkoto odklopijo sam ga pač ne. Ampak imajo najbolj tehnološko razvito in izpopolnjeno omrežje daleč v Sloveniji, tko da nehite nabijat vas 5 komadov tle gor.
grin1.gif

Ti se kar hecaj ... v krajih, ki so narisani kot pokriti, znotraj sploh ne najde njihovega omrezja, zunaj (na balkonu) pa ga v vecini primerov (obcasno tudi to ne).

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Saj je bilo jasno, da se hecas, ampak ni smesno, ce bi res prestopil k njim. Tiste slike so za videti precej lepse, kot je dejansko stanje.

Ontopic: kje ze najdem spisek Tusmobilovih baznih postaj ? Rad bi videl ali je morda na napacni strani hise, za hribom ali kaj podobnega, da je tako mizeren rezultat.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.