Meni osebno je ta nacionalni roaming prej slabost, kot prednost... predvsem zaradi tega, ker je treba ves cas paziti, v katerem omrezju si, da ne placujes brezveze zakupljenih kolicin takrat, ko recimo gostujes v Mobitelovem omrezju. Vec ali manj vsi paketi, ki vljucujejo malo vec podatkovenga prenosa, so namrec omejeni le na TM omrezje ...
In se vedno sem mnenja, da se lahko nekdo "hvali" s tem, kaksno dobro omrezje ima sele takrat, ko stoji na lastnih nogah... in ne ko se "šlepa" preko tujega omrezja ... In vse, ki jih poznam (jih ni prav veliko) imajo ponavadi rocno izbrano omrezje Mobitel (to so predvsem taki, ki veliko govorijo, ostalih storitev pa ne uproabljajo in se ne gibljejo veliko po Ljubljani, kjer pa nacionalnega romaniga ni vec) ... in ti so pri Tusmobilu zgolj zato, ker so jih premamili poceni mobilniki ... In veliko jih pravi, da bodo po 24 mesecih sli drugam... zal nekatere preslepi spet kaksna nova ponudba in spet podpisejo zvestobo za naslednjih 24 mesecev (noja... poznam samo enega takega, ki sicer precej jamra cez Tusmobil, vseeno pa je spet podaljsal NR
...
Aja... ali je Mirko tvoj foter?
Ocitno se najde se vedno dovolj naivnih uporabnikov, ki padejo samo na nizko ceno mobilnika ... Pescica je pa se takih, ki celo na vse pretege hvalijo TM. Ocitno je DreamDesign ze malo spregledal... in ne hvali vec tako vrocekrvo in vcasih zna celo napisati kaksno bolj trezno izjavo..
In naj bo dovolj z moje strani... dolgo nisem kaj dosti komentiral nebuloz TM trobil... in upam, da da spet nekaj casa ne bom