Novo pri Tušmobilu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
smile-1.gif
))))))

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Najprej sem načrtoval ukinitev Mobitelove naročnine in prenos na Tušmobil. Zaradi slabega signala sem se tako odločil, da na Mobitelu ostanem in ukinem raje Simobil (ki s paketi ZAME ni ravno konkurenčen, sploh glede klicev v druga mobilna omrežja).
Tako bom po 9.2.2011 v bistvu raje naredil prestop od Simobila na Tušmobil.

a si mogoče dal kako poizvedbo glede signala na tisti mikrolokaciji?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Nisem se nič zanimal. Lahko pa pomagaš, kam naj mail pošljem, pa bom napisal en kratek mail in lokacijo, kjer se pojavljajo problemi in pošljem.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Meni je zanimivo samo to, kako to da imajo največ izkušenj s Tušmobilom ravno zaposleni pri konkurenčnih operaterjih.
Isto kot v mojem poslu, delam na zavarovalnici in imajo z našo zavarovalnico največ negativnih izkušenj ravno zastopniki drugih zavarovalnic, naše stranke pa se ne pritožujejo.

če govorimo o meni,.. imam tušmobilovo kartico, ki pa jo redko uporabljam,.. bom pa očitno moral narediti kak test ko bo čas,..
je pa zanimivo da imam na Tušu kar nekaj poznanih, kolegov s katerimi lahko podebatiramo o realnem stanju pri nas in pri njih,..

b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
In kakšno je to dejansko stanje v obeh firmah? ..sej vem za si.mobil boš tiho...
evil.gif

tiho bom za enega in drugega,..tisti ki poznamo stanje vemo kaj in kako,..
b

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
In kakšno je to dejansko stanje v obeh firmah? ..sej vem za si.mobil boš tiho...
evil.gif

tiho bom za enega in drugega,..tisti ki poznamo stanje vemo kaj in kako,..
b

Tipičen odgovor za človeka ki ne ve kako je stanje pri tušmobilu za si.mobil sem siguren da veš...
evil.gif

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
Ve kdo mogoče, če bodo v kratkem kaj prevetrili ponudbo telefonov ? Predvsem me zanima stari desire. Sam imam 35 paket, ker sem nameraval vzeti februarja HTC Desire za 100 EUR. Tako sem računal decembra. Zdaj je opcija le paket KLASIK 30 in cena telefona HTC Desire 189 EUR ?!?!?!?!?!? WTF ? Torej nebi dajal 190 EUR za telefon, zato me zanima, če se bo mogoče kakšna pocenitev tega telefona zgodila, čene bom pač vzel wildfire za 10 EUR. 180 EUR pa ni vredna razlika. Vsaj zame ne.

LP Miha

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.