Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
dejansko stanje je morda nekje vmes,..
b
Se vidi kak se si.mobilovec boji kokurence Tušmobila..
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
dejansko stanje je morda nekje vmes,..
b
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
mislim da ni, če ne se pa to komot lahko premakne, sem videl tudi že antene, ki se jih montira v enem dnevu. Evo neki takega kot na sliki spodaj. Ta antena je tudi od Tušmobila, vem pa da imajo na Mobitelu veliko zahtevkov da umaknejo bazne postaje, ki so na črno zgrajene. Kako rešujejo pa nevem. Mislim pa da ima tušmobil res dobro to zrihtan, sploh zaradi nenehnega napada konkurence.Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Kaj pa, če ima to tušmobil zato, ker so postavljene na črno, ti si jih pa izdal ...
Tušmobil je fiksni del lansko leto skrčil na minimum. Ukinitev telekomovega omrežja za nove uporabnike. Fiksni del je že vsaj pol leto čisto na minimumu.Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
@Dream: jaz sem slišal, da je prav Tušev operaterski del največja rak rana podjetja?
Citat:
Uporabnik kiki62 pravi:
saj se med ulicami govori, da bo Tušmobil propadel in kdo bi si želel sklenit naročniško razmerje pri operaterju, kateri bo v kratkem usahnil.
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik kiki62 pravi:
saj se med ulicami govori, da bo Tušmobil propadel in kdo bi si želel sklenit naročniško razmerje pri operaterju, kateri bo v kratkem usahnil.
tole me prav res zanima kje si slišu?
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Dobro pa to se itak ve, da ma Tušmobil boljši internet, predvsem pa lahko simobilovci zdej vidte podn od simobilove storitve pred vašim pragom. Tušmobil dokazuje da postaja vedno večji igralec na trgu mobilne telefonije zato se ga pa konkurenca boji! In je kar naenkrat nastala panika. In po moje bo z meseca v mesec še večja...
Citat:
Uporabnik kiki62 pravi:
Od kdaj pa je merilo mobilni internet, če je bilo vedno merilo št. naročnikov ali pa vsaj trend pridobivanja/odhajanja naročnikov. Ko je Tušmobil imel zelo slab mobilni internet je bilo merilo trend pridobivanja novih naročnikov. Sedaj ko pa mu naročniki odhajajo pa je postalo merilo mobilni internet.
Da so pa dosegli pozitivni EBITDA pa nič kaj ne verjamem, ker so to že sporočili pred leti, ko so pridobili 100.000 naročnika. Moje mnenje je to, da gre za marketinško potezo, saj se med ulicami govori, da bo Tušmobil propadel in kdo bi si želel sklenit naročniško razmerje pri operaterju, kateri bo v kratkem usahnil.
Da so dosegli takrat pozitivni EBITDA ob 100.000 drži. nato naslednji mesec se je začela cenovna vojna s Itak Džabest in Orto u nulo.Citat:
Uporabnik kiki62 pravi:
Da so pa dosegli pozitivni EBITDA pa nič kaj ne verjamem, ker so to že sporočili pred leti, ko so pridobili 100.000 naročnika. Moje mnenje je to, da gre za marketinško potezo, saj se med ulicami govori, da bo Tušmobil propadel in kdo bi si želel sklenit naročniško razmerje pri operaterju, kateri bo v kratkem usahnil.