Novo pri Tušmobilu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
pri nas v postojni tut dela vse vredu..
wink-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
jst bom tud zamenu operaterja, sam zato kr en dan ne morm pošiljat MMS-u... lol
bonk.gif

ne ni treba vsak dan klicat, ampak enkrat pokličeš, poveš da ne morš pošiljat MMS-u iz TM, sporočiš lokacijo in bojo preverl bazno postajo....

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
na tvoji bazni postaji je po pomoti blokiran GPRS. Meni je v zadnjem 1 mesecu to zgodilo 3x na moji bazni postaji.

Problem je, ker zadnji mesec skoraj vsak dan v tednu med 0:00 in 5:00 posodabljajo svoje omrežje. In ko posodobijo pride na kakšni bazni po pomoti aktivirana GPRS blokada.

Kar ni v prid tušmobilu pa je to, da tehniki za vikend ne delajo. Recimo če pokličeš v petek ob 18:00 bodo tehniki to preverili ko pridejo spet v službo, torej v ponedeljek.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
a ni bolj enostavno, da porihtajo omrežje u nulo, in nihče ne bo rabo klicat, mmsji bodo delali, in vsi bodo zadovoljni.
sem domače spravo na tušmobil, 6 km iz maribora in v hiši ni signala, tako da jim minute ne pomagajo nič. telefon dela samo na roaming, to je žalostno.
malo sem razočaran nad njimi...

ti pa jih kr kliči če se ti da....
bonk.gif

Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
jst bom tud zamenu operaterja, sam zato kr en dan ne morm pošiljat MMS-u... lol
bonk.gif

ne ni treba vsak dan klicat, ampak enkrat pokličeš, poveš da ne morš pošiljat MMS-u iz TM, sporočiš lokacijo in bojo preverl bazno postajo....

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
....a ni bolj enostavno, da porihtajo omrežje u nulo, in nihče ne bo rabo klicat, mmsji bodo delali, in vsi bodo zadovoljni....

Nekaj sporocil nazaj pises, da "ze" dva dni ne mores posiljat MMSov. Kar pomeni, da je do takrat slo. Pomeni, da je omrezje v redu in da je ocitno prislo do napake. Drzi?
Torej, prijavis napako in to je to. Mimogrede: koliko MMSov na uro, dan, teden pa posiljas v povprecju???
Lp

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
jaz enega na mesec, napisem. vceraj sem pa enega dobo, pa ni delalo.
si zamisliš da greš enkrat na mesec v gostilno in je takrat zaprto?????
lp

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Uporabniška izkušnja je v takem primeru res nekoliko slabša, pa vendar ne moreš po taki "malenkosti" soditi. Se pač zgodi napaka, v kolikor bo odstranjena kmalu, toliko bolje.

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Vprašaj GG in APEK. Njih se čaka. Brez zakona in koncesije ne more UMTS 900 delat.

Sem zdej na APEK poslal kdaj bo uveden UTMS 900 v Sloveniji. Ko dobim odgovor sporočim.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
Vprašaj GG in APEK. Njih se čaka. Brez zakona in koncesije ne more UMTS 900 delat.

Republika Slovenija vestno krši zakonodajo EU, s tem ko ni že zakonsko omogočila delovanje UMTS 900 sredi aprila letošnjega leta.

Nasledjič je bolje poslati dopis evropski komisiji, kakor pa tem, katere navajaš
grin1.gif
.

Sicer pa nova nagradna igra;
KLIK

Lp.

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
se bo kej vedla cena pri paketu 30? Ker morm kmalu zamenat mobič, pa da vidm če se mi splača čakat.

Cunami

Pripravnik
3. feb 2009
32
0
6
Novo pri Tušmobilu:

Nokia 6700 T30 19€ 24m

SE Vivaz T50 1€ 24m

6303i T20 1€ 24m

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Ze dobre 3 (tri) tedne opazam, da na wap.tuskabina.si ne morem naloziti "Radarske slike". (Meni->Info->Vec o vremenu->Radarska slika)Se to dogaja se komu?
Terminali: SEP1i, Nokia 6230i
SIM: predplacniske in narocniske.
Nastavitve na terminalih niso bile spreminjane, ostale strani se nalozijo OK. Radarsko sliko padavin sicer nalozim direktno na ARSO povsem normalno.
Lp

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.