Novo pri Tušmobilu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Zakaj bi pa pljuvali če ni potrebe? Če bi imeli zelo slabo omrežje bi ta sprememba bila res nesmiselna - vendar, ker imajo zelo dobro omrežje in to govorim izlastnih izkušenj pa je sprememba smiselna
wink-1.gif

Sicer pa...zakaj bi plačevali gostovanje pri mobitelu če pa ni več potrebe? In sicer pa, tisti ki ni uporabnik tušmobila nima kaj pljuvat ker niti sam neve, kakšno pokritost nudi ta operater
wink-1.gif

Tako da prosim....tisti ki niste uporabniki tušmobila in pljuvate po njemu - pojdite raje rožice zalit, da bo vsaj kaj koristi od vas
hysterical-1.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
V vsakem primeru uporabnik NE plačuje za teh 250 BREZPLAČNIH minut, ki si jih lahko ustvari s svojo skupuno.

Sej mu nihče ni ob sklepanju pogodbe navedel, da ga to pripada.... torej ne plačuje zato, česar ni deležen...in zadeva se tukaj konča...

Očitno je takih krajev ZELO malo, ker če bi jih res bilo veliko se ne bi odločili za kaj takega na Tušmobilu. In lahko verjamemo, da bo tudi teh par krajev, kjer je slabši signal (torej, da ne morejo imeti njihovega signala) v kratjem tudi izboljšali. Do takrat lahko še vedno minute iz svojih paketov (torej minute, za katere plačujejo) koristijo iz Mobitelovega omrežja.

Kje je tukaj kaj napačnega mi pove? In kje je tukaj krivica do uporabnika, ki ima pri Tušmobilu naročnino? NOBENE KRIVICE NI! Kvečjemu še plus za tiste, ki so lahko teh ugodnosti deležni.

Verjetno bo Tušmobil ta sredstva, ki jih je namenjal Mobitelu za gostovanje pri njih sedaj preusmeril v svoje storitve in omrežje = SUPER!

Bomo sicer videli kako bo.....ko bodo (če jim bo dovoljeno seveda s strani APEKA) prižgali 900MHZ.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Ne ne, to se strinjam s tabo. To je CUG skupina, dodatna boniteta... Bolj sem ciljal na uporabnike, ki to uporabljajo, ki TM uporabljajo, pa še vedno sedaj tega nebodo mogl koristt.. Prej so lahko (zaradi M@ omrežja), zdej bodo pa
frown-1.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Taki uporabniki so lahko srečni, ker so imeli to možnost veliko časa koristit (torej 250 minut brezplačno/mesec znotraj CUG skupine in pa tušklub minute pridobljene na BREZPLAČEN način). Sedaj bo zadeva malček drugačna in bodo lahko iz TM omrežja to koristili tisti, kateri imajo TM signal.

Tisti, ki pa ga še nimajo, ga bodo pa imeli
wink-1.gif

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
CUG skupina, brezplačne minute ne bi smele vsaj za moje pojme nikoli veljati v m@ nacionalnem roamingu. To si po mojem Tušmobil ne bi smel privoščiti. To je metanje denarja skozi okno.

Na svojem domačem omrežju si Tušmobil lahko privošči vse, na m@ pa na žalost ne. Kokar sem gledal Mobitelove dokumente je Mobitel spremenil pogoje nacionalnega roaminga tako je Slovenijo razdelil na 3 območja: gosto naseljeno, vmesno, nizka naseljenost. Če se ne motim uporabnik v nizki naseljenosti če kliče tistih 250 minut free mobitel tušu ali t-2 računa okrog 50-100 €.

Tako zaračunanje nacionalnega roaminga je najbolj pošteno in tudi operater, ki rabi roaming sili v čimprejšnji zgraditvi svojega omrežja tudi v odročnejših predelih.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
na moj "račun" tole ne bo nč vplivalo ker sm itak skoz na TM omrežju tko da ni panike... bo pa jeba za tiste k še res nimajo TM omrežja...

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
oo hvala za tako izčrpano informacijo impre
smile-1.gif

verjetno v Kongovi kotlini res ne bodo postavljali baznih postaj! še posebej za take "sarkastike"

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.