Novo pri Tušmobilu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Plačevanje z študentske prehrane z mobitelom (v Lj na voljo od junija) (sistem podoben Moneti) je možno tudi iz Tušmobila.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Predvidevam, da plačevanje z pomočjo NFC tehnologije. Samo že vidim biznis v tem, ko se bo dalo z kopiranjem tagov služiti. Pred leti smo bone skeniral, zdaj bomo pa tage
smile-1.gif
. Razen če bo vsak študent dobil od države NFC telefon.

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
noup podobno bo moneti.

pokličeš na številko 1808 ter telefon prisloniš na terminal.

čeprav ne vem kako bo tale zadevščina šla v študentski menzi. Najprej se moraš identificirati s telefonom, potem pa še plačati. Čakalne vrste bodo šle v neskončnost ... najbolje bi bilo imeti kartico in nanjo nalagaš €€€. in ko greš jest se ti €€€ trgajo. Samo nimaš kaj. Pač ŠOS je določil da mora GG dobiti nekaj denarja za mobilno plačevanje.

impre

Pripravnik
19. apr 2008
332
7
18
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
oo hvala za tako izčrpano informacijo impre
smile-1.gif

verjetno v Kongovi kotlini res ne bodo postavljali baznih postaj! še posebej za take "sarkastike"
ne vem kaj ti zdaj ni jasno....
ne zemljevidu pokritosti ne glej samo oranžne barve ampak poglej tudi kje je belo. in ne pričakujem postaje ker me kmalu ne bo več ganila. in ne vem zakaj drugi operaterji postavljajo postaje tudi za kongove kotline kot ti temu praviš????
drugače preko rdečih dela vse ok samo ste postali predragi (vsaj v mojem primeru če že ne pri drugih) zato bežim... kar pa očitno Smrkc že ve pred mano
aplauz.gif

mrhowinar

Pripravnik
5. maj 2010
39
0
6
Kaj se je pa zgodilo s HTC Desire pri tušu? Sad ga vidiš, sad ga ne vidiš
smile-1.gif
Zjutraj je bil na spletni strani, popoldne so ga pa že odstranili...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
vrjetno zato, ker ga še ni uradno v prodaji ampak še "prihaja" kot piše v zadnjem letaku
smile-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
noup, zlorabljam FB kjer objavljajo novitete itd... kokr sm v letaku vidu piše samo "prihaja oziroma kmalu" zdej pa pitaj boga kdaj je to
smile-1.gif

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
malo sem gledal speed teste na speedtest.net za tušmobilovo umts omrežje.

13. maja 2010 je nekdo prek umts omrežja prenašal 6.56/1,58 mbit/s (izmerjena prek Mariborskega severja). Torej predvidevam da tuš posodablja svoje omrežje na 7,2 mbit/s.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
tuš raztura. v kamniku že dva dni me gredo mms-i nikamor, jim ne dela. sem preklopo na mobitel omrežje, tam pa dela. bravo tuš. takoj ko bo mogoče bom šel nazaj na mobitel.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
seveda sem klical. so poslali še enkrat nastavitve za telefon. in ne boš verjel, še vedno ne dela preko njihovega omrežja. do sedaj je delalo vse bp. sem pa na tušu dobro leto. prej na mobitelu vsa leta nisem imel teh problemov, nikoli nisem rabo klicat, da jim ne dela, zdaj pa naj na tuš kličem vsak dan in jim sporočam kaj jim ne dela????
13.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Pri nas KR dela normalno. Potem je kaka večja napaka, ali pa zopet bluzenje. Aja, pa napake se dogajajo ali kako.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.