Novo pri Tušmobilu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Meni na LG KC910i normalno naloži animacijo...

Citat:
Uporabnik nepot pravi:
dežurstva?
confused-1.gif

dežurstva vrjetno so, vendar le v primeru večjega izpada omrežja, ali izpada katere izmed storitev itd...

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
To sem ze poskusil- pa zapiranje brskalnika, potem popoln izklop mobilnika z odstranitvijo baterije.
Je pa zanimivo, da se slika, sicer mocno povecana, pojavi, ce v brskalniku odprem meni nastavitve in izkljucim moznost za "Prilagodi zaslonu".
Je mozno, da so na wap serverju nastavljene kake specificne nastavitve za nalaganje strani za posamezne modele mobilnikov??
Lp

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Mam eno vprašanje in sicer kako so odklenjeni tušmobilovi telefoni. A delujejo na vsa omrežja, oziroma če bi simobilova simka notri normalno delala?

Nazadnje urejeno:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
telefoni so odklenjeni in delujeo na vsa omrežja . Tko da bo tut delovalo na si.mobilovem omrežju.
wink-1.gif

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
A se splača vzet htc smart? Ma kdo izkušnje?

Nimam izkušenj z njim, a pomoje je boljša izbira Nokia 5230. Zanjo imaš nešteto plačljivih in neplačljivih aplikacij in celo GPS, se pravi, tudi možnost namestitve Garmina. Je pa bolj videti plastik-fantastik, a za 1 € oz. 70 € (12 mesečna vezava) bi bilo utopično več pričakovati. Tukaj imaš primerjavo.

Zdej sem še videl, da Nokia podpira 900 MHz UMTS, se pravi še en plus.

Nazadnje urejeno:

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Člani Tuš kluba pozor!

Z ENIM SAMIM EVROM DO NOVEGA MOBILNEGA TELEFONA IN DO NAKUPA V VIŠINI 100 EUR.

Bi vam prav prišli boni v vrednosti 100 € za nakup v trgovinah Tuš? Si pri tem želite še nov mobilni telefon? Priložnost je tukaj...

Pripravili smo vam prav posebno presenečenje. Za 1 € lahko dobite:

1. enega izmed telefonov Samsung E250i, Nokia 2700 ali Sony Ericsson W205
2. 4 bone po 25EUR v skupni vrednosti 100EUR za nakup v trgovinah Tuš
3. izkoristite lahko tudi zbrane Tušmobil minute, ki vas čakajo na vaši Tuš klub kartici

To vse je lahko vaše, če v najbližjem Tušmobilovem prodajnem centru najkasneje do 31. maja 2010 sklenete naročniško razmerje tušmobilvesolje ali tušmobil25.

Si predstavljate? Z eno potezo boste za svoje mobilne klice plačevali manj, končno boste izkoristili svoje brezplačne Tušmobil minute, pa še nov mobilni telefon in bone za nakupe v vrednosti 100 € boste dobili.

Mobilni telefon in bone za nakup v vrednosti 100 € v Tuševih trgovinah vam bomo predali na prodajnem mestu Tušmobil ob sklenitvi naročniškega razmerja tušmobilvesolje oz. tušmobil25.

Prijazno vabljeni v najbližji Tušmobilov prodajni center.

Prav tako vsem, ki si to želijo, podarim bon za brezplačno priključnino. Za info in bon pišite na tadej.ropret@ovi.com.

Ne zamudite samo do konca maja!

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Kot kaže je Desire pri TM na voljo tudi od danes naprej... cena naj bi bila 99€ v Tušmobil35, 229€ v Vesolju itd itd...

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
apek molci ...

Tudi casopisu dnevnik niso posredovali te informacije.

Sem pa izvedel od tusmobila da bodo umts 900 aktivirali 3 mesece ko jim apek da dovoljenje. In da rabijo manj kot 1 leto da s umts pokrijejo 98 procentov prebivalstva

Nazadnje urejeno:

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Kako lahko molčijo? Torej tukaj nekaj resno "smrdi"!

Po mojem je tukaj svega in svašta (torej od pokupovanja itd...) - kr neky. Sploh ne dovolijo ostalim operaterjem v Sloveniji, da prižgejo 900mhz omrežje...kaj bi dejansko s tem izgubili?

Torej če bo apek dovolil, bodo potrebovali 3 mesece za aktivacijo tega omrežja? Zakaj pa toliko?

LP

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
verjetno vse bazne prekonfigurirati. sej iz UMTS 900 v UMTS 2100 so v lj tud rabili nekje 3 mesece.

Smrdi po GG, pred 2 meseci bi moral UMTS 900 biti na voljo vsem operaterjem, pa 6 mesecev bi morala biti odprta optika za vse, o DVB-T ni ne duha ne sluha. APEK je spet prišel v roke tistim, pred Simoničem. In kaj so naredili pred Simoničem: NIČ.

Pač da se ne naredi nič je tukaj nacionalni interes s Mobitelom in Telekom Slovenije na čelu. Jst sem že popizdil nad GG & Co. Samo ne bodo zmagali, tukaj je Bruselj in prek Bruslja bomo omogočil UMTS 900 če bo treba.

Ker čakam ta dan, ko bom na telefonu iz dvojnega načina prešel na ročno UMTS only.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.