Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
enkrat je na vrsti mobitel, drugič tušmobil,.. kdaj pa pridejo v priviligiran položaj ostali operaterji?
b
Se strinjam da je sedaj v najboljšem položaju SI.mobil. DObiček mu raste v višave, medtem ko Mobitelu se ne piše nič dobrega. Tušmobil hoče država skenslat, Mobitel je že 15 let nacionalni interes.Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
enkrat je na vrsti mobitel, drugič tušmobil,.. kdaj pa pridejo v priviligiran položaj ostali operaterji?
b
Ponavadi je tako, da kjer se prepirata dva, tretji dobiček ima
Lp.
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
Drugače ste sploh pomislili da bi bilo za uporabnike dobro, da bi Mobitel šel pod 40% tržni delež? Tako bi lahko cene spustil na raven Si.mobila in potem bi se šele začela prava vojna za uporabnike. Na to pa nihče ne pomisli.
Nekaj je res pri tem inercije. Mobitel je bil prvi in edini operater nekaj časa. Ko je prišel Si.mobil, je bila penetracija mobilne telefonije še zelo majhna. Vendar Si.mobil na začetku ni bil sposoben konkurent, Vega je bila kar nekaj. In tako je Mobitel pohopal tiste, ki so prvič sklepali naročniško/predplačniško razmerje. Ko so Avstrijci prevzeli upravljanje Si.mobila, je šlo na boljše.Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
WTF pa je zdaj to? Po tvoji logiki bi torej regulator moral preprečiti, da bi se kdo razpotegnil čez 40 % in stvar bi bila rešena? Kaj pa če je nekdo dejansko toliko boljši?
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Nekaj je res pri tem inercije. Mobitel je bil prvi in edini operater nekaj časa. Ko je prišel Si.mobil, je bila penetracija mobilne telefonije še zelo majhna. Vendar Si.mobil na začetku ni bil sposoben konkurent, Vega je bila kar nekaj. In tako je Mobitel pohopal tiste, ki so prvič sklepali naročniško/predplačniško razmerje. Ko so Avstrijci prevzeli upravljanje Si.mobila, je šlo na boljše.Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
WTF pa je zdaj to? Po tvoji logiki bi torej regulator moral preprečiti, da bi se kdo razpotegnil čez 40 % in stvar bi bila rešena? Kaj pa če je nekdo dejansko toliko boljši?
Danes pa je takih, ki prvič sklepajo naročniško razmerje, malo. MNP pomaga. Ampak Tušmobil ne more jokati, da leta 2010 uporabniki pričakujejo kakovost delovanja mobilnih storitev na ravni 2010, ne 2001. Zelencev, ki ne bi poznali, kako deluje 041 in 040, pa tudi skoraj ni. Tušmobil ni v položaju Vege, ampak slabšem. Ampak to so odgovorni vedeli preden so šli v projekt "novi 070".
PS: Koliko folka boš prepričal, da naj gredo z Windows 7 nazaj na Windows 98?
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Sem mislu da bom kaj novega zvedu da je pri tušu ko je blo 11 novih prispevkov pa vidim ene in iste kak nabijajo..
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Sem mislu da bom kaj novega zvedu da je pri tušu ko je blo 11 novih prispevkov pa vidim ene in iste kak nabijajo..
Jst že vem na koga sem mislu tut ti veš...
Pa poglej, kdo je ponavadi tisti, ki zdreka vsako tako temo, kjer je mozno kaj napisat o Tusmobilu in "grdih", podkupljenih politikih
Jaz te teme itak bolj redko pogledam, ker so take "kilometrske teme zelo nepregledne, ce stalno ne pritiskas "refresh"
sej v ostalih evropskih državah so tudi podkupljivi politiki. 3 operater v vsaki evropski državi milo rečene najebe ...Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Pa poglej, kdo je ponavadi tisti, ki zdreka vsako tako temo, kjer je mozno kaj napisat o Tusmobilu in "grdih", podkupljenih politikih
Jaz te teme itak bolj redko pogledam, ker so take "kilometrske teme zelo nepregledne, ce stalno ne pritiskas "refresh"
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
tisto velja ko presežeš svoj paket....sej slej ko prej smo lahko to pričakovali, vprašanje je le bilo kdo bo prvi začel z podržitvami...