Novo pri Tušmobilu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
To sem tudi jaz želel vprašati. Kako to veš da kar ne bodo tam postavili bazne?

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Od 01.07.2010 bo Tusmobil računal 1 EUR za izdelavo razčlenjega računa....
bonk.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
pa še druge spremembe bojo tud, ampak nič novega - objavljeno že 2 strani nazaj...

Novo:
Opazu sm, da si lahko na Tuškabini naročniki vklopmo/izklopmo dodatni paket ali eno izmed mednarodnih tarif... Kot kaže se ni več potrebno šetat na prodajno enoto
aplauz.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Ampak še vedn očakam oda bo to šlo preko neta. Ker tisto men ni všeč. Še zmeraj premalo. Ampak je vseeno super.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Ampak še vedn očakam oda bo to šlo preko neta. Ker tisto men ni všeč. Še zmeraj premalo. Ampak je vseeno super.

Za hitrejši dostop do vklopov/izklopov dodatnih storitev uporabljaj *121# dokler se ne omogoči še net opcija
grin1.gif
.

Lp.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Od 01.07.2010 bo Tusmobil računal 1 EUR za izdelavo razčlenjega računa....
bonk.gif
2 zelo pomembni vprašanji:
- Ali bodo avtomatsko začeli vsem zaračunavat (ker ga itak imajo vsi, saj so ga ob sklenitvi naročniškega razmerja ponujali BREZPLAČNO) ali bodo vsaj malo pošteni in naredili tako kot banke, ko so začele zaračunavat mesečne izpiske v pisni obliko, da so jih vsem nehali pošiljat, če pa jih kdo želi, jih mora naročit in plačevat (konec koncev gre za dve precej različni storitvi - brezplačna vs. plačljiva)?
- So mogoče že toliko "napredni", da je mogoče dobit razčlenjen račun kje v elektronski obliki? Brezplačno seveda.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
S tem se strinjam Monaco. Tako kot si rekel bi definitivno moralo biti. Glede e-računa oziroma preverjanja na netu, pa pravijo da se dela na tem.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
začelo se bo zaračunavati vsem, ki ga imajo že naročenega ali ga pa še bodo naročiti.... ravno danes sem dobil sms obvestilo, da se bo ponovem obračunal, tako da kar se tega tiče čist lepo obveščajo svoje uporabnike da bo od sedaj plačljivo...
Izklopš si ga pa čist enostavno: vpišeš *121# in kliči, nato izbereš 3 in OK ter v novem meniju 2. in OK za izklop... niti ti ni potrebno it na prodajno enoto... tudi vklop je mogoč na isti način, le-da na koncu izbereš 1 namesto 2.

Kakor je meni znano računi še niso v elektronski obliki, naj bi se pa že resno delalo na temu...

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Jst sem že izklopil po tem postopku..tko da mi ni treba na prodajno mesto....tut če ne bi po novem zaračunavali sem mislu že odjavit ker ko so začeli po zakonu prekrivat zadnje tri številke ..in se mi zdelo čist brez veze več met to storitev..
wink-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
začelo se bo zaračunavati vsem, ki ga imajo že naročenega ali ga pa še bodo naročiti.... ravno danes sem dobil sms obvestilo, da se bo ponovem obračunal, tako da kar se tega tiče čist lepo obveščajo svoje uporabnike da bo od sedaj plačljivo...
Izklopš si ga pa čist enostavno: vpišeš *121# in kliči, nato izbereš 3 in OK ter v novem meniju 2. in OK za izklop... niti ti ni potrebno it na prodajno enoto... tudi vklop je mogoč na isti način, le-da na koncu izbereš 1 namesto 2.

Kakor je meni znano računi še niso v elektronski obliki, naj bi se pa že resno delalo na temu...
In zakaj tega niso mogli napisat zraven v sms? Kakšni mamki se še sanja ne kako to izklopit, na tusmobilovih prodajnih mestih (vsaj na koroskem) so pa takšni šalabajzerji, da mi je že slabo samo blizu it...

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
http://www.finance.si/281472/R...a%E8ne-storitve

Članek je sicer plačljiv, ampak bistvo je:
- Tretji mobilni operater z 9. junijem oziroma 1. julijem spreminja nekatere pakete, velik del cenika in obračunski interval

- Klici in videoklici od julija ne bodo več stali 0,1 evra, temveč 0,15. Dražji bodo tudi SMS-sporočila - namesto 0,08 bo po novem za enega treba odšteti 0,1 evra -, stroški obdelave pri plačilu storitev brez originalne položnice in vnovični vklop.

- Poleg tega bodo začeli zaračunavati spremembe naročniških paketov (10 evrov), začasen izklop (10 evrov), priključitev na mobilni internet (10 evrov) in izdelavo razčlenjenega računa (evro). Drugačen bo tudi obračunski interval za klice, ta ne bo več 30-, ampak 60-sekundni.

- Tušmobil: Večina tega ne bo občutila

Vprašanje: katere spremembe začnejo veljati s 1. julijem?

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
`Resno` se dela na temu že od decembra...
Delajo na sistemu, podobnem planetu oz. Simobilovem Asistentu...
Notr naj bi se lahko vključevalo/izklapljalo vse to, kar se zdej preko 121 dela, gledalo porabo, pregled položnic, izpiskov... Skratka, za moje pojme kopija Asistenta..

Ampak, kot pravm... Dela se že od decembra...
crazy1.gif

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Hvala!

Tuševa stran je tako slabo organizirana, da sem preko foruma hitreje prišel do odgovora.

Ni za kaj, ampak ostalo je pa preprosto buča .... cela dva klika .....
rolleyes-1.gif

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik Poltergeist pravi:
kaj paket tusvesolje se je podrazo na 25€ ali je napaka v katalogu?

Ne eno ne drugo - v katalogu je samo 'nerodno' prikazano ker so iste subvencije za aparate za oba paketa ....

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.