Novo pri Tušmobilu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Uf to je pa kr svinska podražitev. Minutni obračunski interval - če prav razumem, če se pogovarjaš 1 minuto in 1 sekundo, ti grejo dve minute? Za prekoračene minute 50% podražitev? To je idealna kombinacija ... zakupljene minute mi bodo bistveno hitreje šle, potem bom pa lepo 50% dražje prekoračene minute plačeval.

Hvala bogu, da oktobra mine vezava za tuš50, tizga htc diamonda za 1€ sem se pa tut lepo za 400€ znebil. Je bla kr zanimiva 2-letna avantura tale tušmobil, ampak zdej grem - ampak kam - debitel mogoče? Rabim samo minute - teh 1000 je bilo večinoma ravno dovolj...

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
Uf to je pa kr svinska podražitev. Minutni obračunski interval - če prav razumem, če se pogovarjaš 1 minuto in 1 sekundo, ti grejo dve minute? Za prekoračene minute 50% podražitev? To je idealna kombinacija ... zakupljene minute mi bodo bistveno hitreje šle, potem bom pa lepo 50% dražje prekoračene minute plačeval.

Hvala bogu, da oktobra mine vezava za tuš50, tizga htc diamonda za 1€ sem se pa tut lepo za 400€ znebil. Je bla kr zanimiva 2-letna avantura tale tušmobil, ampak zdej grem - ampak kam - debitel mogoče? Rabim samo minute - teh 1000 je bilo večinoma ravno dovolj...

KLIK

Naročnike Tušmobila obveščamo, da z 9.6.2010 začne veljati 60 sekundni (60/60) obračunski interval za klice, ki izvirajo iz omrežja nacionalnega gostovanja. Za odhodne klice, ki izvirajo iz Tušmobilovega lastnega radijskega omrežja, obračunski interval ostaja nespremenjen (30/30). Sprememba ne velja za odhodne klice na posebne številke Telekoma Slovenije in za odhodne mednarodne klice (osnovna mednarodna tarifa in dodatne mednarodne tarife).

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik Poltergeist pravi:
heh. Kaj na tusmobil brez lahko pipopaš 1giga data za 5€?

Brez problema, samo paziti moraš, da jih koristiš v tušmobilovem omrežju... gostovanje pri mobitelu te lahko drago stane.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Aha to sem pa spregledal. Potem še ni tako hudo, ampak vseeno bo treba razmisliti o alternativah.

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
To pa vedno
smile-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Res tako neorganizirane strani pa ne. Klik na obvestila je res težaven. Novo:
LG Cookie v predplačniškem paketu za 99,00 EUR!

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
`Resno` se dela na temu že od decembra...
Delajo na sistemu, podobnem planetu oz. Simobilovem Asistentu...
Notr naj bi se lahko vključevalo/izklapljalo vse to, kar se zdej preko 121 dela, gledalo porabo, pregled položnic, izpiskov... Skratka, za moje pojme kopija Asistenta..

Ampak, kot pravm... Dela se že od decembra...
crazy1.gif

sej kaj več pa še lahko dodaš v self-care portal kakor to, da lahko svoje NR urejaš prek neta in vse ostale stvari?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Citat:
Uporabnik Poltergeist pravi:
heh. Kaj na tusmobil brez lahko pipopaš 1giga data za 5€?

Brez problema, samo paziti moraš, da jih koristiš v tušmobilovem omrežju... gostovanje pri mobitelu te lahko drago stane.

cenik je takle 0,00042 €/kB....

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
Ne lol. Sem postal v napacni temi. Bilo je misleno za mobitel in itak, keri bi se nej podrazo in zmanjsal.

Nazadnje urejeno:

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
igors24, glej vprašal sem, nisem vedel da je objavljeno. Saj zato pa so forumi, ane? Ker vso znanje, ki je na forumih, je sigurno zbrano še kje. In če bi bili vsi odgovori v stilu "saj to bi lahko našel tam pa tam", ne bi imelo veliko smisla, da imamo forume.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
rabš zadnji račun, pr @m morš met use poravnano (nobene blokade itd), podpišeš obrazec za prenos in oblukaš prekintev pri donnorju in to je to... od @m dobiš še zadnji račun (mesečna naročnina + pogodbena kazen) in to je to... aja, prenos se nardi v roku 3 delovni dni ko je potrjen...

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
..ne me napačno razumet-podpirat to, da se bo vse lahko delalo preko net-a..

Ampak, da pa zadevo testirajo že od decembra.... Nevem, vrjamm, da je velik dela, ampak nek sample pa sigurno majo...
confused-1.gif
?

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
Torej. Ko grem na mobitel in prekličem pogodbo, moram še počakat 1 mesec na zadnji račun ali že ta prejšni zadnji poslan brez pogodbene kazni velja? Da me nebojo odklopli isti dan. Racun pa posiljali mesec dni.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
ne ne, nič ne hodiš na @m, direkt na tuš greš in tam vse urediš... zadnji izdani račun (ta ki ga imaš doma) je OK...

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Kako je zdaj z brezplačnimi klici znotraj Tušklub skupine? Najprej jih omejili na samo omrežje Tušmobil (logična poteza), potem zmanjšali na 200min in sedaj še spremenili interval? Še kakšna novost na to temo?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.