Novo pri Tušmobilu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Aha hvala-
Za tujino mi je jasno, nisem pa vedel, če je enako pri nacionalnem romaingu, se pravi, ko sem s tušovo kartico v mobitelovem omrežju.

Tudi če boš na mobitelovem signalu in boš imel data roaming na OFF ti ne bo delal net
smile-1.gif

Ker telefon ne zaznava domačega omrežja.

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Aha hvala-
Za tujino mi je jasno, nisem pa vedel, če je enako pri nacionalnem romaingu, se pravi, ko sem s tušovo kartico v mobitelovem omrežju.

Tudi če boš na mobitelovem signalu in boš imel data roaming na OFF ti ne bo delal net
smile-1.gif

Ker telefon ne zaznava domačega omrežja.

Naja. Upajmo. Si prevero? Ker Android ni the most stable os out there. Data se vcasih kar sam od sebe vklopi tudi...

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Novo reklamiranje tušmobil vesolja:

Pa še link če koga zanimajo podrobnosti: KLIK

Sicer pa jih bom obrazložil:

* 2010 min pogovorov v omrežju Tušmobil (iz tušmobil na tušmobil)
* 210 min pogovorov v druga omrežja (iz mobitel/tušmobil na vsa slovenska omrežja)
* 2010 SMS sporočil (iz tušmobil na vsa slovenska omrežja)
* 2010 MB prenosa podatkov (iz tušmobil)

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Daj najdite še enega normalnega posrednika za SG. Ker ta kmet, ki je sedaj edini daleč naokrog, samo odbija stranke. Ko sem marca s tastom skoraj obupal ko sva želela sklenit naročniško razmerje, sva naslednjič s kolegom po pol ure čakanja obupala in šla 50m vstran in sklenila naročnino pri Mobitelu. Pritožujejo se pa nad njim itak vsi, ki so pri Tušmobilu.

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
a v Ravnah že dela "domače" Tušmobilovo omrežje???

Ker tam ni mogoče izbrati domačega omrežja (070) še od časa Vege...
frown-1.gif

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Samo še to me zanima, a na predplačniškem paketu se da vklopit recimo tušmobil1GB za 5€, da bi imel recimo za 30 dni zakupljenih 1GB prenesenih podatkov, ker pri predplačniških paketih sem našel le tušmobilhibrid varjante, ki pa so zgolj za klice/SMS/MMS.
Kaj pa na tušmobilBREZ, se da vzet tušmobil1GB?
Ker bi rad preizkusil omrežje, pa bi bilo glede podatkov to najugodneje, vendar ne bi ravno sklepal naročnine samo za test.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Na predplačniški paket ne moreš vzeti dodani paket za 5eur 1gb, žal. Potem raje skleni NR tušmobil brez, kateri nima vezave (lahko prekineš kadar koli brez kazni) in si vzameš na ta paket 1gb za 5 eur / mesec
smile-1.gif

To pa lahko :)

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Mah nočem glih sklepat naročnine, vsaj za začetek, ker bi bilo zgolj za test.
Mogoče se kasneje vseeno odločim vzet tušmobilBREZ (najprej bi probal s predplačniško kartico). Če prav razumem, me pride 10€ priključnina, potem pa me zanima, če so kakšne obveznosti (je kaj narobe če dalj časa ne uporabljaš številke) in kako je v primeru prekinitve razmerja, so še kakšni stroški.

Se mi pa zdi cenik na Tušmobilovi strani precej nepregleden, recimo odprem paket tušmobilBREZ, vse kar vidim je nekje med tekstom Mesečna naročnina: 0 € in Enotna tarifa klicev 0,10 €/min v vsa slovenska omrežja, nato pa cel kup informacij o neki akciji. Za ceno priključnine zvem šele, ko kliknem na posebne pogoje ponudbe in se prebijem skozi solato sivega small printa na beli podlagi. Potem slučajno najdem nek povzetek cenika, kjer izvem še cene ostalih storitev in šele nato vidim dodatne pakete, medtem ko o stroških prekinitve razmerje še vedno nisem siguren. Veliko bolj smiselno bi se mi zdelo, če bi recimo izbral paket tušmobilBREZ in bi magar pod vsem ostalim bila ena enostavna tabela, kjer bi črno na belem pisalo, cena priključnine tok pa tok, naročnina tok pa tok, stroški prekinitve razmerja tok, minuta pogovora..., pa mogoče kaj je še možno dodatno naročiti. Vrjamem, da imajo nek sistem, ampak gledano s strani nekega povprečnega uporabnika, ki stran obišče prvič in ga zanimajo gola dejstva, koliko ga pride določena storitev, je precej butast (moje mnenje).

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
A v supermarketu tudi lahko skleneš naročniško razmerje? Pa imajo kaj telefonov na zalogi, da se jih da prejet v roke pred nakupom? Se mislil da tam samo prepaid pakete prodajajo in mi ni prišlo na misel da bi šel gledat...

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Monaco, prodajna mesta Tušmobila si lahko ogledaš na tusmobil.si, vsi supermarketi prodajajo le prepaid pakte (Sim in občasno predplačniške telefone). V Nekaterih supermarketih pa so ločeno postavljene TM info točke kjer lahko skleneš naročnino, kupiš telefon itd. Pa seveda MMC-i.

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
@ monaco. V Ravnah in prevaljah imaš v Tuših TM zastopnika, nekaj telefonov ima na zalogi, ni pa bogvekaj. So pa sami študenti tam na šalterjih, zdolgočaseni, da glava boli
wink-1.gif
Vsaj bil je še pred nedavnim.

LP M .

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.