Mah nočem glih sklepat naročnine, vsaj za začetek, ker bi bilo zgolj za test.
Mogoče se kasneje vseeno odločim vzet tušmobilBREZ (najprej bi probal s predplačniško kartico). Če prav razumem, me pride 10€ priključnina, potem pa me zanima, če so kakšne obveznosti (je kaj narobe če dalj časa ne uporabljaš številke) in kako je v primeru prekinitve razmerja, so še kakšni stroški.
Se mi pa zdi cenik na Tušmobilovi strani precej nepregleden, recimo odprem paket tušmobilBREZ, vse kar vidim je nekje med tekstom Mesečna naročnina: 0 € in Enotna tarifa klicev 0,10 €/min v vsa slovenska omrežja, nato pa cel kup informacij o neki akciji. Za ceno priključnine zvem šele, ko kliknem na posebne pogoje ponudbe in se prebijem skozi solato sivega small printa na beli podlagi. Potem slučajno najdem nek povzetek cenika, kjer izvem še cene ostalih storitev in šele nato vidim dodatne pakete, medtem ko o stroških prekinitve razmerje še vedno nisem siguren. Veliko bolj smiselno bi se mi zdelo, če bi recimo izbral paket tušmobilBREZ in bi magar pod vsem ostalim bila ena enostavna tabela, kjer bi črno na belem pisalo, cena priključnine tok pa tok, naročnina tok pa tok, stroški prekinitve razmerja tok, minuta pogovora..., pa mogoče kaj je še možno dodatno naročiti. Vrjamem, da imajo nek sistem, ampak gledano s strani nekega povprečnega uporabnika, ki stran obišče prvič in ga zanimajo gola dejstva, koliko ga pride določena storitev, je precej butast (moje mnenje).