Novo pri Tušmobilu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
O prodaji tušmobila pa je vse potihnilo...
smirk-1.gif
o Vipu se je nazadnje govorilo
evil.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.977
40
48
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
kdo bo prvi v svoj cenik dodal postavko,.. vzpostavitev klica,..
b

Saj implicitno je ze sam interval 60/1 postavljen na nacin zaracunavanja "vzpostavitve klica". Ker prvo minuto placas celo, potem pa po dejanski porabi naprej.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Tušmobil želi graditi v:
BP NE1590 Velenje Občina, parc.št. 2520, k.o. Velenje
BP KO 823 Ankaran, parc.št. 550, k.o. Oltra
BP SE 652 Blanca, parc.št. *66, k.o. Blanca
BP NE1570 Zamarkova, parc.št.1254/1, k.o. Zamarkova
BP NE1571 Sveta Trrojica, parc.št. 520/1, k.o. Zgornja Senarska
BP NE1572 Dragotinci, parc.št. 752/1, k.o. Dragotinci

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
itak, če je pa novinarjem zmankal tem pa so mogl mal poživet cajtnge
smile-1.gif
bv neki govorit pa debatirat dokler ni uradne novice iz strani TM-ja...

jozo

Fizikalc
29. sep 2007
461
28
28
Sodišinci
Zanima me zakaj se samo za določene bane postaje objavi razpis na Apekovih straneh??Vidim tudi da pozivajo investitorje k skupni gradnji in predvidenemu zakupu zmogljivosti...lahko to malo podrobneje opišeš...

lp

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Citat:
Uporabnik jozo pravi:
Zanima me zakaj se samo za določene bane postaje objavi razpis na Apekovih straneh??Vidim tudi da pozivajo investitorje k skupni gradnji in predvidenemu zakupu zmogljivosti...lahko to malo podrobneje opišeš...

lp
Tušmobil daje podizvajalcem, da pripravijo dokumentacijo bazne (kje bo stala, dovoljenja, ...). In nekateri podizvajalci dajejo to sporočilo na APEK. In ko preteče ta rok s ali brez skupnih invekstitorjev izgradijo bazne (izrišejo, pridobijo vsa dovoljenja, itd). Tako si jaz predstavljam.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
itak, če je pa novinarjem zmankal tem pa so mogl mal poživet cajtnge
smile-1.gif
bv neki govorit pa debatirat dokler ni uradne novice iz strani TM-ja...
Ravno Tuš Holding je dal uradno novico po tem ko so objavili v časopisih da kupec je in pričakuje denar v roku 3 mesecev.
evil.gif

Plus za Tušmobil in Tuš Holding je ista PR: Anja Marjetič

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Desno na strani http://www.dreamdesign.si/projekti/tusmobil-bazne-postaje.html je datoteka posodobljenega zemljevida baznih postaj (datoteka tusmobil-bazne-all.kmz):

V najnovejšem zemljevidu sem bazne postaje razdelil v 4 kategorije:
- MODRA: Aktivna bazna postaja (preverjeno)
- RUMENA: Aktivna bazna postaja (nepreverjeno)
- BELA: Aktivna bazna postaja (netočna lokacija)
- RDEČA: Bazna postaja v načrtovanju ali gradnji

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Novo:
- Samsung E2370 v Tušmobil10 za 9€
- Samsung CHAMP C3300 v Tušmobil10 za 9€

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Nastavi si PREDSKUPINO namesto dolgočasnega zvonjenja!

Želiš, da se tvojim klicateljem namesto praznega zvonjenja predvaja trenutno najbolj popularna pevka Lady Gaga s pesmijo Alejandro? Tvojemu fantu/punci pa želiš predvajati pesem Te Amo od Rihanne?

Razveseli svoje klicatelje, preseneti jih s PREDSKUPINO, ki jo bodo poslušali dokler se ne javiš. Predskupino lahko prilagodiš po dnevih, urah ali glede na klicatelje. Na voljo imaš različne možnosti nastavitev, ki si jih lahko oblikuješ sam glede na svoje želje. Svoje nastavitve si lahko urediš na mobilnem portalu Tuškabina ali pa enostavno preko SMS sporočil.

Osnovna storitev
Nastavljena je le ena predskupina, ki ni časovno omejena in je aktivna ves čas.

Časovna predskupina
Časovno predskupino si lahko vključiš po predhodno določenih urah. Lahko je vključena 24 ur, 7 dni na teden, le določene dneve, le vikende, le izven delovnega časa itd. Primer: V dopoldanskem času med 08.00 in 17:00 ni nastavljene predskupine, od 17:00 do 24:00 pa je nastavljena predskupina Alejandro.

Kreiranje skupin
Kreiraš lahko skupino prijateljev, katerim želiš predvajati isto predskupino. Oblikuješ lahko do največ 6 skupin, v vsaki skupini je lahko do 120 telefonskih številk.

Cena storitve
Cena vsake posamezne predskupine je 1,49 EUR, predskupina velja 30 dni.
Več nastavljenih telefonskih številk za določeno predskupino ne spremeni cene predskupine, kar pomeni, da lahko eno pesem nastavite večim klicateljem in jo plačate le enkrat.
Po 30 dneh se predskupina avtomatsko podaljša in ponovno zaračuna (o podaljšanju boste obveščeni preko SMS sporočila).

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Mene zanima, kako Tušmobil nakazuje minute. Na Tuš klub kartici sem imel 30 minut, na telefonsko jih pa dobim samo 15 ? Ali je to normalno ? In opravil sem pogovor v Tušmobilovem omrežju ( 1m 22 sek), pa sem potem imel samo 10 minut. To mi zveni kot nateg.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
ah ta predskupina je ena največijih neumnosti kar so izumili opareterji...

Morda, vendar za kakšna podjetja je to povsem OK, ko se nagovarja klicatelja ali pa predstavlja podjetje, medtek ko klicatelj čaka
zmaga.gif
.

Berem na tvojmu forumu, da je tudi Tušmobil ponudil to opcijo za podjetja, kjer si lahko načeloma sam oblikuješ uverturo, ali to drži!?

Lp.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Mene zanima, kako Tušmobil nakazuje minute. Na Tuš klub kartici sem imel 30 minut, na telefonsko jih pa dobim samo 15 ? Ali je to normalno ? In opravil sem pogovor v Tušmobilovem omrežju ( 1m 22 sek), pa sem potem imel samo 10 minut. To mi zveni kot nateg.
Nateg je potem ves droben tisk. Glede števila minut ti ne morem pomagati, moj brat te minute koristi že leto, pa jih je vedno vse dobil, kar je pa glede intervala je pa minutni. Potemtakem bi moral od 15 minut imeti še 13 minut. Fino pa je če najprej uporabni k sebe malo prekontrolira, ker se take napake zgodijo malokrat. In ni vse nateg, za kar nekateri ne veste zakaj in kako se gre. Joj....
priden.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.