Novo pri Tušmobilu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Vroča Kul tarifa:
- strošek vzpostavitve klica: 0,05 €
- klici v vsa slovenska omrežja: 0,05 €/min
. interval: 60 sekund

vklop: *121*8*1# (1 eur)
izklop: *121*8*2# (free)

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
še link
smile-1.gif

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
zadnjih 10 dni je to že navada. Recimo v kratkih SMS sporočilih nisi moral kliknit za kodo, ne za zemljevid preklaplanljanje med GSM in UMTS. Dober da vsaj prek URL-ja deluje preklop
smile-1.gif

upam da je dober razlog za to.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
V čem je fora te vroče kul tarife, je kakšen droben tisk? Ker nekako mi ni logično, da so klici in SMS-i pri predplačniškem paketu ceneje kot v ostalih naročniških paketih, če prav vidim, pri ceni prenosa podatkov pa tudi ni neke bistvene razlike? OK, res da so tam sicer vključene določene količine pogovorov in SMS-ov, pa vseeno... Sem kaj spregledal
confused-1.gif

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Ravno pred 1 do 2 meseca nazaj smo na alterju debatiral kako do vzpostavitev klica ne sme priti, ker potem se bo zakoreninilo v naš mobilni trg.

In točno tak primer sem dal da se lahko začne s 0,05 € vzpostavitev klica, 0,05 €/min ter 60 sekundni interval. In folk bo to prijel. Tako da zgleda moj post so inkrementiral notr v svoj cenik.

In kaj se bo sedaj zgodilo. To bodo uvedli Izimobil, Si.mobil čez 14 dni. Zdej se bojim da je vzpostavitev klica ratal standard v Sloveniji. Samo hvalabogu da je Tušmobil na slovenski trg uvedel zakupljene minute, vsaj s temi je malo težje implementirati vzpostavitev klica pri naročnikih.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Nova Vroča Kul tarifa je promocijska in jo možno vklopt samo med 1.9 - 30.9. in ne vrjamem da se bo to prijelo v SLO (mislim obračun vzpostavitve klica), tko da brez skrbi...
smile-1.gif

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
ravno fora je ker se bo prijel. Ce primerjamo narocniski paket brez (brez skupine 4 prijateljev) je vroca kul tarifa cenejsa. Prav tako je v primerjavi s kul tarifo po 1 minuti cenejsa.

Tistih propomocijskih pa. Sej kul tarifa je veljala tudi le za prvih 30.000 uporabnikov pa je tudi po enem letu se vedno na voljo. Mislim da je to bolj marketinska poteza.

Pa tudi kar tusmobil nekaj novega izda je velika verjetnost da konlkurenca to kopira.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
kdo bo prvi v svoj cenik dodal postavko,.. vzpostavitev klica,..
b

Če mene spomin ne vara, se mi zdi, da ste ravno vi čarali prvi s tem!? In sicer pri gostovanju 20+90 centov pa to
grims-1.gif
.

Kaj je naslednje? Obračunavanje prejetega SMS morda
rolleyes-1.gif

Lp.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.