Novo pri Tušmobilu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Obveščamo vas, da bodo v soboto, 28.08.2010, med 00:00 in 06:00 uro potekala vzdrževalna dela na optičnem omrežju Telekoma Slovenije na povezavi Ljubljana - Novo mesto in povezavi Mirna - Novo mesto, zaradi česar bo prihajalo do motenj pri dostopu in uporabi storitev v domačem omrežju na področju Posavja, Bele krajine, od Višnje gore do Obrežja, Novega mesta in ostalih delov Dolenjske.

me pa zanima zakaj bo crknil, glede na to da Mobitel in Si.mobil nimata nobenih obvestil o prekinitvi delovanja. Pa niti tuš telekom pri ADSLju.

Nazadnje urejeno:

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Mogoče imajo ostali operaterji še kako redundantno povezavo?
smile-1.gif

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
ne vem. Vem pa da so pred 14 dnevi vsi operaterji sli zugrunt za 10 min ko je bilo neurje.
smile-1.gif

verjetno tudi mobitel in simobil ne objavljata takih sporocil. Pri tusmobilu ponavad ce nadgrajujejo sistem ponoc napisejo da lahko pride do tezav med polnocjo in 5 uro zjutraj
smile-1.gif
pri m@ in s! Takega obvestila na spletni strani se nisem videl.

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
No men se je zgodilo da me Tuš ni obvestil o tem ampak me je samo folk klical nazaj in spraseval kje sem jst to bil.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Citat:
Uporabnik vellno pravi:
No men se je zgodilo da me Tuš ni obvestil o tem ampak me je samo folk klical nazaj in spraseval kje sem jst to bil.

Jaz bi jih tožil. Če ti niso za vsak zgrešen klic poslal opravičila, kar udri po njih.
10.gif

Ohjoj, potem bi pa morali vsi operaterji pri nas že zdavnaj propast
hysterical-1.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Bolj smešno je, da T-2 o nedelovanju lastnega interneta obvešča na svojih spletnih straneh.
Na čigavih spletnih straneh pa naj bi obveščal? Če je napaka pri rezidenčnih uporabnikih še ne pomeni, da tudi spletne strani ne bodo dostopne preko mobilne ali druge povezave.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Obveščamo vas, da od 31.8.2010 dalje lahko ugodnost Brezplačni klici znotraj Skupine prijateljev koristite vsi naročniki Tušmobilovih naročniških paketov. Po novem za vključitev v naročniško skupino Tuš klub kartica ni več pogoj. V skladu z novostjo je spremenjena tudi koda za vklop in upravljanje s storitvijo. Obstoječi uporabniki boste novo kodo in ime skupine prejeli preko SMS sporočila.

SMS ko tušmobilov naročnik sem dobil. Edina fora je da namesto številke Tuš klub kartice je za vklop/izklop potrebna telefonska številka nosilca skupine.

Nazadnje urejeno:

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.977
40
48
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Bolj smešno je, da T-2 o nedelovanju lastnega interneta obvešča na svojih spletnih straneh.

Za razliko od Telekome, ki v glavnem sploh ne obvešča (razen če je res kakšna hudo kritična zadeva), če pa kdo na forumu povpraša, kaj je narobe, pa čez kakšen teden dajo reply, da naj pošlje username, da preverijo v čem je problem (nakar seveda odvrnejo, da ni problema).
bonk.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.