Novo pri Tušmobilu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Če imaš na Tušklub kartici 30 minut, zakaj jih na Tušmobil račun dobiš samo 15. Ali to kje piše v splošnih pogojih ?

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Zelo čudno, moral bi dobiti vse. Pokliči na HD. Ker to se ne bi smelo zgoditi.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Če imaš na Tušklub kartici 30 minut, zakaj jih na Tušmobil račun dobiš samo 15. Ali to kje piše v splošnih pogojih ?
itak da nikjer ne piše ker tud ne poteka tako, sam najraj pa prvo tle gor pojamrate namest da bi se takoj na 080 700 700 obrnl pa prijavl napako itd...
bonk.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Bom naslednji mesec bolj pozoren nato. Ker sedaj zadnja 2 meseca mi je malo vse skup sumljivo, odkar sem prenesel telefonsko. Prej sem vedno dobil toliko minut, kolikor mi je pripadal.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
prvo preveri katero tuš kartico maš povezano za minute, greš na Tuškabino -> Moj Tušmobil -> Tuš klub in ti napiše s katero TKK si povezan, da mogoče ne prejemaš minut iz druge kartice...

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
iz 24ur.com: Mirko Tuš bo tožil državo, ker ni zagotovila konkurence na mobilnem trgu

Prav tako je slišati da je Gregor Golobič aprila/maja odstavil v.d. direktorja Schustera (ali pa sam šel, ker se je politika in GG preveč vmešaval v APEK) ker je hotel vzeti licenco UMTS 2100 Tušmobilu in razpis ponoviti.
Sedanji v.d. direktor Krišelj pred meseecem ali dvema je odločil da Tušmobilu UMTS ostane, ker je operater v infrastrukturo UMTS veliko vložil in zaradi tega razpisa ne bodo razveljavili.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
No, pa bo prišel na Vegin teritorij. Edino kar je zajebal, da ni pobral še Veginih pravnikov in pravnih spisov, ko je imel čas. Se najde ne temo Goebblitcha še iz časa vladavine LSD.

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
kaj bo te dosego z tem da bo tožil državo kera itak nima dnara. Se bol nas bo ugulila kot nak takaltak ze.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Naj raje nekdo pove kdaj bo pri tušu mogoč pregled opravljenih klicev. Gledam račune in odkar smo odjavili razčlenjene račune, je vsak mesec par eur klicev iz Tušmobilovega omrežja (relativno velika količina), čeprav se telefon uporablja pretežno za klice znotraj skupine, ki izvirajo iz Tušmobilovega omrežja.

Je mogoče dobit vsaj razčlenjen račun za nazaj, ker ta mesec je takšnih klicev več kot polovica?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
vrjetno mislš pregled prek neta? tud men bi bla ta opcija zelo zelo všeč
smile-1.gif
razčlenjen račun lahko dobiš za 3 mesece nazaj na podlagi dopisa... ne več veš, ampak znotraj skupine (brezlačni klici) imaš na voljo samo 250min/na člana...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Poltergeist pravi:
kaj bo te dosego z tem da bo tožil državo kera itak nima dnara. Se bol nas bo ugulila kot nak takaltak ze.

Boli njega nekaj, ce mora sam prispevati nekaj malega, da dobi kup denarja od preostalih 2M ljudi. Vsakega olupijo za relativno majhen znesek, njemu se bo pa fino poznalo, ko bo vse skupaj sesteto.

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Mobitel je državna firma. Torej gre verjetno dobiček državi? Bo šlo pač nekaj tega "dobička" nazaj k konkurenci.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Tušmobil naj bi imel od julija pozitivno EBITDA (dobiček pred davki, amortizacijo).

Naj spomnimo: julija je Tušmobil ukinil ugodnosti na Mobitelovem roamingu.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.