Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Če nisi opazil, so že uredili. Čeprav kao naj ne bi rabili .... No, vi kar po starem kursu, ne se pustit zmotit.

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Sem opazil kasneje, ko sem že odgovoril. Sem pač začel brati pri prvem "novem" postu.

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Eh... sem dobil po pošti bon za 40€ in ker iščem kaj od HTCja, sem poslal na Simobil mail z vprašanjem "Ali boste v ponudbo vključili tudi telefone proizvajalca HTC?". Če se vprašanje začne z ALI, potem smatram kot odgovor "DA" ali "NE".

Dobil pa sem tole:

Citat:
Spoštovani,

zahvaljujemo se vam za posredovano elektronsko sporočilo.

Obveščamo vas, da je naša ponudba novih mobilnih aparatov redno osvežena skladno s pričakovanji in potrebami tržišča. Naše stranke se lahko o njej seznanijo na spletni strani www.simobil.si, zloženkah in ostalih medijih.

Hkrati vas obveščamo, da bomo v kratkem razširili ponudbo mobilnih aparatov, zato svetujemo, da obiščete omenjeno spletno stran.

Lepo vas pozdravljamo.

Si.mobil d.d.
Naročniški sektor

crazy1.gif

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Mene pa zanima, če kdo od Simobil-ovcev ve slučajno, kako napreduje odpravljanje težave z Vodafone live! vstopninami. Namreč meni se sedaj že 4. mesec zapored pojavlja ta težava in vidim da bom moru spet ta mesec pisati pritožbo in da mi odobrijo zopet dobropis. Zdej mam počasi že občutek, k da dajem vsak mesec simobilu, denar na kredit.
smirk-1.gif
. Če nič drugega, dajte vsaj nam, ki imamo položnice na trajnik, možnost pritožbe, še preden gre položnica v plačilo.
Ok, mogoče malo pretiravam s tem kreditom, ni to spet nevem kakšen znesek, tam do 5 eur max., pa vseeno. Sej razumem, da tehnika tudi zataji in zato hvalabogu imamo opcijo napisati pritožbo, pa vendar 4 mesece? Mislim da je že skrajni čas da se neki naredi na tem področju.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Meni se je začelo pojavljati ta mesec... Verjetno bodo itak imeli večje stroške z obdelovanjem vseh teh reklamacij, kot bi sicer dobili noter s temi vstopninami. Hecna politika...

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
eno vprašanje...
Je možen prehod iz orto u nulo na simple, brez da se menja številka?? pa kak je, če dolgo ne uporabljaš kartice oz. kak dolgo je nerabiš uporabljat? sprašujem zato, ker gre deklina v tujino za 9 mescev, pa bi rada obdržala telefon. vmes se bo seveda vračala in uporabljala simobil.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
možna je menjava vendar naj pazi da ni vezana,... lahko vzame simpl z računom v tem primeru naj vsaj na 3 mesece opravi kakšno storitev, lahko pa gre na simpl na kartice kjer pa mora polniti,... odločitev je njena,..
seveda lahko sedaj obdrži številko,...

b

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
Za problem z vstopninami je potrebno pri povezavi izključiti uporabo proxy strežnika.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Mah klinc, spet samo za mularijo in lovilce prehodov iz paketa v paket. Dejte še kaj za nas, ki smo dve tosti dobili in vam denar nosimo.
10.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
A ima še kdo probleme, da ne more klica vzpostavit ali prejet ? (pol pa čez par ur kup SMS-ov o zgrešenih klicih)

Oseba recimo poskusi poklicati eno številko večkrat, pa ne dobi zveze. Pol jaz v isti minuti pokličem isto številko in dobim zvezo iz prve.

Vse tri številke so pri SiMobilu, vsi smo se nahajali v Mariboru, Nova vas.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ne razumem. To se tej osebi dogaja zelo pogosto zadnje dni. Meni recimo ne, vsaj opazil nisem, ker redko kličem.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
mam še jst eno resno vprašanje: kdaj boste v Lj na litostrojski v tanovem študenci poštimal signal, ker se zdej sploh ne morš normalno pogovarjat če si notr u sob/kuhn, morš dejansko k okni it??

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.