Pri Ircih mi je všeč Tullamore dew in Jameson. Sta bolj "mehka".
Ta dva imamo pri na vedno na lagerju. Viski v naši bajti ne gre ne vem kuko, ampak tole je varna budget zadeva za na polici imeti, če pridejo obiski, ki pijejo viski.
Pri Ircih mi je všeč Tullamore dew in Jameson. Sta bolj "mehka".
Tullamore 12 ja, Tullamore zeleno etiketa je bolj za goste.TullamoreTa dva imamo pri na vedno na lagerju. Viski v naši bajti ne gre ne vem kuko, ampak tole je varna budget zadeva za na polici imeti, če pridejo obiski, ki pijejo viski.
Da ne bo kdo narobe razumel. Tullamore ima svojo ikono ze ohoho let...Tullamore linkTullamore 12 ja, Tullamore zeleno etiketa je bolj za goste.Tullamore
Tole sem jest pil v dominikani vsak dan in kasneje na amazon naročil na dom še parkrat
Jameson ima pridih hrasta na neko neosnovano osnovo (3x destilirano žganje pač). Irce (&CO -> kanadčane, določene američane) se pije z veliko leda čimbolj ohlajene pa še malo "razredčene". S tem se ubije hrast in poviša pitnost. Topel irec je bruh, to je kot toplo lager pivo. Druga liga kot škot, ki ga piješ na sobni temperaturi pa se šele odpre.Jameson nikakor ni mehak....
Nič ni narobe s tem, pac osebne preference.Barcelo Gran Anejo imam jaz za v cocacolo... nasploh sem velikokrat kregana, čez vse rume zlijem kokakolo z veseljem (mi je povsem vseeno koliko stane), ampak čez tole mi je ena boljših. Pa budget rum, da se mi ni treba ukvarjat pajaci, ki mi težijo česa je pa česa ni skoda za kaj...
Sam ne jameson, še tisti "boljši" je topel kot neko prežgano žganje.Ah dej nehi no.
Vsak malo boljši irec se pije brez ledu, nerazredčen.