Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ja, mislil sem, če se je odvijala kakšna prireditev, da je bilo na eno bazno postajo priključenih veliko uporabnikov. Sicer pa kot razumem, ste bili na približno istem mestu, dogajalo se je to enemu, vsaj da bi vedeli?

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Torej Postojna (center in radij 1km) in ni potrebno, da se odvija kaksna prireditev, ker se to dogaja dopoldne in tudi popoldan. Zvecer pa GSMa ne uporabljam veliko
smile-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Torej Postojna (center in radij 1km) in ni potrebno, da se odvija kaksna prireditev, ker se to dogaja dopoldne in tudi popoldan. Zvecer pa GSMa ne uporabljam veliko
smile-1.gif

zdej pa pretiravaš..sem bil uporabnik si.mobila in takih težav v postojni nisem mel..nigdar...
wink-1.gif

jessy84

Zelenc'
24. jul 2009
19
0
1
Men je pa prejle sredi klica skenslalo in mojmu fantu vrglo vn omrežje. Pa tud jz konstantno dobivam SMS-e o nedosegljivosti ali pa ko kličem noče vzpostavt klica. Ne, dragi Simobilovci niso VSI naši telefoni zanič, vaše omrežje je! Zaenkrat mi saj čudežne vstopnine za Vodafone Live ne zaračunavajo - morm potrkat ...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Ja, mislil sem, če se je odvijala kakšna prireditev, da je bilo na eno bazno postajo priključenih veliko uporabnikov. Sicer pa kot razumem, ste bili na približno istem mestu, dogajalo se je to enemu, vsaj da bi vedeli?
Mi smo bli med tednom zvečer v eni obrobni ulici Maribora. Takorekoč prazni. Razen če je folk po stanovanjih ravno na veliko klical. Samo vseeno oni osebi ni delalo v več poskusih, meni pa takoj. Zdaj ne vem, mogoče je odvisno od telefona, SIM, ali česa drugega.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Ne pretiravam niti priblizno. Pri volumnu dohodnih klicev, ki jih imam, je stevilka, ki jo omenjam kaksen dan se visja....

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
bejž no,... recesija tako za nas kot vas,...
seveda se optimizira delavne procese,...neumno je denar metat skozi okno če lahko z manj narediš več,...

b

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Eni imajo res nickoliko problemov, medtem ko se recimo meni to nikoli ne dogaja. In to z razlicnimi terminali. Lokacije: Kranj, Trzic, Ljubljana

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Nimam gripe. Ne vem kaj tile počnejo, ko "kao" umirajo.

Samo tolko da presekam argument "meni se to ne dogaja".

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
seveda se optimizira delavne procese,...neumno je denar metat skozi okno če lahko z manj narediš več,...

b
optimiziranje delovnih procesov? poročilo mobilkoma za Si.mobila je pa da v tem letu ima 42 % nižji dobiček glede na isto obdobje lani :... še vedno mate v tem četrtletju 5 mio € dobička. Če pa hočete vse k Mobilkomu znost pa kr.

APEK je za Si.mobil dejal da ima v Q1 2009 28,3% tržni delež. Mobilkom pa pravi da ima Simobil v Q2 2009 28,0% delež na trgu
smile-1.gif

Problem Si.mobila odkar posluje z dobičkom je le v tem, da gre preveč denarja v Avstrijo in manj za razvoj. Si.mobil se je 8 let naslanjal na to da je najcenejši. Ni več najcenejši odkar sta prišla na trg 3 in 4 mobilni operater. Po 10ih letih bi bil že čas da blagovno znamko gradite tudi na kakovosti. Najbolj ljudje zamerijo da veliko akcij velja le za nove naročnike (naprimer 10x10€ popusta na naročnino) in ne za obstoječe uporabnike. To pa je ljudi močno ujezilo: da bodo šli na mobitel ali tušmobil po preteku aneksa. Pred 3-4 leti sem imel v imeniku 90 % simobilovcev, sedaj pa 5-10%.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:

b
optimiziranje delovnih procesov? poročilo mobilkoma za Si.mobila je pa da v tem letu ima 42 % nižji dobiček glede na isto obdobje lani :... še vedno mate v tem četrtletju 5 mio € dobička. Če pa hočete vse k Mobilkomu znost pa kr.

APEK je za Si.mobil dejal da ima v Q1 2009 28,3% tržni delež. Mobilkom pa pravi da ima Simobil v Q2 2009 28,0% delež na trgu
smile-1.gif

Problem Si.mobila odkar posluje z dobičkom je le v tem, da gre preveč denarja v Avstrijo in manj za razvoj. Si.mobil se je 8 let naslanjal na to da je najcenejši. Ni več najcenejši odkar sta prišla na trg 3 in 4 mobilni operater. Po 10ih letih bi bil že čas da blagovno znamko gradite tudi na kakovosti. Najbolj ljudje zamerijo da veliko akcij velja le za nove naročnike (naprimer 10x10€ popusta na naročnino) in ne za obstoječe uporabnike. To pa je ljudi močno ujezilo: da bodo šli na mobitel ali tušmobil po preteku aneksa. Pred 3-4 leti sem imel v imeniku 90 % simobilovcev, sedaj pa 5-10%.

A tušmobil je kaj drugačen od si.mobila.....isti K**** samo drugo pakovanje...
evil.gif

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Eni imajo res nickoliko problemov, medtem ko se recimo meni to nikoli ne dogaja. In to z razlicnimi terminali. Lokacije: Kranj, Trzic, Ljubljana

Imas sreco
smile-1.gif

Jaz nisem imel tezav, ko sem uporabljal drugo omrezje. Pri Simobilovem pa je, kar je. Mocno bom premislil, kaj bom storil po poteku aneksa, saj nizja cena od konkurence NE odtehta tezav, ki jih omrezje povzroca.

gangsta

Pripravnik
19. sep 2007
81
0
6
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
smile-1.gif

Dej nehaj no!!! Zakaj se pa meni to ne dogaja (in ostalim, ki jih pozam) na isti lokaciji?!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ne vemo zakaj. Bi radi, da nam poveš, da se potem tudi nam več ne bo dogajalo.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.098
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Mi smo bli med tednom zvečer v eni obrobni ulici Maribora. Takorekoč prazni. Razen če je folk po stanovanjih ravno na veliko klical. Samo vseeno oni osebi ni delalo v več poskusih, meni pa takoj. Zdaj ne vem, mogoče je odvisno od telefona, SIM, ali česa drugega.

jessy84: Tukaj imaš odgovor, tudi omrežje ni kot trdiš...sam imam izkišnje da je bilo s tel. nekaj narobe.

lp

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.