Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Torej Postojna (center in radij 1km) in ni potrebno, da se odvija kaksna prireditev, ker se to dogaja dopoldne in tudi popoldan. Zvecer pa GSMa ne uporabljam veliko
Mi smo bli med tednom zvečer v eni obrobni ulici Maribora. Takorekoč prazni. Razen če je folk po stanovanjih ravno na veliko klical. Samo vseeno oni osebi ni delalo v več poskusih, meni pa takoj. Zdaj ne vem, mogoče je odvisno od telefona, SIM, ali česa drugega.Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Ja, mislil sem, če se je odvijala kakšna prireditev, da je bilo na eno bazno postajo priključenih veliko uporabnikov. Sicer pa kot razumem, ste bili na približno istem mestu, dogajalo se je to enemu, vsaj da bi vedeli?
optimiziranje delovnih procesov? poročilo mobilkoma za Si.mobila je pa da v tem letu ima 42 % nižji dobiček glede na isto obdobje lani :... še vedno mate v tem četrtletju 5 mio € dobička. Če pa hočete vse k Mobilkomu znost pa kr.Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
bejž no,... recesija tako za nas kot vas,...
seveda se optimizira delavne procese,...neumno je denar metat skozi okno če lahko z manj narediš več,...
b
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
optimiziranje delovnih procesov? poročilo mobilkoma za Si.mobila je pa da v tem letu ima 42 % nižji dobiček glede na isto obdobje lani :... še vedno mate v tem četrtletju 5 mio € dobička. Če pa hočete vse k Mobilkomu znost pa kr.Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
bejž no,... recesija tako za nas kot vas,...
seveda se optimizira delavne procese,...neumno je denar metat skozi okno če lahko z manj narediš več,...
b
APEK je za Si.mobil dejal da ima v Q1 2009 28,3% tržni delež. Mobilkom pa pravi da ima Simobil v Q2 2009 28,0% delež na trgu
Problem Si.mobila odkar posluje z dobičkom je le v tem, da gre preveč denarja v Avstrijo in manj za razvoj. Si.mobil se je 8 let naslanjal na to da je najcenejši. Ni več najcenejši odkar sta prišla na trg 3 in 4 mobilni operater. Po 10ih letih bi bil že čas da blagovno znamko gradite tudi na kakovosti. Najbolj ljudje zamerijo da veliko akcij velja le za nove naročnike (naprimer 10x10€ popusta na naročnino) in ne za obstoječe uporabnike. To pa je ljudi močno ujezilo: da bodo šli na mobitel ali tušmobil po preteku aneksa. Pred 3-4 leti sem imel v imeniku 90 % simobilovcev, sedaj pa 5-10%.
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Eni imajo res nickoliko problemov, medtem ko se recimo meni to nikoli ne dogaja. In to z razlicnimi terminali. Lokacije: Kranj, Trzic, Ljubljana
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Torej Postojna (center in radij 1km) in ni potrebno, da se odvija kaksna prireditev, ker se to dogaja dopoldne in tudi popoldan. Zvecer pa GSMa ne uporabljam veliko
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Mi smo bli med tednom zvečer v eni obrobni ulici Maribora. Takorekoč prazni. Razen če je folk po stanovanjih ravno na veliko klical. Samo vseeno oni osebi ni delalo v več poskusih, meni pa takoj. Zdaj ne vem, mogoče je odvisno od telefona, SIM, ali česa drugega.Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Ja, mislil sem, če se je odvijala kakšna prireditev, da je bilo na eno bazno postajo priključenih veliko uporabnikov. Sicer pa kot razumem, ste bili na približno istem mestu, dogajalo se je to enemu, vsaj da bi vedeli?